Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

Μέλος Δ.Σ. τοῦ Ἰσλαμικοῦ Τεμένους Ἀθήνων τάσσεται ἀνοιχτὰ ἐναντίον τῶν ἐθνικῶν συμφερόντων τῆς Ἑλλάδoς ---Τεμενάδες στον Ερντογάν! Άνοιξαν το τζαμί στον Βοτανικό ---Η Ελλάδα εξισλαμίζεται

Προβάλλει ισλαμιστική οργάνωση που θέλησε
να κάνει πορεία εναντίον της πρεσβείας της Γαλλίας στην Αθήνα και προπαγανδίζει τις πολιτικές του Πακιστάν και της Τουρκίας εναντίον της Ινδίας, σε μια περίοδο που η Ελλάδα προσπαθεί να ενισχύσει τις σχέσεις της με το Νέο Δελχί

Απαράδεκτες αναρτήσεις ενός στελέχους του ισλαμικού τεμένους των Αθηνών, που αντιστρατεύονται τα εθνικά μας συμφέροντα και δημιουργούν πρόβλημα στις σχέσεις της Ελλάδας με την Ινδία

Ο κύριος Ashir Haider παρουσιάζεται ως μέλος της διοικητικής επιτροπής του τεμένους Αθηνών. Μιλάμε κοινώς για το μουσουλμανικό τζαμί στην Αθήνα που άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του στους μουσουλμάνους.

Ο εν λόγω κύριος λοιπόν στον λογαριασμό που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναπαρήγαγε μία ανάρτηση της αμφιλεγόμενής ομάδα φίλων που Κασμίρ, που επιχείρησε μάλιστα δύο φορές να κάνει συγκέντρωση στην Αθήνα, με πορεία μάλιστα στην πρεσβεία της Γαλλίας και της Ινδίας!

Αναπαράγει τις αναρτήσεις των φίλων του Κασμίρ

Δηλαδή μία οργάνωση που τάσσεται ανοιχτά με την ρητορική του Ερντογάν κατά της Γαλλίας και της Ινδίας. Μία άκρως ανησυχητική συμπεριφορά δηλαδή επιδεικνύει ο κύριος του διοικητικού συμβουλίου του τεμένους της Αθήνας.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πακιστανών κατά του ελληνικού κράτους στο Πακιστάν

Σε μία άλλη ανάρτηση του, παρουσιάζει πακιστανούς να διαδηλώνουν έξω από την ελληνική πρεσβεία στο Πακιστάν!

Τι συμβαίνει λοιπόν; Μήπως οι αρχές θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικές ειδικά σε έναν τέτοιο νευραλγικό χώρο, ο οποίος οφείλει να λειτουργήσει ενωτικά και υπέρ του εθνικού συμφέροντος; Και όχι φυσικά υπέρ των συμφερόντων της Τουρκίας ή του Πακιστάν;

 infognomonpolitics

newsbreak.gr

 ================================

Τεμενάδες στον Ερντογάν! Άνοιξαν το τζαμί στον Βοτανικό

 

Τεμενάδες στον Ερντογάν! Άνοιξαν το τζαμί στον Βοτανικό

Με τον ισλαμικό τρόμο να θεριεύει στην Ευρώπη, εμείς ικανοποιούμε το πάγιο αίτημα του «σουλτάνου» που βεβήλωσε την αγια-Σοφιά

Εκτός τόπου και χρόνου άλλη μια φορά η κυβέρνηση! Στη χειρότερη στιγμή, με τον ισλαμιστικό τρόμο να θεριεύει σε όλη την Ευρώπη και τα τυφλά δολοφονικά χτυπήματα τζιχαντιστών να διαδέχονται το ένα το άλλο, άρχισε στα κρυφά η λειτουργία του τζαμιού της Αθήνας. Και όχι μόνο αυτό! Ενώ ο Ερντογάν συνεχίζει ακάθεκτος είτε την παραβίαση των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων είτε τις εμπρηστικές (έως υβριστικές δηλώσεις) κατά της χώρας μας και του ελληνικού λαού, εμείς… τρέχουμε να ικανοποιήσουμε ένα πάγιο αίτημά του. Γιατί; Για να φανούμε «καλά παιδιά» στους Τούρκους και τους προστάτες τους Γερμανούς; Πόσο μάλλον που καμία αλλαγή δεν υπήρξε στο θέμα της βεβήλωσης της Αγια-Σοφιάς και της μετατροπής της σε τζαμί.

Η ελληνική κυβέρνηση το λιγότερο που θα μπορούσε να πράξει θα ήταν να συνδέσει τη λειτουργία του ισλαμικού τεμένους της Αθήνας με το θέμα της Αγια-Σοφιάς. Ούτε αυτό τόλμησε να κάνει όμως…

Επιπρόσθετα, το τζαμί λειτούργησε από προχθές ανεπίσημα εν μέσω της κρίσης του κορονοϊού, με τους ορθόδοξους ιερούς ναούς να κλείνουν εντελώς σε διάφορες περιοχές της χώρας ή να λειτουργούν μόνο με εννιά πιστούς! Ακόμα ένα λάθος μήνυμα προς τους ορθοδόξους και τους Ελληνες και μάλιστα από κυβέρνηση που υποτίθεται στηρίζει τις παραδοσιακές αξίες… Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνούσε.

Οι θύρες του ισλαμικού τεμένους άνοιξαν τη Δευτέρα, ενώ χθες στις 5 το πρωί έγινε η πρώτη επίσημη προσευχή και στις 11.30 έφτασε εκεί ο ιμάμης. Πρόκειται για έναν Ελληνα πολίτη με καταγωγή από το Μαρόκο, ο οποίος χαίρει της αποδοχής μεγάλης μερίδας Αράβων. Ωστόσο υπάρχουν σκιές για ορισμένα στελέχη που θα «τρέχουν» τη λειτουργία του τεμένους, ενώ κατά καιρούς έχουν ακουστεί φόβοι για πιθανές «περίεργες σχέσεις».

Ο ιμάμης είναι διερμηνέας, έγγαμος, έχει πτυχίο Φυσικής και Μαθηματικών και έχει κάνει σπουδές και στη Μουσουλμανική Θεολογία. Το μιχράμπ, δηλαδή ο εσωτερικός χώρος, κατασκευάστηκε από Αιγύπτιο μουσουλμάνο τεχνίτη που κατοικεί μόνιμα στην Ελλάδα, ενώ ειδική παραγγελία (!) φαίνεται ότι έγινε και για το χαλί που υπάρχει στο τέμενος, το οποίο κατασκευάστηκε στο Ιράν.

Το εν λόγω τζαμί είναι το πρώτο δημόσιο τέμενος στη χώρα και κατασκευάστηκε 16 χρόνια μετά τον νόμο τής τότε υπουργού Παιδείας Μαριέττας Γιαννάκου, ύστερα από πολλές σκέψεις αλλά και πολλές αντιδράσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα έχει μόνιμο προσωπικό έναν δημόσιο υπάλληλο, ενώ έχουν διατεθεί άλλοι δύο υπάλληλοι από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Παρότι η σημερινή αλλά και η προηγούμενη κυβέρνηση έλεγαν ότι το νέο τέμενος θα δώσει την ευκαιρία να κλείσουν όλα τα παράνομα τζαμιά, αυτό δεν συνέβη. Από προχθές λειτουργεί ως σημείο αναφοράς των μουσουλμάνων της Αθήνας το νέο τέμενος, αλλά κανείς δεν γνωρίζει τι συμβαίνει στα δεκάδες παράνομα τζαμιά σε σπίτια και άλλα κτίρια που συνεχίζουν κανονικά τη… δράση τους!

dimokratianews,4|11|2020

=====================================================

Η Ελλάδα εξισλαμίζεται

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης άνοιξε το τζαμί στον Βοτανικό την ίδια στιγμή που η Ευρώπη συγκλονίζεται από τις τρομοκρατικές επιθέσεις των ισλαμιστών. Το εξωφρενικό έχει γίνει πλέον καθημερινότητα στην Ελλάδα και το παράλογο, άγραφος, απαράβατος νόμος…

Η κυβέρνηση, αντί να υπηρετήσει τον ελληνικό πολιτισμό, να ανταποκριθεί στις ανάγκες των καιρών και να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τους πολίτες, φροντίζει να ικανοποιήσει μια πάγια απαίτηση της Τουρκίας, η οποία πλέον μπορεί να πανηγυρίζει.

Η ημισέληνος, η οποία είχε αφαιρεθεί από τον οπτικό αλλά και πνευματικό ορίζοντα της πρωτεύουσας της χώρας, «καρφώνεται» πλέον στην καρδιά των Αθηνών και αποτελεί ένα πρώτης τάξεως προγεφύρωμα για την επέκταση της επιρροής της Τουρκίας.

Τα σχέδια του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την ανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας εξυπηρετούνται ιδανικά από την ίδρυση τζαμιών σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Αλλωστε, ένα από τα ποιήματα που συνηθίζει να απαγγέλλει σε συγκεντρώσεις ο Τούρκος πρόεδρος είναι το ακόλουθο: «Οι μιναρέδες είναι οι λόγχες. Οι τρούλοι είναι τα κράνη. Οι πιστοί είναι ο στρατός. Τα τζαμιά είναι τα στρατόπεδά μας».

Το «κατόρθωμα» της κυβέρνησης Μητσοτάκη έχει και ουσιαστική αλλά και συμβολική σημασία: το 2021, στα 200χρονα από το ξέσπασμα της Επανάστασης των Ελλήνων εναντίον της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, θα λειτουργεί τζαμί στην Αθήνα και -πιθανότατα- εκείνην ακριβώς την περίοδο κορύφωσης των εορτασμών οι ισλαμιστές που ζουν στην Αθήνα (αφού προσεκλήθησαν -εμμέσως, πλην σαφώς- από τις αλληλοδιάδοχες κυβερνήσεις με επιδόματα και διάφορες παροχές) θα πιέζουν για την ανέγερση δεύτερου τεμένους, ισχυριζόμενοι ότι  αυτό που λειτουργεί είναι μικρό. Οπως έχει αποδείξει η πρόσφατη Ιστορία στη γηραιά ήπειρο αλλά και στην πατρίδα μας, όταν αρχίσει μια τέτοιου είδους κατηφόρα
δεν έχει τελειωμό.

Η συγκυρία είναι τόσο αταίριαστη για τα… θυρανοίξια και τη λειτουργία ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα, ώστε υποχρεώνονται ακόμα και οι πλέον καλόπιστοι παρατηρητές να αναρωτηθούν αν πρόκειται για αβλεψία, σφάλμα, επιπολαιότητα ή δόλιο σχέδιο εξισλαμισμού της πατρίδας μας και δορυφοροποίησης της χώρας προς την Τουρκία.

Ντροπή!

dimokratianews,4|11|2020 Φωτό από εδώ