Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Με πολύ απλά λόγια - αυτά έρχονται και σε εμάς !

 

Με πολύ απλά λόγια - αυτά έρχονται και σε εμάς ! 

Κραυγή αγωνίας από τους Ισραηλινούς που δεν συναινούν στην παγκόσμια υγειονομική τυραννία που ανεγείρεται με μπροστάρη την κυβέρνηση τους, η οποία αποτελεί το πρότυπο για όλες τις χώρες και κυβερνήσεις.

Αφού έχουν εμβολιαστεί σχεδόν όλοι οι ενήλικες Ισραηλινοί και γλίτωσαν την απειλή του κοινωνικού αποκλεισμού , τώρα απειλούνται με αφαίρεση του «πράσινου διαβατηρίου» αν  δεν συναινούν στον εμβολιασμό των παιδιών τους.

Αυτά θα συμβούν, όπως σε όλο τον κόσμο έτσι και στην Ελλάδα, όπου οι αντιδράσεις είναι λίγες και χλιαρές, ενώ παράλληλα ο Κ. Μητσοτάκης έχει υπογράψει έκκληση για τη νέα συνθήκη που θα βασίζεται στο καταστατικό του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (βλέπε Great Reset και δεν είναι συνομωσιολογία αλλά το όνομα που έδωσε ο ιδρυτής αυτής της ιδεολογίας Klaus  Schwab).

Όσο περισσότεροι εμβολιάζονται με τα πειραματικά «εμβόλια» Covid , τόσο πιο γρήγορα θα έρθει η ψηφιακή ταυτότητα - διαβατήριο.

Είναι γνωστό σε όλους μας πλέον, οτι όλοι όσοι δεν θα συναινέσουν στην αποδοχή της ψηφιακής ταυτότητας για τον εαυτό τους και τα παιδιά τους, που «έρχεται» με πρόσχημα την πανδημία, θα βρεθούν κοινωνικά και οικονομικά αποκλεισμένοι (βλέπε ID2020).

Aυτήν την Παγκόσμια Τυραννία θα την υποστούμε όλοι.

Είναι αδιάφορο πλέον αν κάποιος είναι ή δεν είναι πιστός στο Θεό .

Είναι αδιάφορο  αν κάποιος είναι ή δεν είναι πατριώτης.

Είναι αδιάφορο αν κάποιος είναι «προοδευτικός» ή «συντηρητικός».

Όσον αφορά τους Χριστιανούς ορθοδόξους , ο  Άγιος Παϊσιος μας προειδοποίησε γραπτώς και ρητά ότι δεν πρέπει να αποδεχθούμε αυτή την ψηφιακή ταυτότητα - διαβατήριο.Μας άφησε μόνο ένα χειρόγραφο το οποίο αναφέρεται  στην ταυτότητα που θα προηγηθεί του χαράγματος.

Κάποιοι αντιστέκονται. Κάποιοι δεν αντιστέκονται . 

Καλό αγώνα.

Ασκητής

«Ο γνούς καί μή ποιήσας δαρήσεται πολλάς, ο δε μή γνούς μηδέ ποιήσας δαρήσεται ολίγας» 
(Λουκ. ιβ΄47)

https://oaskhths.blogspot.com/2021/04/blog-post_4.html