Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Τα Τριάκοντα αργύρια της προδοσίας και εξαγοράς των ταγών και τον συρφετό των 300ων προκειμένω να ισλαμοποιήσουν τη χώρα.

 Φαβέλα λαθρομεταναστών και προσφύγων η Ελλάδα

 Τελικά ποιος κυβερνά αυτή τη χώρα;

Τριάντα αργύρια

Ήρθε η Ευρωπαία επίτροπος για τη μετανάστευση, η κυρία Γιόχανσον, με τα τριάκοντα αργύριά της, ήτοι 276 εκατομμύρια ευρώ, να εξαγοράσει τους πρόθυμους να ισλαμοποιήσουν τη χώρα. Τριάκοντα αργύρια είναι αυτά και πάντα θα υπάρχουν οι Ιούδες, οπότε το σχέδιο αφελληνισμού θα προχωρήσει κανονικά, παρά τις αντιδράσεις.

Από τη Δρ. Ελένη Παπαδοπούλου*

Από το 2015, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε διάπλατα τα σύνορα, για να περάσει όλος ο πλανήτης σε αυτόν τον μικρό τόπο, έχει γίνει πασιφανές ότι η χώρα δεν έχει καμία μα καμία εθνική κυριαρχία.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει καταστήσει τα ακριτικά νησιά πάρκινγκ, για να παρκάρει τους λαθρομετανάστες, με τη σύμφωνη γνώμη των διακοσμητικών προφανώς κυβερνήσεων και τοπικών Αρχών, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. Με τα τριάκοντα αργύριά της έχει εξαγοράσει συνειδήσεις, πολιτικούς και ελληνικό έδαφος, ώστε να εφαρμόζει με σχετική άνεση το ανθελληνικό και καταστροφικό για τους Έλληνες σχέδιό της.

Στα ακριτικά νησιά οι νησιώτες έχουν τον ρόλο κομπάρσου σε ταινία βγαλμένη από τη ζωή, ενώ πρωταγωνιστές είναι οι κάθε είδους ΜΚΟ, ο Υπατος Αρμοστής, ο ΔΟΜ και οποιοδήποτε αλλοδαπό στοιχείο έχει για χώρο δράσης τα νησιά και ζει τον μύθο του στην Ελλάδα.

Το πρόβλημα ωστόσο δεν περιορίζεται στο Ανατολικό Αιγαίο, όπου βέβαια υπάρχει και σοβαρό θέμα εθνικής ασφάλειας. Κάτι που δεν απασχολεί την κυρία Γιόχανσον και γιατί άλλωστε; Η δική της χώρα είναι στην άλλη άκρη της Ευρώπης και δεν απειλείται από καμία Τουρκία. Άλλωστε τι να λέει η σφαγή της Χίου στην κυρία Γιόχανσον και στους άλλους Ευρωπαίους, τα 400 χρόνια σκλαβιά, η Ελληνική Επανάσταση απελευθέρωσης από τον οθωμανικό ζυγό, που η κυρία Γιόχανσον θέλει τόσο πολύ να μας υπενθυμίσει το ταχύτερο δυνατόν; Σε αυτούς δεν λέει τίποτα. Σε εμάς όμως λέει.

Επίσης άλλο ένα μουσουλμανοχώρι δημιουργείται στα σύνορα στον Έβρο. Η δε Αθήνα, η πρωτεύουσα, έχει πέσει προ πολλού και ολόκληρες συνοικίες της μοιάζουν περισσότερο με την Καμπούλ και τα παζάρια της Ανατολίας παρά με ελληνικές γειτονιές. Ο κ. Μηταράκης θεωρεί ότι η αποσυμφόρηση που διαφημίζει γίνεται με μεταφορά του μουσουλμανικού πληθυσμού στην ηπειρωτική Ελλάδα, όχι με απελάσεις, όχι με αποτροπή εισόδου, όχι με καταργήσεις επιδομάτων και λοιπών διευκολύνσεων που λειτουργούν ως προσκλητήριο προς όλη την υφήλιο.

Κανείς δεν έχει ένα σοβαρό επιχείρημα γιατί οι δομές υποδοχής των παράνομα εισελθόντων είναι ανοικτές και όχι κλειστές, όπως θα έπρεπε. Μέχρι πρότινος η παράνομη είσοδος στη χώρα σήμαινε φυλάκιση. Τα τελευταία χρόνια η παράνομη είσοδος σημαίνει τζάμπα σπίτι για όλη την οικογένεια, επιδόματα και άσυλο. Γιατί έτσι είπε η Ευρωπαϊκή Ένωση και η κάθε κυρία Γιόχανσον.

Τελικά ποιος κυβερνά αυτή τη χώρα;

*Διδάκτωρ Διδακτικής Γλωσσών και Πολιτισμών του Πανεπιστημίου Paris III – Sorbonne Nouvelle

newsbreak,2-04-2021