Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Λαγκαδά Ιωάννης, είχε κάνει έλεγχο δύο φορές και ήταν ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ στο τέστ Covid-19


  Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα, Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020 ο Σεβ. Μητροπολίτης Λαγκαδά κυρός Ιωάννης.

Τα αίτια του θανάτου δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του περιβάλλοντός του είχε κάνει έλεγχο δύο φορές και ήταν ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ στο τέστ Covid-19

Επίσης ο Σεβασμιώτατος είχε υποκείμενα νοσήματα, όπως σακχαρώδη διαβήτη και καρδιά.

Ευχόμεθα να εύρει έλεος ενώπιον του θρόνου του δικαιοκρίτου Θεού.   

========================

Σχόλια 

Ο Λαγκαδά κ. Ιωάννης κατά κοινή ομολογία ήταν προσεκτικός στην εφαρμογή των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό.

Λόγω της ευπαθείας του, τηρούσε  αυστηρά τα προληπτικά μέτρα, τα γραφεία της Μητροπόλεως ήταν σε καραντίνα επί μήνες πριν, έπασχε  όμως από βαριά νοσήματα, όπως  σακχαρώδη διαβήτη και καρδιά.

 Οι γνωρίζοντες υποστηρίζουν ότι ο κ. Ιωάννης είχε κάνει έλεγχο - τέστ κορωνοϊου δύο φορές τα οποία ήταν αρνητικά, και ότι εισήχθη εις το νοσοκομείο την Παρασκευή όχι από συμπτώματα καρωνοϊού. 

Τα πνευματικά του παιδιά από την Θεσσαλονίκη επιμένουν, ότι ο πνευματικός τους πατέρας ο μακαριστός μητροπολίτης δεν είχε κορωνοϊό.. 

Εύλογα τα ερωτήματα, μήπως διαδίδοντας  ότι κατέληξε και από κορωνοϊό  θέλουν να "συνετίσουν" το εκκλησίασμα;;

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου:

Ανακοίνωση για τον θάνατο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λαγκαδά, εξέδωσε το νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου και νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες, έχοντας εμφανιστεί θετικός στον κορωνοϊό.

Όπως αναφέρει το νοσοκομείο, η κατάστασή του επιδεινώθηκε, εμφάνισε λοίμωξη του αναπνευστικού Covid-19 και σήμερα το πρωί (06:36) κατέληξε από καρδιοαναπνευστική ανακοπή. Ο μακαριστός Μητροπολίτης έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.