Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Γάλλος Υπουργός Υγείας: το εμβόλιο δεν εμποδίζει τη μετάδοση του ιού σε τρίτους.Oι εμβολιασμένοι είναι οι πιο εκτεθειμένοι σε σοβαρές μορφές και θανάτους λόγω της….

 

Γάλλος Υπουργός Υγείας: το εμβόλιο δεν εμποδίζει τη μετάδοση του ιού σε τρίτους.Oι εμβολιασμένοι είναι οι πιο εκτεθειμένοι σε σοβαρές μορφές και θανάτους λόγω της….μερικής αναποτελεσματικότητας του εμβολίου ή της μετεμβολιακής επαναμόλυνσης ή της μολυσματικότητας μιας παραλλαγής!!





…μερικής αναποτελεσματικότητας του εμβολίου ή της μετεμβολιακής επαναμόλυνσης ή της μολυσματικότητας μιας παραλλαγής!!

Γάλλος Υπουργός Υγείας τα είπε όλα σε 3 σειρές καταρρίπτοντας το μύθο των εμβολίων και της θέσης ισχύος των εμβολιασμένων αντίθετα τους εμφανίζει να είναι στην πιο δεινή θέση ως οι πιο εκτεθειμένοι….Είπε ότι το εμβόλιο δεν εμποδίζει τη μετάδοση του ιού σε τρίτους.Oι εμβολιασμένοι είναι οι πιο εκτεθειμένοι σε σοβαρές μορφές και θανάτους λόγω της μερικής αναποτελεσματικότητας του εμβολίου ή της μεταεμβολιακής επαναμόλυνσης ή της μολυσματικότητας μιας παραλλαγής!!

Ο Γάλλος Υπουργός Υγείας παραδέχθηκε την μερική αποτυχία των εμβολίων. Ο Véran αναφέρει ‘την μερική αποτελεσματικότητα των εμβολίων”. Προσθέτει ότι η “αποτελεσματικότητα των εμβολίων έγινε ιδιαίτερα ενδεχόμενη (περιπτωσιακή) λόγω της εμφάνισης των νέων παραλλαγών του ιού “.

Σύμφωνα με το Europe1 ο Υπουργός Υγείας Olivier Véran θεωρεί ότι είναι πρόωρο στην κατάσταση των επιστημονικών γνώσεων να γίνει διαφοροποίηση μεταξύ των “κανόνων σχετικά με τους περιορισμούς κυκλοφορίας ανάλογα με το εάν οι άνθρωποι έχουν λάβει ή όχι εμβολιακές δόσεις.

 “. Ο Olivier Véran επικαλείται τέσσερα επιχειρήματα. 

Αφενός, «τη μερική αποτελεσματικότητα των εμβολίων», και δεύτερον το γεγονός ότι «η αποτελεσματικότητα των εμβολίων έχει καταστεί ιδιαίτερα ενδεχόμενη λόγω της εμφάνισης νέων παραλλαγών».

Τρίτον, “τα εμβολιασμένα άτομα είναι επίσης εκείνα που είναι τα πιο εκτεθειμένα σε σοβαρές μορφές και θανάτους λόγω της μερικής αναποτελεσματικότητας του εμβολίου ή της μεταεμβολιακής επαναμόλυνσης ή της μολυσματικότητας μιας παραλλαγής. “Τέλος,” το εμβόλιο δεν εμποδίζει τη μετάδοση του ιού σε τρίτους. Το αντίκτυπο του εμβολιασμού στην εξάπλωση του ιού δεν είναι ακόμη γνωστό. “

europe1 30.3.21

Αυτά γνωστοποιούνται στην Ελλάδα στους ανθρώπους πριν δώσουν τη συγκατάθεσή τους στον εμβολιασμό;;Αφού ελεύθερη συναίνεση και πλήρης ενημέρωση είναι προαπαιτούμενα για να προχωρήσουν στην ιατρική πράξη!!

dimpenews.com