Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

Γιατί ταπεινώσατε το Αγγελικό σας Σχήμα;;;- -Δείτε πως κατάντησαν τα Μοναστήρια μας οι φιλάργυροι και δυσσεβείς άρχοντες και ψευδεπίσκοποι.

 Γιατί ταπεινώσατε το Αγγελικό σας Σχήμα;;; Από νύμφες ΧΡΙΣΤΟΥ, υποτακτικές των δεσποτάδων και Μουλατσιώτιδων οικουμενιστών ;;; Γι αυτό αφιερωθήκατε;;;

Σας παρακαλούμε αποκαταστήστε την υπόληψή σας ζητώντας  συγνώμη για να χαρεί η Παναγιά και ο Ουρανός!

Μας πικραίνει που σας βλέπουμε παραμορφωμένες (-ους) κημοφορούσες -τες = μασκοφορούσες -ντες) με τσαλακωμένα τα φτερά σας εμείς σας τιμούμε ως επίγειους αγγέλους.  

«Αντίστητε τω διαβόλω και φεύξεται αφ’ υμών, εγγίσατε τω Θεώ και εγγιεί υμίν» (Ιακ. 4, 7-8).

       Ελευθερία

Μασκοφορούσες καλόγριες περιμένουν να υποδεχτούν εικόνα της Παναγίας!!! 

Μονή Βαρνάκοβας ,έφυγε η Παναγία και δεν γυρνάει με τίποτα ....ξανά οι ίδιοι μεγαλόσχημοι που προωθούν τους ουκρανοναζί και τα «διαβόλια»....

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Διαβάστε_ Μονή Βαρνάκοβας – άντρο ασεβείας και βλασφημίας.Τόσες φορές καήκανε. Μυαλό δεν βάζουνε.

 

 

Μονή Βαρνάκοβας – μασκοφορία ασεβείας και βλασφημίας.

Τόσες φορές καήκανε. Μυαλό δεν βάζουνε.

Δείτε πως κατάντησαν τα Μοναστήρια μας οι φιλάργυροι και δυσσεβείς άρχοντες και ψευδεπίσκοποι.

Ασεβείς «πολιτικοί και άρχοντες του τόπου». Με πακτωλούς χρημάτων διέφθειραν τον λαό και κατέστρεψαν την Εκκλησία. Θα πρέπει να τους απαγορευθεί η είσοδος στα Ιερά προσκυνήματα. Μόνο ο λαός μπορεί να το κάνει. Ποιός έχει τα κότσια να τους ξεμπροστιάσει την επόμενη φορά που θα τους δει να στέκονται σαν τα παγώνια;

Λύκοι βαρείς διέφθειραν τον αμπελώνα μου. Χοροστάτησαν οι Μητροπολίτες Φωκίδος Θεόκτιστος και Κρήνης Κύριλλος (πατρ. Κωνσταντινουπόλεως)

Για τον χρυσό που πρόδωσε τον Χριστό μετατρέψανε τα Μοναστήρια σε τουριστικά χρυσωρυχεία και τις Ιερές Εικόνες σε αξιοθέατα – το πολύ που «τους πρέπει» είναι μια ξερή υπόκλιση, άντε μια προσκύνηση με πανί στη μούρη και πολλή υποκρισία.

ΜΟΝΑΧΗ «ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ» ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΒΑΡΝΑΚΟΒΑΣ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ!

ΙΕΡΕΑΣ «ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ» ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΒΑΡΝΑΚΟΒΑΣ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ!

Αυτά είναι τα Μοναστήρια που θα γίνουν «καταφύγια» στα δύσκολα χρόνια; Χίλιες φορές να πεθάνουμε της πείνας μέσα στα σπίτια μας. Χίλιες φορές στα βουνά και στις σπηλιές παρά σε αυτά τα άντρα της βλασφημίας.

ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΠΑΛΙ...


εικόνες από βίντεο στο youtube και εδώ

ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ