Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

Άγγελος Καραγεώργος: Η ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΙΑΣ



 
Παρατηρώντας την επίθεση της Χαμάς, μιας οργάνωσης που το Ισραήλ βοήθησε να φτιαχτεί, προκαλώντας με αυτό τον τρόπο έναν αντίπαλο με τόσο φανερή διαφορά δυναμικού δεν μπορούμε παρα να αναρωτιόμαστε από τη μια γιατί να προβεί σε μια τέτοια αποστολή αυτοκτονίας για τους Παλαιστινίους και από την άλλη πώς μπόρεσε να οργανώσει, να βρεί το πολεμικό υλικό σε μια περιοχή που είναι μόνιμα υπό πολιορκία και στη συνέχεια να πιάσει στον ύπνο μια χώρα σε τόσο υψηλό στρατιωτικό επίπεδο. Η απάντηση ίσως βρίσκεται στο πρόσωπο του Νετανιάχου όταν κηρύσσει τον πόλεμο και, όπως πάντα, τα θύματα οι απλοί άνθρωποι που ενημερώθηκαν από τις βόμβες για την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει.

Και εκτός από τον πλήρη αφανισμό των Παλαιστινίων παρατηρούμε αν το αφεντικό σκοπεύει να διευρύνει τη σύρραξη με την ενδεχόμενη συμμετοχή και άλλων χωρών. Για την ώρα όπως και να ´χει ακόμα και Eυρωπαϊκές χώρες εκτός από Μουσουλμανικές έχουν διαδηλώσεις που δεν ξέρουμε μέχρι ποιό σημείο μπορούν να φτάσουν ενώ στην Ευρώπη έχουν αρχίσει οι τρομοκρατικές επιθέσεις και πολύ περισσότερες απειλές που ως συνήθως μεταξύ άλλων οδηγούν και σε αυστηρότερους ελέγχους. Για να μη μιλήσουμε και για τα αναμενόμενα νέα κύματα λαθρομεταναστών που ένας Θεός ξέρει από που πραγματικά θα προέρχονται για να πλήξουν ακόμα περισσότερο τις χώρες των λευκών που όπως υπολογίστηκε για τις ΗΠΑ ως το 2045 έτσι και για τις υπόλοιπες, οι λευκοί θα αποτελούν μειονότητα λαμβάνοντας υπ’όψην και τις μειώσεις των γεννήσεων που στην Ελλάδα, για παράδειγμα, το 2022 μειώθηκαν πάνω από 10%.

Κανονικά όμως θα έπρεπε να αισιοδοξούμε γιατί όλο και περισσότερες βιώσιμες και παραδεισένιες πόλεις χτίζονται από το μηδεν σε ερήμους, πρότυπες φυλακές για ρομποτάκια των 15 λεπτών όπως θέλουν να γίνει και η Αθήνα μας με τον νέο δήμαρχο που λάνσαρε κιόλας τη μοντέρνα αυτή τάση χωρίς φυσικά να είναι ο μοναδικός. Εκεί θα ταυτοποιούμαστε με ηλεκτρονικές βιομετρικές ταυτότητες για να μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στις υπηρεσίες και στις πληρωμές αλλά ταυτόχρονα καλά ελεγχόμενοι από την τεχνητή νοημοσύνη και πάντα βαθμολογημένοι πόσο καλά μέσα από τις συγκεκριμένες επιλογές μας ευνοούμε τη βιωσιμότητα του πλανήτη σύμφωνα με τους νόμους των ειδικών.

Και μέσα από τον περιορισμό των επιλογών μας μοιραία μας οδηγούν και στον περιορισμό της νόησης μας κλείνοντας τους ορίζοντες που η ανθρώπινη φιλομάθεια θα μας οδηγούσε ώστε να νιώθουμε πάντα ασφαλείς στα σίγουρα δεδομένα των κανονισμών και απρόθυμοι να πλησιάσουμε την Αλήθεια όσο περισσότερο μπορούμε μαθαίνοντας μέσα από τις ελεύθερες αποφάσεις μας και από το κάθε τι προσπαθώντας να παίρνουμε δύναμη από το Φως του Κυρίου που μας θυμίζει πως η πιο ουσιαστική αμοιβή δεν είναι για να δοθεί εδώ.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΕΚΠΟΜΠΗΣ: https://angelokarageorgos.gr/i-promeletimeni-genoktonia-tis-metanthropistikis-teratourgias


 
 

Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΕ ΗΧΗΤΙΚΟ: