Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021

Αν αυτό δεν είναι προδοσία τότε τι είναι;;; Στους Χριστιανούς απαγορεύουν τις αθρόες Λατρευτικές συναθροίσεις την Λιτανεία της Παναγίας της Τήνου και κάθε Λιτανεία , στις χιλιάδες των Πακιστανών Μουσουλμάνων και λαθροεποικιστών επιτρέπουν μαζικές διαδηλώσεις.

  Η Ελλάς εάλω.

''Αλλάχ Ακμπάρ'' στο Κέντρο της Αθήνας - H Kυβέρνηση επέτρεψε πορεία Πακιστανών

 Μήνυμα των Ταλιμπάν: "Πιστεύουμε ότι μια μέρα οι μουτζαχεντίν θα νικήσουν και ο ισλαμικός νόμος δεν θα έρθει μόνο στο Αφγανιστάν, αλλά σε όλο τον κόσμο.
 Δεν βιαζόμαστε. Πιστεύουμε ότι θα έρθει μια μέρα''!

Η χώρα ''εάλω''. Την στιγμή που η Κυβέρνηση λαμβάνει μέτρα κατά των Πιστών σήμερα, όπου αστυνομικοί βρίσκονται έξω από εκκλησίες για να... τηρηθούν τα μέτρα για την πανδημία, την ώρα που η Ορθοδοξία βρίσκεται σε διωγμό, κάποιοι αποφάσισαν να επιτρέψουν στους Πακιστανούς της Αθήνας να κάνουν πορείες στο κέντρο της Αθήνας. 

Τι αναφέρει η ανακοίνωση των Πακιστανών: 

''Σήμερα το βράδυ (14/08-21), στις επτά η ώρα στην Πλατεία Κοτζιά, ολοκληρώθηκαν οι προετοιμασίες για την Ημέρα Ανεξαρτησίας του Πακιστάν. Οι άνθρωποι που ζουν στην Ελλάδα, βγήκαν από τα σπίτια τους για να παρακολουθήσουν το πρόγραμμά μας και για να αποτίσουν φόρο τιμής στους μαρτυρικούς ήρωες του Πακιστάν και του Κασμίρ.''

Μάλιστα στη χθεσινή φιέστα για την ανεξαρτησία του Πακιστάν, επίσημος καλεσμένος ήταν ο "Lord" Nazir Ahmed.  "Βρετανός" πολιτικός που έχει αποσυρθεί απο την Βουλή των Λόρδων, κατηγορείται για βιασμούς και αποβλήθηκε απο το Εργατικό Κόμμα
 
Είναι δεδομένο ότι κάποιοι Πακιστανοί στην Ελλάδα σχετίζονται με την υπηρεσία πληροφοριών (ISΙ). Η τουρκική υπηρεσία πληροφοριών MIT συνεργάζεται στενά με την ISΙ.

Πρέπει να μπεί ένα φρένο στο παράλληλο κράτος που χτίζουν, πριν να είναι αργά. 

Η υπό πολιορκία το Aφγανιστάν

Και όλα αυτά, την στιγμή που το Αφγανιστάν έπεσε, με το Πακιστάν να βρίσκεται από πίσω! Η χώρα μας πλέον βρίσκεται σε κίνδυνο, καθώς πριν 2 ημέρες, τα σύνορα Μπαμπ-ε-Ντόστι μεταξύ Πακιστάν και Αφγανιστάν άνοιξαν ξανά. Που θα πάνε όλοι αυτοί;
 
Οι Ταλιμπάν μάλιστα απελευθερώνουν κρατούμενους Ισλαμιστές από πόλη που κατέλαβαν χθες στο Αφγανιστάν!
 
Μήνυμα των Ταλιμπάν: "Πιστεύουμε ότι μια μέρα οι μουτζαχεντίν θα νικήσουν και ο ισλαμικός νόμος δεν θα έρθει μόνο στο Αφγανιστάν, αλλά σε όλο τον κόσμο. Δεν βιαζόμαστε. Πιστεύουμε ότι θα έρθει μια μέρα''!

ΠΗΓΗ:   https://www.pentapostagma.gr/ethnika-themata/esoteriki-asfaleia/7029810_allah-akmpar-sto-kentro-tis-athinas-h-kybernisi

 =====================

 Η Ελλάς εάλω.

Αθήνα, παραμονή #15Αυγουστος ’21. #200χρόνια απ’την Επανάσταση του 1821 για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία. Πλ. Κοτζιά τώρα λεφούσια χιλιάδων Πακιστανών Μουσουλμάνων. Στην Τήνο η Λιτανεία της Παναγίας ματαιώθηκε. Η Ορθοδοξία σε διωγμό. Η Ελλάς εάλω.

Την ίδια ώρα που απαγορεύουν τις λιτανείες τον 15αυγουστο λόγω covid, στην Αθήνα συμβαίνει αυτό... Δείτε το μέχρι τέλους.

ΒΙΝΤΕΟ: https://twitter.com/i/status/1426611726150164482

===================================== 

Δύο ώρες πριν την εκδήλωση των Πακιστανών στην πλ.Κοτζιά, συγκεντρώθηκαν Σιίτες (κυρίως Αφγανοί & Πακιστανοί) στην Ομόνοια και με πορεία κατευθύνθηκαν στο Σύνταγμα. Στις 18 θα γιορτάσουν την Ασούρα με αυτομαστιγώματα. Και οι δύο σημερινές εκδηλώσεις είχαν λάβει άδεια. ΒΙΝΤΕΟ:

===================================================


''Έγκλημα'' να είσαι χριστιανός - Χαλκιδική: Πρόστιμο 1.500 ευρώ σε ιερέα για περιφορά εικόνας!


Δύο μέτρα και δύο σταθμά στην Ελλάδα του 2021! Από την μία επιτρέπονται οι πορείες των μεταναστών και από την άλλη απαγορεύεται να δηλώνεις Χριστιανός! 

Έτσι λοιπόν, πρόστιμο 1.500 ευρώ επιβλήθηκε σε ιερωμένο στη Χαλκιδική, το Σάββατο 14 Αυγούστου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιερωμένος τέλεσε περιφορά εικόνας κατά τον Εσπερινό, συνοδεία πιστών και αυτό προφανώς ήταν το ''έγκλημά'' του.