Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Σφοδρή επίθεση συνδέσμων φιλάθλων ΠΑΟΚ κατά Κ.Μητσοτάκη


Σφοδρή επίθεση συνδέσμων φιλάθλων ΠΑΟΚ κατά Κ.Μητσοτάκη: «Είσαι εχθρός της κοινωνίας και υπεύθυνος για ό,τι συμβεί»!




 
Σφοδρή επίθεση συνδέσμων φιλάθλων ΠΑΟΚ κατά Κ.Μητσοτάκη: «Είσαι εχθρός της κοινωνίας και υπεύθυνος για ό,τι συμβεί»!

«Ιβάν, σταμάτα να τους κάνεις τη χάρη και να δίνεις λεφτά σε ανθρώπους πολύ μακρινούς με τα ιδεώδη που πρεσβεύει η ιδέα του ΠΑΟΚ»!

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσαν οι, πανίσχυροι σε ότι αφορά την επιρροή τους στη Βόρειο Ελλάδα, σύνδεσμοι φιλάθλων του ΠΑΟΚ κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, μέσω επίσημης ανακοίνωσης στην οποία αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι «Θα είναι υπεύθυνος για όσα συμβούν στο άμεσο μέλλον» με αφορμή τον περιορισμό των ατομικών ελευθεριών που συνεχίζεται για 13ο μήνα στην χώρα!

Το ιδιαίτερα σημαντικό είναι η προειδοποίηση/έκκληση στον πρόεδρο της ομάδας Ιβάν Σαββίδη να σταματήσει να στηρίζει την κυβέρνηση, όπως και η επίθεση στους βορειοελλαδίτες βουλευτές της ΝΔ:

«Ήρθε η ώρα να πάρουμε την τύχη μας στα χέρια μας και για αυτόν τον λόγο προχωρήσαμε στη σύνταξη αυτής της ανακοίνωσης και καλούμε τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, να εμπιστευθεί την δύναμη της Βορείου Ελλάδος, τα εκατομμύρια των οπαδών του ΠΑΟΚ, τον ποντιακό ελληνισμό και το πλήθος των αγανακτισμένων πολιτών σε όλη την Ελλάδα που έχουν σιχαθεί από τα βάθη της ψυχής τους την πολιτική σαπίλα αυτής της χώρας.
AD

Άσε τους άλλους να ανακαινίζουν τα γραφεία της ΝΔ.

Όλοι όμως ξέρουνε ότι οι επενδύσεις σου έχουν δώσει μεγάλη ανάσα στην ελληνική οικονομία και θέσεις εργασίας σε πολλές οικογένειες της Βόρειας Ελλάδας. Ιβάν, σταμάτα να τους κάνεις τη χάρη και να δίνεις λεφτά σε ανθρώπους πολύ μακρινούς με τα ιδεώδη που πρεσβεύει η ιδέα του ΠΑΟΚ, που θα σου γυρίσουν την πλάτη εν μια νυκτί για δύο κόκκαλα παραπάνω απ'το χέρι των εχθρών μας.

Σταμάτα να δίνεις χρόνο και χρήμα σε μια κυβέρνηση που αποδεδειγμένα θέλει το κακό του ΠΑΟΚ και παραβιάζει κάθε αίσθημα δικαίου οποιουδήποτε Έλληνα πολίτη».

Πιο συγκεκριμένα αναφέρουν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους:

«Κυριάκο Μητσοτάκη είσαι εχθρός του ΠΑΟΚ και της ελληνικής κοινωνίας. Είσαι ο κύριος υπεύθυνος για ό,τι συμβεί στο μέλλον. Όσο στερείς το αίσθημα του δικαίου από το σύνολο του ελληνικού πληθυσμού, τόσο πιο πολύ θα σε βαραίνει η ευθύνη για ό,τι ακολουθήσει. Το έχουμε πει και το λέμε και πάλι. Η υπομονή μας δεν τελειώνει, έχει ήδη εξαντληθεί» αναφέρουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

«Η χούντα που ζούμε από την ημέρα που είναι στην εξουσία η Νέα Δημοκρατία είναι πρωτοφανής. Τα μέτρα κατά της πανδημίας δεν έχουν καμία λογική και έναν χρόνο μετά το μόνο που συνεχίζουμε να ακούμε είναι να κάνουμε υπομονή δύο εβδομάδες, την ώρα που έχουμε χάσει δουλειές, οικογένεια, φίλους και οι ΜΕΘ παραμένουν ανεπαρκείς» σημειώνουν.

Παράλληλα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ εκτοξεύουν πυρά κατά του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη αλλά και των βουλευτών της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ στο στόχαστρό τους μπαίνει και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης (έστω και αν αυτό δεν αποτελεί είδηση λόγω της οπαδικής αντιπαλότητας, αλλά στην ανακοίνωση πολιτικοποιείται η κόντρα).

«Είμαστε έτοιμοι για πόλεμο. Είμαστε έτοιμοι για τόσο πόλεμο που θα παρακαλάτε για ειρήνη» καταλήγουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους:

«Από την πρώτη μέρα της γέννησης της ιδέας του ΠΑΟΚ έχουμε μάθει να αντιμετωπίζουμε εχθρούς. Ξέρουμε πλέον να τους αναγνωρίζουμε, να τους πολεμάμε και να τους κερδίζουμε.

Όπως πάντα, λοιπόν έτσι και τώρα είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε απέναντι μας ανθρώπους που θέλουν το κακό του ΠΑΟΚ....

Κυριάκο Μητσοτάκη είσαι εχθρός του ΠΑΟΚ και της ελληνικής κοινωνίας. Είσαι ο κύριος υπεύθυνος για ό,τι συμβεί στο μέλλον. Όσο μας στερείς το αίσθημα του δικαίου από το σύνολο του ελληνικού πληθυσμού, τόσο πιο πολύ θα σε βαραίνει η ευθύνη για ό,τι ακολουθήσει. Το έχουμε πει και το λέμε και πάλι. Η υπομονή μας δεν τελειώνει, έχει ήδη εξαντληθεί.

Βαγγέλη Μαρινάκη, είσαι εχθρός του ΠΑΟΚ και κάθε νοήμονα Έλληνα πολίτη. Ο Μητσοτάκης σου παρέδωσε εν λευκώ τη διαχείριση της χώρας και εσύ κάνεις πλέον ότι γουστάρεις χωρίς να ρωτήσεις κανέναν.

Εισαγγελείς και δικαστές αλλάζουν χώρες και ηπείρους για να μην βρεθούν με τσιμεντωμένα πόδια στο λιμάνι του Πειραιά. Αντίθετα, άλλοι εισαγγελείς, δικαστές και αρχιμπάτσοι, ακολουθούν τυφλά τις οδηγίες σου, εξυπηρετούν τα συμφέροντα της ομάδας σου και των εταιριών σου, νιώθοντας ασφάλεια και σιγουριά ότι δεν θα τους αγγίξει κανείς.

Λευτέρη Αυγενάκη είσαι εχθρός όχι μόνο του ΠΑΟΚ, αλλά και του ελληνικού αθλητισμού. Αναρωτιόμαστε πόσα λάθη μπορείς να κάνεις σε μια θητεία; Στημένες επιτροπές με κουμπάρους μαριονέτες, επαναφορά ιδιωνύμου, φωτογραφικός αθλητικός νόμος για να βολέψεις τους φίλους σου ή μάλλον τα αφεντικά σου. Για τους Βορειοελλαδίτες βουλευτές που έχουν καταπιεί την γλώσσα τους, είστε εχθροί του ΠΑΟΚ.

Δεν πείθετε κανέναν όταν λέτε ότι δουλεύετε παρασκηνιακά για το καλό μας, γιατί το αποτέλεσμα είναι μηδενικό. Αφού λοιπόν έχουμε αντιληφθεί ότι στο Ελλαδιστάν σας οι φωνές των οργισμένων πολιτών δεν εισακούγονται αλλά το μόνο που μετράει είναι οι ψήφοι των βουλευτών για να μην χαθούν οι ισορροπίες στα έδρανα σας. Αφού λοιπόν έτσι παίζετε το παιχνίδι σας, έτσι θα παίξουμε κι εμείς, το να σας μαυρίζουμε είναι λίγο. Από εδώ και πέρα οι ψήφοι μας θα δίνονται σε αυτούς που θα παράγουν ξεκάθαρα αποτελέσματα.

Σταύρο Καλαφάτη και λοιπές μαριονέτες που δεν έχετε το ανάστημα να εκπροσωπήσετε τα συμφέροντά μας, δεν μας καλύπτουν οι δικαιολογίες σας, η υπομονή μας έχει εξαντληθεί.

Κανένας εχθρός του ΠΑΟΚ δεν είχε καλό τέλος. Καλό είναι να το έχετε σφηνωμένο στο μυαλό σας αυτό, γιατί κάποια στιγμή θα σας χρειαστεί.

Η χούντα που ζούμε από την ημέρα που είναι στην εξουσία η Νέα Δημοκρατία είναι πρωτοφανής.

Τα μέτρα κατά της πανδημίας δεν έχουν καμία λογική και έναν χρόνο μετά το μόνο που συνεχίζουμε να ακούμε είναι να κάνουμε υπομονή δύο εβδομάδες, την ώρα που έχουμε χάσει δουλειές, οικογένεια, φίλους και οι ΜΕΘ παραμένουν ανεπαρκείς.

Το νερό όμως συνεχίζει να ξεχειλίζει καθώς Χρυσοχοΐδης και Μητσοτάκης έχουν θέσει σε ισχύ το σχέδιο τους για μια αστυνομοκρατούμενη Ελλάδα με υπέρμετρη βία κατά των πολιτών της με αποκορύφωμα τα γεγονότα στην Νέα Σμύρνη που δεν ήταν παρά μόνο η αρχή των όσων έπονται.

Τα γεγονότα που εξελίσσονται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα είναι πολύ κομβικά για να περάσουν απαρατήρητα οπότε μπορείτε να θεωρήσετε δεδομένο πως κανένα αστείο μέτρο δεν θα μας κρατήσει μακριά από το φυσικό μας στοιχείο τους δρόμους, τις πορείες και την αντίσταση σε κάθε είδους αδικία.

Τα σκάνδαλα διαδέχονται το ένα το άλλο. Βρώμικες επιδοτήσεις καναλιών για να μην υπάρχει αντίλογος και αντιπολίτευση. Απευθείας αναθέσεις χωρίς διαγωνισμούς από τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, στον υπηρέτη του Μαρινάκη, Θόδωρο Καρυπίδη.

Θα λογοδοτήσει κανείς για αυτά; Αθώωση Μαρινάκη, ο οποίος όσο είναι στην εξουσία η Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί να φάει ούτε πρόστιμο από την τροχαία, πόσο μάλλον να δικαστεί βάσει των νόμων.

Συγκάλυψη και προστασία παιδεραστών. Το έχετε ξανακάνει με τον Νίκο Γεωργιάδη.

Πάτε να το κάνετε και τώρα με τον Δημήτρη Λιγνάδη. Δεν θα σας περάσει. Όλο αυτό το βρώμικο κατεστημένο που έχετε στήσει, θα διαλυθεί από μέσα, καθώς ούτε οι επί χρόνια πιστοί του κόμματος σας δεν αναγνωρίζουν πλέον αυτό το ¨κόμμα¨... Η υπομονή μας εξαντλήθηκε προ πολλού.΄

Ήρθε η ώρα να πάρουμε την τύχη μας στα χέρια μας και για αυτόν τον λόγο προχωρήσαμε στη σύνταξη αυτής της ανακοίνωσης και καλούμε τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, να εμπιστευθεί την δύναμη της Βορείου Ελλάδος, τα εκατομμύρια των οπαδών του ΠΑΟΚ, τον ποντιακό ελληνισμό και το πλήθος των αγανακτισμένων πολιτών σε όλη την Ελλάδα που έχουν σιχαθεί από τα βάθη της ψυχής τους την πολιτική σαπίλα αυτής της χώρας.

Άσε τους άλλους να ανακαινίζουν τα γραφεία της ΝΔ.

Όλοι όμως ξέρουνε ότι οι επενδύσεις σου έχουν δώσει μεγάλη ανάσα στην ελληνική οικονομία και θέσεις εργασίας σε πολλές οικογένειες της Βόρειας Ελλάδας. Ιβάν, σταμάτα να τους κάνεις τη χάρη και να δίνεις λεφτά σε ανθρώπους πολύ μακρινούς με τα ιδεώδη που πρεσβεύει η ιδέα του ΠΑΟΚ, που θα σου γυρίσουν την πλάτη εν μια νυκτί για δύο κόκκαλα παραπάνω απτό χέρι των εχθρών μας.

Σταμάτα να δίνεις χρόνο και χρήμα σε μια κυβέρνηση που αποδεδειγμένα θέλει το κακό του ΠΑΟΚ και παραβιάζει κάθε αίσθημα δικαίου οποιουδήποτε Έλληνα πολίτη.

Εμείς βλέπουμε τον ΠΑΟΚ σαν σύνολο, δεν βλέπουμε μόνο την μπάλα που κυλάει στο χορτάρι. Ο ΠΑΟΚ είναι πολλά περισσότερα από αυτό. Για αυτό και θέλουμε ο ηγέτης της οικογένειας μας και τα στελέχη ΠΑΕ, ΚΑΕ και ΑΣ να αρχίσουν να κινούνται αναλόγως και να επιδεικνύουν με θράσος και τόλμη τη δύναμη που έχουν αυτά τα τέσσερα γράμματα.

Έχει έρθει η ώρα να ξυπνήσει η Βόρεια Ελλάδα, να απαιτήσει ότι της αναλογεί και να τρομοκρατήσει όποιον τόσα χρόνια δρα επιδεικτικά εναντίον της. Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα. Όσοι ζούμε μακριά από αυτή έχουμε τα ίδια δικαιώματα και θα τα διεκδικήσουμε όπως πρέπει. Ξέρουμε πολύ καλά πως παίζεται το παιχνίδι και θέλουμε ανθρώπους που θα πολεμούν μέχρι τέλους στο πλευρό μας.

Εξάλλου, είμαστε έτοιμοι για πόλεμο. Είμαστε έτοιμοι για τόσο πόλεμο που θα παρακαλάτε για ειρήνη.

ΥΓ1. Αναγνωρίζουμε πως το αγωνιστικό τμήμα του ποδοσφαίρου βρίσκεται σε κρίση αλλά η παραπάνω ανακοίνωση αποσκοπεί στον ευρύτερο πόλεμο που αντιμετωπίζει ο οργανισμός του ΠΑΟΚ.

ΥΓ2. Ιβάν θέλουμε σύσσωμη την οικογένεια, ψυχικά και σωματικά στην Θεσσαλονίκη γιατί το καράβι του ΠΑΟΚ δεν διοικείται από μακριά.

ΥΓ4. Για εσάς Ελλάδα είναι η χαβούζα και ο Βορράς σας χαλάει το έργο....
05/04/2021 -https://www.pronews.gr/athlitismos/paraskinio/976227_syndesmoi-opadon-paok-kmitsotaki-eisai-ehthros-tis-koinonias-eisai