Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

Έτσι κόλλησε κορονοϊό ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

σχόλιο: Ο Αρχιεπίσκοπος και πολλοί επίσκοποι πάσχουν από τον υπερμεταδοτικό ΘΑΝΑΣΙΜΟ  ιό του οικουμενισμού  και ως πηγή μολυσμού τον  μεταδίδουν  και στούς πιστούς.

 

 Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος διακομίστηκε το πρωί της Πέμπτης στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός με ήπια συμπτώματα κορονοϊού, σύμφωνα με τις υποδείξεις των θεραπόντων ιατρών του.

Σύμφωνα αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr, την περασμένη εβδομάδα πρόσωπο απ’ το στενό περιβάλλον του Αρχιεπισκόπου, φέρεται να είχε βρεθεί για προσωπική του υπόθεση στα Δικαστήρια.

Το γεγονός αυτό, είχε ως αποτέλεσμα να συγχρωτιστεί με αρκετό κόσμο, με τον οποίο πιθανώς θα παρευρέθηκε για αρκετή ώρα.

Η ιχνηλάτηση των επαφών του κρίθηκε απαραίτητη, ούτως ώστε να εντοπιστούν περαιτέρω κρούσματα του κορονοϊού, τόσο στο ευρύτερο, όσο και στο πιο στενό περιβάλλον του.

Η πιθανότερη εξήγηση επομένως, είναι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, να επλήγη από την πανδημία του κορονοϊού από το συγγενικό του άτομο που φέρεται να βρέθηκε στον χώρο του Δικαστηρίου την περασμένη εβδομάδα.

newsbomb.gr/Ιωάννα Κατσίμπα