Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

Pascal NAJADI: "Το κεφάλι του φιδιού βρίσκεται στη Γενεύη και πρέπει να κοπεί” (Βίντεο)


20-10-2023 - Pascal Najadi: "οτιδήποτε κακό στον κόσμο σχετίζεται με την δημοκτονία, δυστυχώς προέρχεται από τη Γενεύη"

Ο Pascal Najadi, περσικής καταγωγής, είναι συνταξιούχος Ελβετός επενδυτικός τραπεζίτης. Είναι σκηνοθέτης, συγγραφέας και γιος του Hussain Najadi , του ιδρυτή του ομίλου AmBank στη Μαλαισία, ο οποίος δολοφονήθηκε στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας το 2013.

Όπως μας λέει ο ίδιος ο Pascal Najadi στο βίντεο, ο πατέρας του Hussain Najadi ήταν συνιδρυτής, μαζί με τον Klaus Schwab, του σημερινού Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) στα μέσα της δεκαετίας του 1970 και το οποίο αρχικά ονομαζόταν «Ευρωπαϊκό Φόρουμ Διαχείρισης» (EMF) (πηγή).

Ο Pascal Najadi αναφέρει ότι ο πατέρας του, ωστόσο, ήταν πολύ απογοητευμένος με τον Klaus Schwab και αποχώρησε από το WEF στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Σε αυτόν τον σύνδεσμο, μπορείτε να δείτε ένα βίντεο από μια συνέντευξη μεταξύ του Pascal Najadi και του καθηγητή Sucharit Bhakdi και μιας συνέντευξης με έναν Ιάπωνα δημοσιογράφο από την Οκινάουα, όπου ο Najadi μιλά για τον πατέρα του και τη σχέση του με τον Klaus Schwab.

Ο Pascal Najadi βλέπει την Ατζέντα 2030 ως μια σημαντική απειλή για τη δημοκρατία και την εθνική κυριαρχία. Το 2022 μήνυσε τον Πρόεδρο της Ελβετίας και υπουργό Εσωτερικών της Ελβετίας, κ. Berset, για το θέμα των εμβολίων για την Covid.

"Στην ποινική καταγγελία ...όπως ο υπουργός Υγείας είχε δηλώσει στην ελβετική τηλεόραση SRF στις 27 Οκτωβρίου 2021 - ένα μήνα πριν από το δημοψήφισμα για την επέκταση του υποχρεωτικού πιστοποιητικού COVID - ότι "με το πιστοποιητικό μπορεί κανείς να αποδείξει ότι δεν μεταδίνει την covid".

Ο ομοσπονδιακός σύμβουλος Berset έκανε τότε αυτή τη δήλωση, παρόλο που το FOPH (Ομοσπονδιακό Γραφείο Δημόσιας Υγείας) του ανέφερε την ίδια ημέρα ότι δέκα εμβολιασμένοι άνθρωποι είχαν νοσηλευτεί εξαιτίας της COVID" (πηγή).

Ο Berset παραιτήθηκε στις 23 Ιουνίου 2023 και θα αποχωρήσει από τη θέση του προέδρου της Ελβετικής Συνομοσπονδίας στα τέλη του 2023 (πηγή).

“Είμαι θύμα των εμβολίων και πεθαίνω από αυτά”. Και η μητέρα μου επίσης., αναφέρει στο βίντεο. Είναι δημοκτονία και θα κριθείτε. Αυτό θα διορθωθεί στο όνομα της ανθρωπότητας.

 


Σε αυτό το tweet, το οποίο έχει διαγραφεί καθώς και ο λογαριασμός του Pascal Najadi, αναφέρει:

“Σήμερα μόλις τώρα έλαβα την τρίτη μου θεραπεία #BloodTreatment με τον ιατρικό μου επαγγελματία #DrBroussalian στη #Lausanne

Σκοπός μας είναι να σκοτώσουμε την τεράστια ποσότητα τοξικών #SpikeProteins που αναπτύχθηκαν στο σώμα μου και στην κυκλοφορία του αίματος εξαιτίας του εμβολίου @pfizer #BioWeapon #Covidlnjection #Poison που εξολόθρευσε το δικό μου #ανοσοποιητικό σύστημα και με κατέστησε ανίατο με #Αυτοάνοσο νόσημα.”

Οτιδήποτε κακό στον κόσμο σχετίζεται με την δημοκτονία, δυστυχώς προέρχεται από τη Γενεύη,

δηλώνει ο Pascal Najadi.

Γενοκτονία και Δημοκτονία

Γενοκτονία: Ολική ή μερική στοχοποίηση μιας συγκεκριμένης ομάδας ανθρώπων για εξόντωση. Μπορεί να περιλαμβάνει ή όχι τη συμμετοχή της κυβέρνησης στη Γενοκτονία.

Δημοκτονία: Δολοφονία σε ευρύ φάσματος από κυβερνητικούς αξιωματούχους που ενεργούν υπό την εξουσία της κυβέρνησης και ενεργούν σύμφωνα με τη ρητή ή σιωπηρή κυβερνητική πολιτική ή με τη σιωπηρή ή ρητή έγκριση των ανώτατων αξιωματούχων. Η απάτη για την πανδημία COVID-19 και τα επακόλουθα "υποχρεωτικά" και αναμνηστικά δολοφονικά εμβόλια COVID-19 της Big Pharma ήταν Δημοκτονία σε παγκόσμια κλίμακα.

Συνεχίζοντας ο Pascal Najadi λέει:

“Στη Γενεύη υπάρχει το WHO, το GAVI μετά το WEF (World Economic Forum), του οποίου ο πατέρας μου ήταν συνιδρυτής και αηδιασμένος, στις αρχές της δεκαετίας του 1980, χώρισε από τον Klaus Schwab. Το WEF έχει διπλωματική ασυλία. Εγώ ως Ελβετός πολίτης, εδώ και τώρα, δηλώνω ότι το WEF δεν δικαιούται πλέον να έχει διπλωματική ασυλία.”

“Κάνω έκκληση στις ελβετικές αρχές και την ασφάλεια να συλλάβουν αυτούς τους ανθρώπους.”

Γιατί;

“Το WEF, ο ΠΟΥ, η GAVI, η Big Pharma, η Big Tech, ο Μπιλ Γκέιτς, έχουν εμβολιάσει με μια ένεση όλη σχεδόν την ανθρωπότητα, η οποία ως βιολογικό όπλο εγχέει νανολιπίδια σε 5,7 δισεκατομμύρια ανθρώπους. Και εμείς οι Ελβετοί τους φιλοξενούμε; Όλα αυτά είναι τρομερά. Δεν μπορούμε να ανεχτούμε καμία οντότητα που προωθεί την προώθηση αυτού του δηλητηρίου στην ανθρωπότητα.”

Το κεφάλι του φιδιού βρίσκεται στη Γενεύη και θα κοπεί, δηλώνει εμφατικά ο Pascal Najadi.

Ακολουθεί στο βίντεο η παρέμβαση της Δρ. Astrid Stueckelberger PD PhD, πληροφοριοδότης του ΠΟΥ και πεπεισμένη υποστηρίκτρια της παρουσίας νανοτεχνολογιών στα ενέσιμα προϊόντα Covid-19. Είναι μια διεθνής επιστήμονας υγείας που διεξάγει και διευθύνει έρευνες από κλινικές έως επιδημιολογικές μελέτες εδώ και 30 χρόνια. Ήταν στον ΠΟΥ, Τμήμα Ψυχικής Υγείας. Συνέχισε τη συνεργασία της με τον ΠΟΥ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Γενεύης. (ΕΔΩ λεπτομέρειες για το βιογραφικό της).

“Ο ΠΟΥ δεν έχει το δικαίωμα να δίνει εντολές, να υπαγορεύει νόμους σε όλο τον κόσμο, όπως έχει ήδη κάνει.”

“Και ο GAVI, η Παγκόσμια Συμμαχία για τον Εμβολιασμό Εμβολίων, έχει λάβει πλήρη ασυλία από την ελβετική κυβέρνηση, (από τις 23/06/2009) μπορείτε να το δείτε στο admin.lex της ελβετικής βάσης δεδομένων.

Συμφωνία μεταξύ του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου της Ελβετίας και του GAVI Alliance (Παγκόσμια Συμμαχία για τα Εμβόλια και την Ανοσοποίηση) που ρυθμίζει το νομικό καθεστώς του GAVI Alliance στην Ελβετία

 
Και ολοκληρώνοντας το βίντεο ο Pascal Najadi καταλήγοντας λέει:

“Αλλά όλα αυτά δεν μπορούν να γίνουν μόνο με την ελπίδα. Ο καθένας πρέπει να αλλάξει γνώμη και πνεύμα. Σε όλους τους εμβολιασμένους, σε όσους έχουν κάνει τις ενέσεις, γνωρίζοντας ότι έχουν δηλητηριαστεί... Λέω ότι είμαστε οι μάζες, είμαστε δισεκατομμύρια άνθρωποι, ας σηκωθούμε όρθιοι και ας πούμε: "Έως εδώ, φτάνει". "Δεν θα συμμορφωθούμε", και στα γαλλικά: , "Ni oubli. Ni pardon. [Δεν ξεχνάμε. Δεν συγχωρούμε.]" Επειδή είμαστε οι φύλακες της ανθρωπότητας και το δικό μας φως εξαφανίζει το σκοτάδι του κακού. Πάντα.”

Πηγή: https://rumble.com/v3qf7ig-breaking-documentary-short-cutting-off-the-head-of-the-snake-geneva-switzer.html

Δείτε το βίντεο εδώ:

 
 
Πηγή κειμένου:https://nioland.substack.com/