Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

The Henry Kissinger Report! Επιτέλους, τώρα ΞΕΡΟΥΜΕ γιατί θέλουν να μας εμβολιάσουν ΟΛΟΥΣ! Με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!

Οι πλάκες της Τζώρτζια, γνωστές ως «Κατευθυντήριοι Λίθοι της Γεωργίας»

Τέλος φόρμας

Όταν ξεκίνησα να γράφω το βιβλίο μου «Η Παγκόσμια Συνωμοσία του Τρόμου», είχα πλήρη επίγνωση ότι αυτά θα ανέφερα μέσα σε αυτό, θα έπρεπε να μη με βγάλουν…ψεύτη στη συνέχεια της ιστορίας αυτής. Ευτυχώς για μένα και δυστυχώς για την Ανθρωπότητα, οι εξελίξεις σήμερα με δικαιώνουν. 


Σήμερα το πρωί, είδα ανηρτημένο ένα άρθρο στην «Τρικλοποδιά», που αποτελεί μετάφραση από το αρχικό κείμενο που υπογράφει ο γνωστός δημοσιογράφος και ακτιβιστής Μπράντον Σμίθ και που αποτελεί ένα συνοπτικό συμπέρασμα για όλα τα παρανοϊκά που συμβαίνουν στις μέρες μας. Χωρίς να έχω καμμιά επίγνωση για το εν λόγω άρθρο, στο Τρίτο Κεφάλαιο του βιβλίου μου, αναφέρομαι ακριβώς στην αιτία του προβλήματος. Και η απάντηση ως προς τα αίτια του προβλήματος, βρίσκεται ακριβώς στην πόλη της Τζώρτζια των ΗΠΑ. Και ονομάζεται «Οι Κατευθυντήριοι Λίθοι της Τζώρτζια». Έχετε ακούσει ποτέ γι αυτούς; Αν ναι, τότε έχετε την …μισή από την απάντηση ως προς το νόημα τους. Η άλλη μισή, βρίσκεται στο κείμενο που διαβάζετε αυτή τη στιγμή… 

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος 

               Το 1974, ο …γνωστός μας και …μη εξαιρετέος Χένρυ Κίσσινγκερ, γνωστότατο μέλος της ελίτ της ΝΤΠ και επιφανές στέλεχος του «Τάγματος των Πεφωτισμένων», εισηγήθηκε τότε στον Λευκό Οίκο του οποίου ο ένοικος ήταν ο «παντελώς αδιάφορος και ανίκανος» όπως τον είχαν χαρακτηρίσει οι πάντες Τζέραλντ Φόρντ, μια αναφορά για την επικείμενη αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού, με βαθμό ΆΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΝ, μέσα στην οποία εισηγούνταν την άμεση λήψη μέτρων με τις συνεργαζόμενες με τις ΗΠΑ κυβερνήσεις κρατών για ταχεία λήψη μέτρων ΜΕΙΩΣΗΣ του ρυθμού ανάπτυξης των γεννήσεων, με ταυτόχρονη ΑΥΞΗΣΗ των θανάτων. Το έγγραφο αυτό βγήκε αποχαρακτηρισμένο πλέον στην επιφάνεια μετά την πάροδο 40 ετών από την συγγραφή του, ως είθισται σύμφωνα με τον νόμο περί αποχαρακτηρίσεως κρατικών εγγράφων του αμερικανικού Συντάγματος. Και μετά…χάθηκε κάπου μέσα στις χιλιάδες των αποχαρακτηρισμένων εγγράφων των αμερικανικών υπηρεσιών ασφαλείας. Ώσπου, κάποιοι πληροφορήθηκαν την ύπαρξη του και μεσούσης της «πανδημίας» του Κορωναϊού, το έφεραν στην επιφάνεια με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί…σεισμός!                 

Στα χέρια των…δικών μας ανθρώπων, δηλαδή των ανθρώπων του Θεού, ήρθε σαν θεόσταλτο δώρο. Και ανέβηκε άμεσα στο Διαδίκτυο, προς ενημέρωση όλων μας, από το περιοδικό «Ενοριακή Ευλογία» που εκδίδει η ενορία του Αγίου Νικολάου Πευκακίων.  

Κάπως έτσι ήρθε και στα δικά μου χέρια, όπου σας το παρουσιάζω ΑΥΤΟΥΣΙΟ, για να μελετηθεί από κάθε ενδιαφερόμενο. Στο έγγραφο αυτό, αναφέρονται οι προτεινόμενες λύσεις που θα μπορούσε η να εφαρμόσει η κάθε κυβέρνηση συνεργαζόμενης χώρας με τον ΟΗΕ και τις ΗΠΑ και ανάμεσα σε αυτές, προτείνεται ως έσχατη λύση και η διασπορά τεχνητού ιού εν είδει «πανδημίας», για χώρες που αφορούν κυρίως τον Τρίτο Κόσμο, ο οποίος δεν είναι απολύτως ελεγχόμενος και άρα απειλή για τους…υπόλοιπους. Σαν τέτοιες χώρες (για τον Κίσσινγκερ), λογίζονται οι χώρες της Κεντρικής Αφρικής, οι μουσουλμανικές χώρες της Μέσης και Εγγύς Ανατολής, η…Κίνα(!) και μερικές άλλες. Η αιτιολογία που παραθέτει ο «μάγος της διπλωματίας», ήταν η σίγουρη οικονομική αποσταθεροποίηση που θα μπορούσε να δημιουργηθεί μέσω της ανεξέλεγκτης πληθυσμιακής ανόδου, η οποία και θα απειλούσε τα ζωτικά συμφέροντα των ΗΠΑ στον πλανήτη. Μ’ άλλα λόγια, ο Κίσσιγκερ «φοβόταν» την ανάδυση νέων αυτοκρατοριών με πολύ υψηλό πληθυσμιακό δείκτη και ως εκ τούτου την αποσταθεροποίηση της υπερδύναμης αφ’ ενός και αφ’ ετέρου, την δυσκολία που θα συναντούσε η μελλοντική «Παγκόσμια Διακυβέρνση», την οποία συχνά – πυκνά διατυμπάνιζε ως τον μόνο τρόπο για μια σταθερή παγκόσμια οικονομική ισορροπία, η οποία και θα απέτρεπε κάθε είδους πολεμική σύρραξη.  

 Ίσως από αυτό ακριβώς το σημείο, να ξεκινάει και η άκρη του νήματος. 

 Λίγα χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα το 1978, παρουσιάζεται ένας παντελώς άγνωστος τύπος σχεδόν από το πουθενά, και αγοράζει χωρίς πολλά πολλά παζάρια, μια έκταση στα περίχωρα της πρωτεύουσας της Τζώρτζια των ΗΠΑ «προς εκμετάλλευση», όπως είχε δηλώσει στις αρχές. Τα στοιχεία που δήλωσε, ήταν πλαστά και τα χρήματα που προσέφερε, ήταν μετρητά. Στη συνέχεια, απευθύνεται σε μια εταιρία επεξεργασίας γρανίτη επ’ ονόματι «Elberton», για την κατασκευή ενός γρανιτένιου μνημείου, στο οποίο και θα χαρασσόταν ένα…περίεργο μήνυμα προς την …Ανθρωπότητα, σε πέντε γλώσσες: Αρχαία Ελληνικά, Σανσκριτικά, Βαβυλωνιακά, Αιγυπτιακά και σύγχρονα Αγγλικά. Η εταιρία συμφώνησε για το έργο επίσης χωρίς πολλά παζάρια (το χρήμα ήταν άφθονο και ικανό να εκμηδενίσει κάθε είδους…απορία) και τέλος, στις αρχές του 1981, το έργο ανεγείρεται μέσα σε μια νύχτα. Έτσι, σαν να ξεφύτρωσε επίσης από το πουθενά, επιβλητικό και σε μορφή «λίθων Στόουνχέντζ», τέτοιο που να προκαλεί αμέσως την προσοχή στον κάθε περαστικό. Απόλυτα μελετημένο το σχέδιο και απόλυτη η επιτυχία του, μιας και το περιέβαλε εκτός των άλλων, και ένα «μυστηριακό» πέπλο.  

                Το μήνυμα που ήθελε να στείλει ο «περίεργος» και εντελώς άγνωστος αυτός τύπος, ήταν μέσες άκρες το εξής:  

                 «Μειώστε τον πληθυσμό της Γης στα 500 εκατομμύρια! Ζείστε σε μια «καθαρή» Γη! Ζείστε σε μια παγκοσμιοποιημένη κοινότητα! Ελέγξτε την αναπαραγωγή σας! Ενώστε την Ανθρωπότητα κάτω από μία…κοινή γλώσσα!» 

Τι ακριβώς ΔΕΝ καταλαβαίνετε; 

 Πάμε παρακάτω. 

 Το 2001, ο ιδιοκτήτης και CEO της Microsoft, Μπίλ Γκέιτς, μετά από συνάντηση του είχε με τον γνωστό μας Χένρυ Κίσσινγκερ, ανακοινώνει την ίδρυση μιας ΜΚΟ με τον τίτλο «Ίδρυμα Μπίλ και Μπελίντα Γκέιτς», με σκοπό την επένδυση μεγάλων κεφαλαίων στον τομέα της Υγείας και πιο ειδικά, στην μελέτη, έρευνα και παρασκευή φαρμάκων και εμβολίων, που θα βοηθήσουν την παγκόσμια κοινότητα για την άμεση αντιμετώπιση μελλοντικών πανδημιών. Οι σχέσεις του Γκέιτς με τον τέως υπουργό εξωτερικών των ΗΠΑ, ήταν από την δεκαετία του 90 έως σήμερα, ιδιαίτερα θερμές. Ο Γκέιτς τον επισκεπτόταν συχνά στο θερινό του θέρετρο στη Φλόριντα για…συζητήσεις «οικονομικού» ενδιαφέροντος (όπως έχει πει κατά καιρούς ο ίδιος). Και κατά σύμπτωση, το 2002, ξεσπάει η πανδημία του SARS CoV που ταλάνισε τον πληθυσμό κυρίως του Τρίτου Κόσμου και της Νοτιοανατολικής Ασίας. Αμέσως ο Γκέιτς και το ίδρυμα του, χρηματοδοτεί με μεγάλα ποσά φαρμακευτικές εταιρίες για την παραγωγή πειραματικών εμβολίων για την αντιμετώπιση διαφόρων «νέων» ιών, όπως ο Έμπολα και ο SARS CoV, εμβολιάζοντας με αυτά εκατομμύρια πληθυσμών της Αφρικής, της Ινδίας και του Βιετνάμ δημιουργώντας εκατόμβες από νεκρούς ή πλήρως σακατεμένους ανθρώπους, λόγω των παρενεργειών που είχαν τα εμβόλια αυτά. Η κύρια δε παρενέργεια – όλως τυχαίως – αυτών των σκευασμάτων ήταν η…στείρωση!  

Πάμε πιο …παρακάτω. 

Το 2020, η γερμανική εφημερίδα “Taggespiegel”, φέρνει στο φώς ένα ντοκουμέντο-φωτιά, το οποίο αποτελούσε εισήγηση μελέτης για μια «πανδημία» με «κορωναιό», η οποία και ενδεχομένως να εμφανιζόταν το 2020 και ανέλυε σε μορφή «φανταστικού σεναρίου»…ό,τι εμείς ζήσαμε από τον Γενάρη του 2020 ως τα τώρα! Και μάλιστα, με απόλυτη σχεδόν ακρίβεια!  

Στο έντυπο κείμενο για την Bundestag με αριθμό  17/12051 αναφέρεται: Το ιδιαίτερο σε αυτή την πανδημία είναι ότι έχει επιπτώσεις σε ολόκληρη τη Γερμανία και σε όλες τις πληθυσμιακές ομάδες στον ίδιο βαθμό και ότι κατά τη διάρκεια μιας περιόδου τριών ετών, μπορούν να αναμένονται τρία χωριστά κύματα της ασθένειας με πάρα πολύ υψηλές απώλειες και σοβαρές συνέπειες! 

Την έκθεση αυτή, μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ 

Η έρευνα αυτή παρουσιάστηκε ως «Πανδημία ἀπό τόν ἰό Mondi Sars» δηλαδή modificated, ήγουν μεταλλαγμένος Sars! Μ’ άλλα λόγια, μεταλλαγμένος κορωναϊός, «εμπλουτισμένος» σύμφωνα με το …υποθετικό σενάριο, με πιο επικίνδυνες ιδιότητες από την απλή γρίππη (αυξημένη μεταδοτικότητα, αυξημένος κίνδυνος θανάτου, μεγαλύτερη αντοχή στα φάρμακα). Το παράδοξο όμως δεν είναι εδώ. Αλλά στο γεγονός ότι το υποθετικό αυτό σενάριο, θα ξεκινάει από την…Κίνα(!) και ότι τα δύο πρώτα κρούσματα θα εμφανίζονται ένα στον βορρά της χώρας με φορέα Άνδρα και ένα στον…νότο με φορέα…Γυναίκα και μάλιστα σε πανεπιστημιακή κλινική, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ! Μια γυναίκα ήταν ο πρώτος φορέας-κρούσμα, η οποία και είχε σχέσεις με την Κεντρική Αγορά στη πόλη Γιουχάν και εργαζόταν στην …πανεπιστημιακή κλινική της Γιουχάν! Κι ο άνδρας, ήταν ο…σύζυγός της που βρισκόταν στο Πεκίνο για…δουλειές!  

Αυτό ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ κάθε είδους συγκυριακές συμπτώσεις. Διότι εδώ, έχουμε πράγματι να κάνουμε με ΕΦΗΡΜΟΣΜΕΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ/ΣΧΕΔΙΟ και μάλιστα ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ! Και δεν είναι φυσικά ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ. Στο εν λόγω σενάριο, παρουσιάζεται ως χώρα η οποία θα είχε και τα μεγαλύτερα κρούσματα και θανάτους στο πρώτο πανδημικό κύμα, η…Ιταλία!!! Το διάβασα και παραλίγο να πέσω ξερός! Και πράγματι, κατά …σύμπτωση και πάλι(!), η Ιταλία ήταν και το μεγάλο…θύμα της πανδημίας στην Ευρώπη!  

Θυμάστε φυσικά όλοι σας το τι γινόταν με τα ρεπορτάζ όλων των βρόμικων τηλεοπτικών καναλιών της Ευρώπης με τις εφιαλτικές εικόνες που παρουσίαζαν από την πληγείσα Βόρεια Ιταλία, δηλαδή την ΚΑΡΔΙΑ της οικονομίας της χώρας. Τώρα αντιλαμβανόμαστε πλήρως το γιατί. Διότι ήθελαν εξ αρχής να δημιουργήσουν ΚΛΙΜΑ ΤΡΟΜΟΥ και να τροφοδοτήσουν με εικόνες εφιαλτικές τον πληθυσμό της Ευρώπης. Και δεν δίσταζαν μάλιστα να επιστρατεύσουν ακόμη και τα φέρετρα από το ναυάγιο του πλοίου Μπέργκαμο που έλαβε χώρα το 2013 προκειμένου να γίνουν πιο…πειστικοί στις εικόνες του τρόμου! Στη δε άλλη μεριά του Ατλαντικού, ως τόπος του Τρόμου, επελέγη η … «μεγάλη Βαβυλώνα», δηλαδή η Νέα Υόρκη, με τα ίδια σχεδόν εφιαλτικά πλάνα. Τελικά, αποδείχθηκε μέσω των πληροφοριών που κυκλοφορούσαν στο Διαδίκτυο, ότι τα…πτώματα προερχόταν από ασθενείς με υποκείμενα νοσήματα, καρδιοπάθειες και εγκεφαλικά επεισόδια. Όλοι αυτοί βαφτίστηκαν… «κορωνοθύματα»!…

Διαβάζοντας εσείς όλοι αυτές τις γραμμές, ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ; 

Και αφού πρώτα όλος ο πλανήτης ετράφη μέχρι…σκασμού από τον κατασκευασμένο από τα ΜΜΕ Τρόμο, αφού οι περισσότεροι ανά τον κόσμο «ειδικοί» επιστήμονες πέταξαν στον κάλαθο των αχρήστων την ίδια τους την επιστήμη και προσκύνησαν το… Θηρίο του Ψεύδους παραπλανώντας τους πάντες τόσο για την αναγκαιότητα της λήψης άμεσων και σκληρών μέτρων που καταστρατήγησαν όλα τα ανθρώπινα γνωστά μέχρι σήμερα δικαιώματα (κατ’ επίτασιν ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ από το συγκεκριμένο σενάριο) ήρθαν τα …εμβόλια της Pfizer/BioNtek και της Moderna, δηλαδή αυτά που παρήγαγε ο ίδιος ο Μπίλ Γκέιτς εφαρμόζοντας την προ 20ετίας πειραματική τεχνολογία mRNA που ο ίδιος και το ίδρυμά του χρηματοδότησε, για να δέσει επιτέλους το…γλυκό. Δηλαδή, της ΜΕΙΩΣΗΣ πλέον του Ανθρώπινου πληθυσμού μέσω των δηλητηρίων αυτών, με σχέδιο την χορήγησή τους σε όλον τον πληθυσμό της Γης και μάλιστα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ με όποιον τρόπο είναι αυτό δυνατόν, για να ολοκληρωθεί το ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ της επιχείρησης αυτής, μιας και η κύρια παρενέργεια που θα φανεί μέσα στα επόμενα τρία ή τέσσερα χρόνια (ίσως και λιγότερο) θα είναι η ΣΤΕΙΡΩΣΗ. Η πρώτη και καλύτερη «εντολή» των «Κατευθυντήριων Λίθων» βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, εδώ και 9 περίπου μήνες, με το 44% περίπου του παγκόσμιου πληθυσμού να έχει ήδη εμβολιασθεί, τουλάχιστον με μια δόση. Οι υπόλοιπες, αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσω της περίφημης «Ατζέντα 2030», μέσω των…οδηγιών που επιτάσσει η «Μέγάλη Επανεκίνηση», το πόνημα δηλαδή του Κλάους Σβάμπ και του Τιερύ Μαλλερέτ… 

Δύο σημαντικές ρητορικές ερωτήσεις: 

1.ΠΟΙΟΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΝ ΖΩΗ ΕΝΑ ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΤΩΜΑ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΧΕΝΡΥ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ; 

 

2.Ο ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΑΟΥΣ ΣΒΑΜΠ, ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΣ ΘΕΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΘΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΩΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ; 

 

Οι απαντήσεις … έρχονται και μάλιστα συντόμως. 

Πύρινος Λόγιος 

sergioschrys@outlook.com 

Y.Γ. 1 To ιστολόγιο kanenazori.com, δημοσίευσε σήμερα ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον άρθρο, σχετικά με τα PCR τέστ και την…εγκυρότητά τους και για το πώς …κατόρθωσαν μέσα σε ένα μήνα σχεδόν από το ξέσπασμα της πανδημίας, να εφεύρουν ένα τέστ, αυτό του PCR που θα τον ανιχνεύει, «κατόρθωμα» που δημιούργησε πολλά ερωτηματικά και αμφιβολίες για την εγκυρότητα του.  Αναφέρει μεταξύ άλλων πως ο Γερμανός επιστήμονας Κρίστιαν Ντόρστεν, μέλος της ομάδας που «ανακάλυψε» τον Covid-19, είναι ο κύριος εμπνευστής του εν λόγω τέστ που σχεδόν επιβλήθηκε σε όλον τον πλανήτη ως το πλέον έγκυρο και γρήγορο διαγνωστικό τέστ για τον Covid-19, αμφισβητείται πλέον ανοικτά από όλους. Και πως όλα ήρθαν στο προσκήνιο στις 30 Νοεμβρίου, όταν το έγγραφο του ιδρύματος Corman-Drosten αμφισβητήθηκε από 22 διεθνείς επιστήμονες που έγραψαν μια επιστολή απαιτώντας την ανάκληση του εγγράφου, μαζί με μια εκτενή κριτική που επικαλέστηκε 10 λάθη στο έγγραφο που έκρινε ως «μοιραία». 

Είναι φανερό πλέον πως βρισκόμαστε μπροστά σε άλλη μια μεγάλη πτυχή του Σχεδίου Covid-19 που αποκαλύφθηκε και που ίσως αποτελέσει και τον πολιορκητικό κριό για το οριστικό γκρέμισμα αυτής της τεράστιας συνωμοσίας που κατέστρεψε οικονομικά και κοινωνικά την Ανθρωπότητα. Ο δικηγόρος Ράινερ Φούλμιχ, ο οποίος έχει ήδη καταθέσει την πρώτη μήνυση στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Ε.Ε. και που αφορά σε πρώτη φάση το εν λόγω τέστ. Τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει, είναι συντριπτικά κατά του Ντόρστεν και ανακατεύουν μέσα σε αυτά και τον ίδιο τον Γκέιτς μαζί με τον άλλον «μεγάλο εγκέφαλο», τον Κλάους Σβάμπ, συγγραφέα και εμπνευστή του σχεδίου της «Μεγάλης Επανεκίνησης». Το πολύ ενδιαφέρον αυτό άρθρο θα το βρείτε εδώ  

Υ.Γ. 2 Το άρθρο που δημοσίευσε χτές η Τρικλοποδιά με τίτλο «Τα εμβόλια ΔΕΝ αφορούν τη δημόσια υγεία ούτε έχουν να σώσουν ζωές. Προφανώς αφορούν κάτι άλλο» αναμένεται να κάνει θραύση. Πρόκειται επί της ουσίας της μετάφρασης του πρωτότυπου άρθρου που έγραψε ο «πολύς» Μπράντον Σμίθ μέσω της ιστοσελίδας του ZeroHedge και αναφέρει με στοιχεία, αυτό που εμείς έχουμε ήδη υποψιαστεί εδώ και πολύ καιρό. Ότι τα εμβόλια…δολοφονούν! Τόσο απλά. 
Παρακαλώ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ! 

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

Εδώ παραθέτω σε μορφή Pdf την αναφορά του Χένρυ Κίσσινγκερ προς τον πρόεδρο Φόρντ τον Δεκέμβρη του 1974, καθώς και το τρίτο κεφάλαιο του βιβλίου μου «Η Μεγαλύτερη Συνωμοσία του Τρόμου», όπου καταγράφω λεπτομερώς την άποψη μου σχετικά με τα σχέδια των «Πεφωτισμένων» μέσω των «Κατευθυντήριων Λίθων» της Τζώρτζια, πολύ πιο πρίν έρθουν στο φώς τα στοιχεία που ενοχοποιούν τον Χένρυ Κίσσιγκερ ως τον εμπνευστή του Σχεδίου «ΠΑΝΔΗΜΙΑ» ως λύση στο πρόβλημα του μελλοντικού Υπερπληθυσμού της Γης.

Ακολουθούν τα λίνκ:

Η αναφορά του Χένρυ Κίσσινγκερ προς τον πρόεδρο Φόρντ τον Δεκέμβρη του 1974 Pdf

Πύρινος Λόγιος : «Η Παγκόσμια Συνωμοσία του Τρόμου» Κεφάλαιο Τρίτο Το αναπάντεχο “μήνυμα”, οι «Κατευθυντήριοι Λίθοι της Γεωργίας» και η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού

 πηγή