Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού πολλές πόλεις της Ελλάδας! (φώτο-βίντεο) Τα κανάλια της διαφθοράς και της διαπλοκής δεν έδειξαν τίποτα όπως και στα συλλαλητήρια για το Μακεδονικό


Χιλιάδες Έλληνες ζητούν την παραίτηση του Κ.Μητσοτάκη

 Μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και των μέτρων Απαρτχάιντ τα οποία έχει επιβάλει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Διατράνωσαν

Όχι στη υγειονομική δικτατορία

Κάτω η Χούντα του Μητσοτάκη

Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας!

 Η τρομοκρατία δεν θα περάσει
Εικόνες από τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα 

Χιλιάδες πολίτες έχουν συγκεντρωθεί στο Σύνταγμα για να διαμαρτυρηθούν, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται συγκέντρωση και στη Θεσσαλονίκη (αλλά και σε άλλες πόλεις της χώρας). Η συγκέντρωση ήταν προγραμματισμένη για τις 7 το απόγευμα και το πλήθος αυξάνεται διαρκώς. 

Οι διαδηλωτές τραγουδούν τον Εθνικό Ύμνο κρατώντας ελληνικές σημαίες, και σταυρούς φωνάζουν «όχι στην υποχρεωτικότητα», «όλοι μαζί λέμε όχι στους εκβιασμούς τους», ενώ απαιτούν από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να παραιτηθεί.ΒΙΝΤΕΟ

Λόγω της συγκέντρωσης κλειστή είναι η λεωφόρος Αμαλίας, ενώ με εντολή της ΕΛΑΣ έκλεισε ο σταθμός του μετρό «Σύνταγμα» από τις 18:00, ενώ τα δρομολόγια του Τραμ φτάνουν έως τη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με νεότερες  εκτιμήσεις στο Σύνταγμα  συγκεντρώθηκαν   200.000 και στη Θεσσαλονίκη 150.000 περίπου πολίτες και πλήθος  σε συγκεντρώσεις άλλων  πόλεων. 

ΒΙΝΤΕΟ:  https://www.youtube.com/watch?v=bHHa3Cr7dnU

Εικόνες από τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα




Συγκέντρωση και στη Θεσσαλονίκη 

Χιλιάδες κόσμου συγκεντρώθηκε πριν από λίγη ώρα έξω από το κτίριο της ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη.

Οι διαδηλωτές φωνάζουν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και των δημοσιογράφων

Ξάνθη

Αλεξανδρούπολη