Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

Το έκανε πάλι το θαύμα του ο Βασιλάκης. Σακατεύθηκαν μαθήτριες στην Κένυα (βίντεο)

σ.σ. Οι μαθήτριες είναι περισσότερες. Τα μπουκωμένα μμ-εξημέρωσης μιλάνε για μία «μυστηριώδη ασθένεια» δίχως να λένε τα προφανή, για να καλύψουν τον μισάνθρωπο τρελλάρα Μπίλλυ Γκέιτς που ελέγχει τον Π.Ο.Υ., στον οποίον Π.Ο.Υ. οι εγκληματικές κυβερνήσεις βρίσκονται ένα βήμα πριν του παραχωρήσουν το δικαίωμα να συντονίζει παγκοσμίως την αντιμετώπιση των «πανδημιών» που φτιάχνει στα εργαστήρια ο Μπίλλυς! Τα «εμβόλια» / δηλητήρια αυτού του τρελλάρα, που θα έπρεπε να ήταν ήδη στην φυλακή, αποφάσισε πρόσφατα το ΣτΕ ότι υποχρεούνται να τα παίρνουν οι άνω των 60 και να πληρώνουν και πρόστιμα αν δεν το κάνουν!! Πόσο πιο διαβολικός θα γίνει αυτός ο κόσμος;

Mystery illness sends 95 schoolgirls to hospital with paralysed legs in Kenya

Written By: 
Published: 

05 Oct 2023 


Περίπου 95 μαθήτριες στην δυτική Κένυα νοσηλεύτηκαν λόγω μίας μυστηριώδους ασθένειας, με αποτέλεσμα το σχολείο που προσβλήθηκε να κλείσει επ΄ αόριστον.

Αξιωματούχοι δήλωσαν ότι 95 μαθήτριες από το Eregi Γυμνάσιο Κοριτσιών ‘Αγία Τερέζα’, που βρίσκεται 374 χιλιόμετρα (232 μίλια) βορειοδυτικά του Ναϊρόμπι, νοσηλεύτηκαν λόγω μιας αινιγματικής ασθένειας που έχει σαρώσει το ίδρυμα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των τοπικών μέσων ενημέρωσης, οι μαθήτριες φέρονται να πάσχουν από μια ασθένεια που έχει παραλύσει τα πόδια τους με αποτέλεσμα οι περισσότερες από αυτές να μην μπορούν να περπατήσουν.

Η απόφαση να κλείσει το σχολείο ήρθε μετά από συνάντηση μεταξύ των διοικητών του σχολείου και αξιωματούχων του Υπουργείου Παιδείας.

Σε ανακοίνωση του σχολείου σημειώνεται ότι θα επιτραπεί σε εκατοντάδες μαθήτριες να επιστρέψουν στο σχολείο αφού αξιολογηθεί προσεκτικά η κατάσταση και ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα.

Ο υπεύθυνος εκπαίδευσης της κομητείας Bonface Okoth είπε στους δημοσιογράφους την Τετάρτη ότι 95 μαθήτριες εισήχθησαν σε νοσοκομεία για ιατρική φροντίδα.

Η ακριβής φύση της μυστηριώδους ασθένειας παραμένει μυστική, αλλά το προσωπικό των υγειονομικών ανέφεραν ότι έχουν σταλεί στα εργαστήρια του Ινστιτούτου Ιατρικών Ερευνών της Κένυας (KEMRI) δείγματα αίματος από τις μαθήτριες για να προσδιοριστεί η φύση και η προέλευση της πάθησης, καθώς και για να αναπτυχθούν τα κατάλληλα πρωτόκολλα θεραπείας.

Η κομητεία προέτρεψε τους γονείς και τους κηδεμόνες των μαθητριών να παραμείνουν σε επαγρύπνηση και να παρακολουθούν στενά την υγεία των παιδιών τους, καθώς οι υγειονομικοί υπάλληλοι εργάζονται για τον εντοπισμό των αιτιών και τη λήψη μέτρων περιορισμού.

AA.COM.TR

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

-https://www.youtube.com/watch?v=67sYhqpvvlw


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ