Σάββατο 21 Αυγούστου 2021

Αιρετικός Καθολικός «Αρχιεπίσκοπος» μόλυνε τον Εσπερινό της Παναγιά της Τήνου με συγχοροστατούντα τον Ιερώνυμο Λαρίσης- Να τον χαίρονται οι Λαρισαίοι [Βίντεο]


Αιρετικός Καθολικός «Αρχιεπίσκοπος» στον Εσπερινό στην Παναγιά της Τήνου [Βίντεο]

Οι ιεράρχες χαροποιούν το διάβολο συμπροσευχόμενοι με τους εχθρούς του Υιού της Υπεραγίας Θεοτόκου σε ένα από τα πιο ιερά Προσκυνήματα της χώρας…


Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Ακόμα ένα άνοιγμα των Εκκλησιαστικών μας ταγών προς την σκοτεινή διαχριστιακή ένωση με τους αιρετικούς Καθολικούς έλαβε χώρα αυτή τη φορά στο Ιερό Προσκύνημα της Τήνου, την παραμονή της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου. Στον αρχιερατικό Εόρτιο Εσπερινό που τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας της Τήνου στις 14 Αυγούστου -με μέτρα “προστασίας” εντός και εκτός του Ιερού Ναού- συμμετείχε με κάθε τιμή και ο «Αρχιεπίσκοπος» Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου των Καθολικών, Ιωσήφ Πρίντεζης.

Στον Εόρτιο Εσπερινό προεξείχε ο Μητροπολίτης Λήμνου Ιερόθεος, συγχοροστατούντων των Μητροπολιτών Σύρου Δωροθέου Β’ και Λαρίσης Ιερωνύμου, ενώ συμμετείχε και ο πρωτοπρ. Θωμάς Συνοδινός, προϊστάμενος του Καθεδρικού Ναού των Αθηνών.

Παρατίθεται το σχετικό βίντεο για ενημέρωση του αναγνωστικού μας κοινού από το κανάλι PCMVideo.WebTV.gr (Διαδικτυακή τηλεόραση. Μετάδοση (ΕΡΤ) 2 Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση (ERTFLIX)). Ο «Αρχιεπίσκοπος» των Καθολικών εμφανίζεται στα χρονικά διαστήματα [01:36:14-01:36:49] και [01:43:48-01:44:10].

Ο Μητροπολίτης Σύρου στην Επισκοπική «χειροτονία» του Παπικού «Αρχιεπισκόπου»

Η συμπροσευχή του μητροπολίτη Σύρου Δωροθέου Β΄ με τον «Αρχιεπίσκοπο» Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου των Καθολικών δεν έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία. Στις 23 Μαΐου 2021, ο κ. Δωρόθεος συνοδευόμενος από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Τήνου, είχε παρευρεθεί στην Επισκοπική «χειροτονία» του «Αρχιεπισκόπου» Ιωσήφ Πρίντεζη, η οποία έλαβε χώρα στον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας του Ροδαρίου στην Τήνο. Κατά τη διάρκεια της «ιεροτελεστίας», ο μητροπολίτης Σύρου είχε λάβει το λόγο μεταφέροντας στον Παπικό «Αρχιεπίσκοπο» τις ευχές των ιερέων του και των Ορθοδόξων χριστιανών της Τήνου, ενώ του προσέφερε και ένα επιστήθιο Σταυρό.

Το βίντεο με την Επισκοπική «χειροτονία» του «Αρχιεπισκόπου» Ιωσήφ Πρίντεζη και το σχετικό απόσπασμα της ομιλίας του μητροπολίτη Σύρου μαζί με την προσφορά επιστήθιου Σταυρού στον «Αρχιεπισκόπου» Ιωσήφ μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ [02:29:22-02:30:50].

Ο Μητροπολίτης Παροναξίας στην τελετή «ενθρονίσεως» του Παπικού «Αρχιεπισκόπου»

Παράλληλα, ο μητροπολίτης Παροναξίας Καλλίνικος τίμησε και αυτός με τη σειρά του τον Παπικό «Αρχιεπίσκοπο» Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου, Ιωσήφ Πρίντεζη. Στις 30 Μαΐου 2021, μετέβη στον Παπικό Ναό της Υπαπαντής του Κυρίου της Ρωμαιοκαθολικής Αρχιεπισκοπής Νάξου, Τήνου, Άνδρου και Μυκόνου, στο Κάστρο της Νάξου και παρακολούθησε την τελετή «ενθρονίσεως» του Παπικού «Αρχιεπισκόπου».

Η πτώση των ιεραρχών και οι εχθροί του Υιού της Υπεραγίας Θεοτόκου

Οι προσβολές προς το πρόσωπο της Κυρίας Θεοτόκου δεν έχουν τέλος, ακόμα και στο Ιερό Προσκύνημα της Τήνου. Τα ανίερα μέτρα της υποχρεωτικής μασκοφορίας εντός και εκτός του Ιερού Ναού, η απολύμανση της Ιεράς και Θαυματουργής Εικόνας μετά από κάθε ασπασμό και η απαγόρευση της Λιτανείας της Ιεράς Εικόνας της Υπεραγίας Θεοτόκου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αποτελούν προσβολή των δογμάτων και της Ιερότητας των Ναών και συνιστούν την αίρεση της μόλυνσης από τα Ιερά και τα Θεία.

Πριν ένα χρόνο, ο ομότιμος Καθηγητής Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ Πρωτοπρ. Θεόδωρος Ζήσης έκρουε τον κώδωνα κινδύνου και αναδείκνυε με πόνο καρδιάς την πνευματική πτώση των ιεραρχών και των θεολόγων στο άρθρο με τίτλο «Οι μασκοφόροι και οι υποστηρικτές τους, δεν άκουσαν για τα θαύματα της Παναγίας;». Μετά από ένα χρόνο τίποτα δεν έχει αλλάξει. Οι ιεράρχες όχι μόνο δεν υπερασπίζονται τα Ιερά και Όσια της Πίστης μας, αλλά τυφλωμένοι από έπαρση χαροποιούν ακόμη περισσότερο το διάβολο, συμπροσευχόμενοι με τους εχθρούς του Υιού της Υπεραγίας Θεοτόκου, σε ένα από τα πιο ιερά Προσκυνήματα της χώρας.

πηγή:  https://katanixi.gr/oikoymenismos/not-airetikos-katholikos-archiepiskopos-ston-esperino-stin-panagia-tis-tinoy-vinteo/

ΒΙΝΤΕΟ: https://www.youtube.com/watch?v=OnRa3YN7SCE&t=1010s

14Αυγ2021 – Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός | «Από την Μεγαλόχαρη της Τήνου»

ΒΙΝΤΕΟ: https://www.youtube.com/watch?v=I0mu6phd7rA

15-Αυγ -2021 Η Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου | Θεία Λειτουργία από τον Ιερό Ναό της Μεγαλόχαρης Τήνου (15/8/21)

Την Μεγαλόχαρη της Τήνου μόλυνε καρδινάλιος παρουσία και άλλων Μητροπολιτών, όπως του Λαρίσης Ιερώνυμου!