Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Σθεναρά αντίδραση του λαού της Λάρισας κατά της "ΑΜΑΛ". 'Εκρυψαν την Αμάλ κάτω από την γέφυρα του Πηνειού, μέσα σε κιβώτιο την μετέφεραν συναρμολογούμενη. ΑΙΣΧΟΣ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΑΝ ΟΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ

Από την Λάρισα μας έστειλαν δυναμικές διαμαρτυρίες για το ξόανο της Αμάλ. 

(Επιμέλεια Αντώνιος)

Επεισοδιακή υποδοχή της «Αμάλ» στη Λάρισα με ΜΑΤ και πέτρες (βίντεο)

Επεισόδια σημειώθηκαν στη Λάρισα κατά την έλευση της ξύλινης κούκλας με το όνομα "Αμάλ", που ταξιδεύει σε... όλη την Ελλάδα καθώς ο κόσμος μαζικά είπε "όχι" στο πέρασμα από την πόλη.



Τα επεισόδια σημειώθηκαν κατά την προγραμματισμένη έναρξη της εκδήλωσης για την "υποδοχή" της "Αμάλ", στην κοίτη του Πηνειού ποταμού, όταν πλήθος κόσμου που εναντιώνονται στην εκδήλωση πέταξαν πέτρες, αλλά και προπηλάκησαν πολίτες της Λάρισας, που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο.

Διαμαρτυρόμενοι εμποδίστηκαν να προσεγγίσουν στον Μύλο του Παππά από ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ που αποσόβησαν όλες τις προσπάθειές τους να πλησιάσουν το χώρο της εκδήλωσης, ενώ η Αμάλ και οι συνεργάτες αποχώρησαν πολύ νωρίτερα από την αναμενόμενη ώρα.

Κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, η Αμάλ δεν πρόκειται να βρεθεί στην προγραμματισμένη για αργότερα εκδήλωση στο δεύτερο αρχαίο θέατρο της πόλης!

 


https://www.onlarissa.gr/2021/08/31/epeisodiaki-ypodochi-tis-amal-sti-larisa-mat-chamos-petres-kai-propilakismoi-vinteo-kai-foto/

Σχετικά :

Τι κρύβει στο φουστάνι της η μικρή Αμάλ; – Οικονομικοί κολοσσοί και ΜΚΟ