Σάββατο 10 Ιουνίου 2023

"ΖΕΥΓΟΣ" ΣΟΔΟΜΙΤΩΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟΠΟΙΟ ΙΕΡΕΑ...

 

Πλάκα: Στο πλευρό του ιερέα που τέθηκε σε αργία Οικονόμου και Μακρής - Είχε βαφτίσει τον γιο τους

Το ζευγάρι αιτείται την άρση της απόφασης για παύση του ιερέα από τα καθήκοντά του, επειδή έντυσε παπαδάκια δύο κορίτσια 



«Κύμα» υποστήριξης έχει λάβει ο ιερέας από την Πλάκα, που τέθηκε σε αργία μετά την απόφασή του να ντύσει παπαδάκια δυο κοριτσάκια.

Ανάμεσα σε όσους υποστηρίζουν τον πατέρα Αλέξανδρο, είναι και οι ηθοποιοί, Μιχάλης Οικονόμου και Γιώργος Μακρής, τον γιο των οποίων έχει βαπτίσει ο συγκεκριμένος ιερέας.

Μέσω Facebook, ο Μιχάλης Οικονόμου ξεκίνησε μία εκστρατεία υπέρ του ιερέα, με τη μία ανάρτηση να ανεβαίνει μετά την άλλη. Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο ηθοποιός καλεί τον κόσμο να υπογράψει προκειμένου να αρθεί η απόφαση για παύση του ιερέα από τα καθήκοντά του.
Σε μία από τις δημοσιεύσεις του, ο ηθοποιός χρησιμοποιώντας απόσπασμα από το άρθρο του πατρός Βασιλείου Θερμού τάσσεται και πάλι υπέρ του ιερέα που τέθηκε σε αργία. Το κείμενο αυτό αναφέρεται στον άνισο τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται τα κορίτσια από τα αγόρια στη διακονία της εκκλησίας, κάτι το οποίο ο πατέρας Αλέξανδρος προσπαθεί να εξαλείψει.

Σε άλλη δημοσίευση, κοινοποίησε φωτογραφίες κοριτσιών που είναι ντυμένα παπαδάκια και συμμετείχαν στη Θεία Λειτουργία μιας εκκλησίας.

Το περιστατικό σημειώθηκε στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στην Πλάκα όπου ιερουργεί ο πατέρας Αλέξανδρος Καριώτογλου..............................................

=================================================================
=====================================================

Μιχάλης Οικονόμου: «Με τον σύντροφό μου μεγαλώνουμε ένα παιδί, είμαστε μπαμπάδες του»


«Μεγαλώνουμε ένα παιδί, είμαστε μπαμπάδες του»

Έπειτα αναφέρθηκε στη διαδικασία της υιοθεσίας, τονίζοντας παράλληλα τις δυσκολίες που έχουν να αντιμετωπίσουν τα ομόφυλα ζευγάρια στη χώρα μας.

Στην απόφασή του να μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλική του ταυτότητα, αλλά και την υιοθεσία ενός μικρού αγοριού μαζί με τον σύντροφό του, αναφέρθηκε ο Μιχάλης Οικονόμου, καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».


Ο Μιχάλης Οικονόμου με τον γιο του / @ecomike INSTAGRAM

https://parallaximag.gr/life/ithopoios-michalis-oikonomou-pantreftike-ton-epi-chronia-syntrofo-tou