Σάββατο 10 Απριλίου 2021

Ο Θεός να μας ελεήση !Τι μετάλλαξη έχουν πάθει οι Δεσποτάδες,τούτος δω, ξεπερνά και τους Ελλαδίτες !


 Ή πλήρη απογοήτευση των πιστών από έναν Επίσκοπο που φιλοδοξεί να γίνει και Αρχιεπίσκοπος... 

 Ο Μητροπολίτης Ταμασού Ησαΐας για το Ουκρανικό Ζήτημα | proseuxi.gr

Προσωπικό μήνυμα στους ιερείς του έστειλε ο Μητροπολίτης Ταμασού΄Ησαΐας και  τους προτρέπει με  αίολα αφελή έως βλακώδεις επιχειρήματα να μπολιαστούν οι ίδιοι και να παροτρύνουν  και τον λαό του Θεού στην κατηφόρα της πλάνης !

Αδιαφορώντας εντελώς, για τα ηθικά τουλάχιστον διλήμματα που πρέπει σαν Ορθόδοξος ποιμένας να έχει, λόγο συσχέτισης  των εμβολίων με κυτταρική  σχέση  εκτρωμένων εμβρύων ,πέρα από την  αν αμφιβόλου αξιοπιστίας των συγκεκριμένων εμβολίων   με την ζημιά που γίνεται στο σώμα μας .

Τελικά φαίνεται πόσο καλά κανουν την δουλειά τους τα μέσα μαζικής προπαγάνδας   και αποβλάκωσης (βλέπε «Ουάσινγκτον Ποστ») που κατά κανόνα αποσιωπούν τα θέματα της ασφάλειας και της έλλειψης διαφάνειας γύρω από τα πειραματικά εμβόλια mRNA της Moderna και της Pfizer [αλλά και του -διαφορετικής τεχνολογίας- εμβολίου της Astra Zeneca, κ.α.], ενώ οι ενδιαφερόμενοι γίνονται όλο πιο πλουσιότεροι.

Διαβάστε λοιπόν και κάντε κάνα κομποσχινάκη υπέρ διαφωτίσεως του Ησαΐα,  διότι ας κάνει στην τελική ότι θέλει για λογαριασμό του, δεν έχει το δικαίωμα εκμεταλλευόμενος την θέση του να παίρνει οικογενειάρχες στο λαιμό του .

"Καθώς οι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού προχωρούν, γίνεται φανερό ότι ορισμένοι μύθοι για τα εμβόλια επιμένουν, με αποτέλεσμα αρκετοί άνθρωποι -ακόμα και υγειονομικοί- σε πολλές χώρες, μεταξύ των οποίων η Ελλάδα και η Κύπρος , να εμφανίζουν ακόμη δισταγμό ή σκεπτικισμό απέναντι σε αυτά.

Η «Ουάσινγκτον Ποστ» συνόψισε τους πέντε πιο επίμονους μύθους σχετικά με τα εμβόλια κατά της Covid-19.
• Μύθος 1: Μερικά εμβόλια είναι καλύτερα από άλλα, γι' αυτό καλύτερα να περιμένουμε και να μην εμβολιαστούμε τώρα
Όλα τα εμβόλια στοχεύουν στο να παράσχουν προστασία με το να δημιουργήσουν ανοσία απέναντι στην πρωτεΐνη-ακίδα του κορωνοϊού, με την οποία εισδύει στα ανθρώπινα κύτταρα. Όλα τα εμβόλια εστιάζουν σε αυτήν την πρωτεΐνη-κλειδί, ωθώντας το ανοσοποιητικό σύστημα να παράγει τα αντίστοιχα αντισώματα. Όλα τα εγκεκριμένα εμβόλια παράγουν υψηλά επίπεδα προστασίας που μειώνουν δραστικά την πιθανότητα νοσηλείας και πιθανώς την ασυμπτωματική μετάδοση. Δεν υπάρχουν -μέχρι στιγμής- έρευνες που να δείχνουν ότι κάποιο εμβόλιο παρέχει μεγαλύτερης διάρκειας προστασία, ενώ όλα κάποια στιγμή -το φθινόπωρο ή του χρόνου- θα χρειαστούν επαναληπτική χορήγηση.
• Μύθος 2: Οι νεότεροι δεν χρειάζονται εμβολιασμό, ιδίως εάν είναι υγιείς
Ένα επιχείρημα που μέχρι στιγμής έχει απήχηση σε αρκετούς νέους, όπως φάνηκε και στο Ισραήλ, όπου παρατηρήθηκε πολύ μικρότερη προθυμία από τους νεότερους να εμβολιαστούν από ό,τι οι μεγαλύτεροι. Ενώ, όντως, οι νεότεροι έχουν μικρότερες πιθανότητες να αρρωστήσουν σοβαρά ή να πεθάνουν από Covid-19, η νόσος παραμένει επικίνδυνη και γι' αυτούς. Επιπλέον, όπως έδειξε πρόσφατη μελέτη, σχεδόν το 30% των ασθενών από 18 έως 39 ετών που κόλλησαν κορωνοϊό, ακόμη και αν δεν νόσησαν βαριά, στη συνέχεια ταλαιπωρούνται επί μήνες από συμπτώματα «μακράς Covid-19», όπως κόπωση, νοητική θολούρα, απώλεια γεύσης ή όσφρησης κ.ά. Ακόμα, σύμφωνα με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νόσων (CDC) των ΗΠΑ, περίπου το ένα τρίτο των θανάτων από Covid-19 συμβαίνουν σε ασθενείς κάτω των 65 ετών. Ένας υγιεινός τρόπος ζωής και μία καλή φυσική κατάσταση μπορεί -πράγματι- να συμβάλουν σε ένα πιο ανθεκτικό ανοσοποιητικό σύστημα, αλλά αυτά από μόνα τους δεν είναι αρκετά για να παράγουν αντισώματα κατά του κορωνοϊού, άρα δεν διασφαλίζουν ότι ένας νέος θα γλιτώσει το νοσοκομείο ή τα χειρότερα. Γι' αυτό ακόμη και οι νεότεροι καλά θα κάνουν να εμβολιαστούν όταν έρθει η σειρά τους.
• Μύθος 3: Τα εμβόλια αναπτύχθηκαν βιαστικά, άρα δεν ξέρουμε εάν είναι ασφαλή
Από τις συχνότερα χρησιμοποιούμενες δικαιολογίες -και από υγειονομικούς- για να μην εμβολιαστούν. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βρίθουν από σχετικές εκφοβιστικές αναρτήσεις, που -δυστυχώς- επηρεάζουν αρκετό κόσμο. Η αλήθεια είναι ότι οι επιστήμονες εργάζονται πάνω σε εμβόλια κατά των κορωνοϊών εδώ και τουλάχιστον μία δεκαετία, γι' αυτό άλλωστε είχαν εντοπίσει ήδη ως βασικό εμβολιαστικό στόχο την πρωτεΐνη-ακίδα (spike). Αυτή η δεκαετής περίοδος έρευνας και ανάπτυξης (R & D) είναι αντίστοιχη με εκείνη για άλλα εμβόλια. Αν δεν είχε προηγηθεί όλη αυτή η προσπάθεια, οι φαρμακευτικές εταιρείες και οι πανεπιστημιακοί ερευνητές δεν θα είχαν αντιδράσει τόσο γρήγορα εν μέσω πανδημίας. Αλλά και οι κλινικές δοκιμές των εμβολίων κατά του νέου κορωνοϊού ήταν μεγάλες και προσεκτικά ελεγχόμενες, περίπου ανάλογου μεγέθους σε αριθμό συμμετεχόντων με εκείνες για άλλα εμβόλια.
• Μύθος 4: Τα εμβόλια περιέχουν μη ασφαλή και ανήθικα συστατικά
Ίσως οι πιο αβάσιμες και συνωμοσιολογικές ενστάσεις, οι οποίες αφορούν «τσιπάκια» μέσα στα εμβόλια, κύτταρα προερχόμενα από εκτρώσεις κ.ά. Στην πραγματικότητα κανένα εμβόλιο κατά του κορονοϊού δεν χρησιμοποιεί υλικά από έμβρυα προερχόμενα από εκτρώσεις. Κάποτε, στις δεκαετίες του 1970 και του 1980, είχαν χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή εμβολίων κυτταρικές καλλιέργειες από δύο έμβρυα εκτρώσεων, αλλά από τότε έχει περάσει πάρα πολύς καιρός και προ πολλού δεν υπάρχουν τέτοια απομεινάρια στα εμβόλια, πολύ περισσότερο της Covid-19. Kαι ασφαλώς ούτε λόγος για τσιπάκια (που δεν θα χωρούσαν καν να περάσουν από τη σύριγγα… ). Μερικά «τσιπάκια» μπορεί να χρησιμοποιούνται απλώς κατά τη μεταφορά των εμβολίων για να καταγράφουν τις δόσεις και να διασφαλίζουν ότι τα εμβόλια δεν έχουν λήξει ή δεν είναι πλαστά, όμως βρίσκονται στο εξωτερικό μέρος των συσκευασιών ή των συρίγγων και βεβαίως δεν εισάγονται στο σώμα κανενός.
• Μύθος 5: Τα εμβόλια mRNA αλλάζουν τo DNA
Επίμονος αλλά ανυπόστατος ισχυρισμός από αρνητές των εμβολίων ότι τα νέου τύπου εμβόλια τεχνολογίας mRNA (όπως της Pfizer/BioNTech και της Moderna) τροποποιούν το γενετικό υλικό του εμβολιαζόμενου και μπορεί να προκαλέσουν στειρότητα ή αυτοάνοσες διαταραχές. Το Facebook έχει «κατεβάσει» πολλές τέτοιες αναρτήσεις τους τελευταίους μήνες. Αυτός ο μύθος αποτελεί λίγο πολύ αντιγραφή παρόμοιων -εξίσου ψευδών- ισχυρισμών για το εμβόλιο κατά του ιού HPV. Δεν υπάρχει απολύτως καμία επιστημονική βάση σε αυτούς τους ισχυρισμούς, καθώς το mRNA του εμβολίου, που εισάγεται στο σώμα εντός νανοσωματιδίου από λιπίδια, δεν εισέρχεται καθόλου στο ανθρώπινο γονιδίωμα. Παραμένει στον χώρο του κυττάρου εκτός του πυρήνα (όπου βρίσκεται το DNA), συγκεκριμένα στα ριβοσώματα, και από εκεί καθοδηγεί την παραγωγή πεπτιδίων που μοιάζουν με την πρωτεΐνη-ακίδα, έτσι ώστε στη συνέχεια ο οργανισμός να αντιδράσει παράγοντας αντισώματα. Συνεπώς, είναι λάθος ότι τα εμβόλια mRNA είναι ισοδύναμα της γονιδιακής θεραπείας, όπως ισχυρίζονται ορισμένοι επιστημονικοφανείς επικριτές των εμβολίων."
 
Αφού λοιπόν καταπίνει αμάσητη την προπαγάνδα της Ελίτ ολοκληρώνει με νουθεσίες τους ιερείς του :

Σας παρακαλώ διαβάστε αυτούς τους μύθους και να σταματήσετε να διαβάζετε ανοησίες στο φέισμπουκ. Βάλτε όλοι το εμβόλιο εφόσον το εγκρίνει ο προσωπικός σας Ιατρος.  
Είναι χριστιανικό μας καθήκον να προστατέψουμε την υγεία μας και την υγεία των συνανθρώπων μας. Ηρωισμός είναι να πράξεις αλληλεγγύη  βάζοντας το εμβόλιο και όχι φοβία που σκοτώνει τη ζωή. Όσοι εμποδίζουν συνανθρώπους μας να παίρνουν φάρμακα για την υγεία τους οπως είναι και το εμβόλιο είναι ηθικοί ένοχοι σε φόνο εφόσον τα θύματα τους μπορούσαν να βάλουν εμβόλιο και λόγω της φοβίας και εκφοβισμού δεν το έπραξαν και τελικά πέθαναν από Κορωνοιο. 
Χρόνια πολλά 
Ζήτω το 1821
Ζήτω το έθνος 
Ζήτω η Ελευθερια της Κυπρου
Ζήτω η ζωή που μας χάρισαν οι ήρωες μας 

 

Ακούστε τώρα παραμέτρους των εμβολίων που δυστυχώς θέλει να "αγνοεί" ο Ταμασού  :ΕΜΒΟΛΙΟ mRNA ''Η ΣΚΟΠΙΜΗ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ''