Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

Mike Yeadon Πρώην Επικεφαλής της Pfizer: Είναι καταδικασμένοι σε αγωνιώδη Θάνατο οσοι εμβολιάστηκαν.Ειναι μείωση πληθυσμού!!!



Ο Mike Yeadon, πρώην επικεφαλής της Pfizer, έχει δηλώσει πως τώρα είναι πολύ αργά για να σωθεί οποιοσδήποτε έχει εμβολιαστεί με οποιοδήποτε από τα εμβόλια για τον Covid-19. Παροτρύνει εκείνους που δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμα με τη θανατηφόρα σύνθεση να παλέψουν για τη συνέχιση των ανθρώπων, και τις ζωές των παιδιών. Ο παγκοσμίως αναγνωρισμένος ανοσολόγος συνεχίζει περιγράφοντας την διαδικασία με την οποία λέει θα σκοτωθεί η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που τώρα είναι εν ζωή. Αμέσως μετά την παραλαβή της πρώτης ένεσης, γύρω στο 0.8% των ανθρώπων θα πεθάνουν μέσα στις πρώτες δύο εβδομάδες. Οι επιζήσαντες έχουν προσδόκιμο ζωής μέσο όρο τα δύο χρόνια, όμως αυτό θα μειώνεται με κάθε πρόσθετο εμβόλιο.
Συμπληρωματικά εμβόλια βρίσκονται σε εξέλιξη ώστε να προκληθεί αδυναμία λειτουργίας σε ορισμένα όργανα – συμπεριλαμβανομένων της καρδιάς, των πνευμόνων και του εγκεφάλου. Έχοντας αμέσως αντιληφθεί τον τρόπο λειτουργίας και τον σκοπό της έρευνας και της ανάπτυξης του Φαρμακευτικού γίγαντα, της Pfizer επί 2 δεκαετίες, ο Καθηγητής Yeadon δηλώνει ότι ο τελικός στόχος του παρόντος διοικητικού καθεστώτος των εμβολιασμών, μπορεί να είναι μόνον η μαζική μείωση του πληθυσμού, η οποία θα κάνει τους Παγκόσμιους Πολέμους, μαζί, να μοιάζουν με παραγωγή του Mickey Mouse.
“Δισεκατομμύρια είναι καταδικασμένοι σε βέβαιο, αμετάβλητο και αγωνιώδη θάνατο. Κάθε άνθρωπος που έχει λάβει την ένεση σίγουρα θα πεθάνει πρόωρα, και τα 3 χρόνια είναι μια γενναιόδωρη εκτίμηση για το πόσο θα μπορέσουν να περιμένουν να παραμείνουν εν ζωή.”

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ