Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

Δαιμονίστηκε η Μ Παγώνη, καλεί τον κόσμο να εμβολιαστεί για να… σωθεί! –Ενώ στο Ισραήλ Χάνονται τα αντισώματα στους εμβολισμένους



Η Μ.Παγώνη καλεί τον κόσμο να εμβολιαστεί για να… σωθεί! – Ισραήλ: Χάνονται τα αντισώματα στους εμβολισμένους


Σε αδιέξοδο στο Ισραήλ: Οι δύο δόσεις δεν παρέχουν προστασία


Ενώ η Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, καλεί τον κόσμο να εμβολιαστεί αμέσως για να… σωθεί, νέα μελέτη στο Ισραήλ, αναφέρει ότι ότι οι εμβολιασμένοι με δύο δόσεις χάνουν τα αντισώματα τους πολύ πιο γρήγορα από όσους έχουν ασθενήσει με τον COVID-19, και κατά συνέπεια γίνονται πιο επίφοβου για την διασπορά του κορωνοϊού.

Αυτό είπε και ο Ισραηλινός πρωθυπουργού Ναφτάλι Μπένετ, όπως έχουμε αναφέρει ήδη.

«Ένα πολύ σημαντικό σημείο το οποίο το κοινό πρέπει να μάθει, ωστόσο οι περισσότεροι αποτυγχάνουν να κατανοήσουν.

Οι πιο ευάλωτοι άνθρωποι, όσο παράδοξο κι αν φαντάζει αυτό, είναι εκείνοι που έλαβαν τις 2 δόσεις αλλά όχι ακόμη την 3η.»

Οι δηλώσεις του Ισραηλινού πρωθυπουργού βασίζονται στη μελέτη που διεξήγαγαν στο Ισραήλ μεταξύ 2.653 ατόμων που είχαν δεχθεί και τις δύο δόσεις του εμβολίου και σε 4.361 άτομα τα οποία είχαν βρεθεί θετικά στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τη νέα μελέτη στο Ισραήλ καταδεικνύεται ότι τα αντισώματα SARS-CoV-2 σε άτομα που εμβολιάστηκαν με δύο δόσεις εμβολίου mRNA έναντι μη εμβολιασμένων ασθενών που είχαν αναρρώσει από τη νόσο, αν και τα αρχικά επίπεδα των αντισωμάτων ήταν πολύ υψηλότερα σε εμβολιασμένους ασθενείς, στη συνέχεια αυτά παρουσίαζαν κατακόρυφη πτώση.

Για αυτό ακριβώς το λόγο και η περίφημη τρίτη δόση.

Την ίδια ώρα μιλώντας στο MEGA η Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, σημείωσε ότι οι συνθήκες στα νοσοκομεία είναι ήδη δύσκολες και κάλεσε όλους τους υγειονομικούς, δηλαδή το 5% που δεν έχει εμβολιαστεί να εμβολιαστεί.

«Είναι δύσκολα. Εκτός από τους ασθενείς Covid, τα νοσοκομεία είναι γεμάτα από ασθενείς non Covid. Κάνω έκκληση προς όλους τους συναδέλφους που δεν έχουν εμβολιαστεί. Θα πρέπει να εμβολιαστούμε όλοι».

Αν και σύμφωνα με την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, οι γιατροί στα δημόσια νοσοκομεία είναι εμβολιασμένοι κατά 95% περίπου, υπάρχουν ακόμα αρκετοί, το 5% προφανώς, που πρέπει να εμβολιαστούν.

Τις τελευταίες μέρες και υπό τον φόβο της αναστολής, όλο και περισσότεροι υγειονομικοί έχουν «σπεύσει» να κλείσουν το ραντεβού εμβολιασμού τους.

«Για να σωθούμε και να βγούμε από αυτήν την περιπέτεια πρέπει να εμβολιαστούμε».

Σχετικά με τον αριθμό των κρουσμάτων που παραμένει στα ύψη, η Ματίνα Παγώνη τόνισε μιλώντας στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο πως αιτία είναι η μετάλλαξη Δέλτα.

«Θερίζει, δεν αφήνει τίποτα στο πέρασμά της. Είναι η απάντηση γιατί έχουμε πάνω από τα 4.000 κρούσματα, θανάτους και νοσηλευμένους.

Η μετάλλαξη δεν παίζει, μας επιφυλάσσει εκπλήξεις».

Η κ. Παγώνη τόνισε πως για να περάσουμε από την πανδημία με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες θα πρέπει να εμβολιαστούμε.

«Το μήνυμα προς όλους, εμβολιαζόμαστε για να σωθούμε».
==================================

Δείτε και το σχετικό :


Τέλος η «ελευθερία» με 2 δόσεις: «Χρειάζεται και 3η αλλιώς είστε οι πιο ευάλωτοι» λέει ο πρωθυπουργός του Ισραήλ

«Οι πιο ευάλωτοι άνθρωποι είναι εκείνοι που έλαβαν τις 2 δόσεις»
Τελειώνει πλέον και επισήμως το «παραμύθι» που «έστησαν» οι κυβερνήσεις, πως δηλαδή θα πάρουν την «ελευθερία» τους πίσω οι πολίτες μόλις κάνουν τις δύο δόσεις του εμβολίου.
Τέλος η «ελευθερία» με 2 δόσεις: «Χρειάζεται και 3η αλλιώς είστε οι πιο ευάλωτοι» λέει ο πρωθυπουργός του Ισραήλ