Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Ο ομοφυλόφιλος Εβραίος Χαράρι: «Οι επιστήμονες θα φτιάξουν μια κιβωτό του Νώε για την Ελίτ» – «Οι υπόλοιποι θα πνιγούν» – και ΞΑΦΝΙΚΑ αρρώστησε ο Κλάους



Ο ομοφυλόφιλος Εβραίος Χαράρι: «Οι επιστήμονες θα φτιάξουν μια κιβωτό του Νώε για την Ελίτ» – «Οι υπόλοιποι θα πνιγούν» – και ΞΑΦΝΙΚΑ αρρώστησε ο Κλάους

Είδαμε κάποιες ειδήσεις των μαύρων καναλιών προγραμματισμού των βαριά άρρωστων παρανοϊκών εξουσιαστών που ελέγχουν όλα τα κανάλια που σας ενημερώνουν!!!
Με το ΟΛΑ εννοούμε ΟΛΑ, αν σκεφτείς ότι στην χώρα μας όλοι οι καναλάρχες χρωστάνε σε τράπεζες, το “κράτος” και άλλους εκατοντάδες εκατομμύρια, αλλά στην περίπτωση τους δεν κατάσχουν ούτε ένα φερέφωνο πληροφόρησης, αλλά μόνο τα σπίτια του απλού λαού.

Και τι βλέπουμε σαν πληροφορία στα εναλλακτικά ιδίως κανάλια;

Βλέπουμε τον Χαράρι, τον υπάλληλο του Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) να κάνει μια ανατριχιαστική προειδοποίηση για τα σχέδια που έχει για την ανθρωπότητα. Η δήλωση του είναι η πιο σοβαρή που έχει γίνει ποτέ από αυτόν τον καραγκιόζη, με την τυχαία δήλωση ότι ο Κλάους αρρώστησε (την προηγούμενη εβδομάδα), αλλά δεν ήταν μόνο ο Κλάους γιατί είχαμε την έκλειψη ηλίου και το πείραμα του Σέρν στις Άλπεις.

Και τι συμβαίνει με τον Χαράρι και την οργάνωση παγκοσμιοποίησης; Ο ομοφυλόφιλος Εβραίος αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη λεγόμενη «Κιβωτό του Νώε» που υποτίθεται ότι θα «σώσει την ελίτ» σε ένα γεγονός που θα εξαφάνιζε τους περισσότερους ανθρώπους στη Γη.

Ο Χάρος αναφέρει ότι η «ελίτ» θα σωθεί, ενώ οι «υπόλοιποι» θα «πνιγούν». Και ξαφνικά αρρώστησε ο Κλάους και πήγε στα επίγοντα υπόγεια…και δεν είναι ο μόνος άρρωστος γιατί και η βασιλική οικογένεια κόλλησε καρκίνους.

Ο ομοφυλόφιλος Εβραίος Χαράρι είναι ανώτερος σύμβουλος του WEF.

Ο Χαράρι, ένας αυτοαποκαλούμενος «μεταανθρωπιστής», θεωρείται ευρέως ως ο αρχιτέκτονας πίσω από την αντι-ανθρώπινη εβραϊκή ατζέντα του WEF.

Χαράρι υποστηρίζει ότι οι τεχνικές εξελίξεις όπως η τεχνητή νοημοσύνη (AI) θα κάνουν τελικά τους ανθρώπους «περιττούς».

Σύμφωνα με τον ίδιο, το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας θα γίνει «άχρηστο» και «βάρος» για τη χούφτα της ελίτ που ελέγχει τον «νέο» κόσμο που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη.

Ο ομοφυλόφιλος Εβραίος Χαράρι: «Οι επιστήμονες θα φτιάξουν μια κιβωτό του Νώε για την Ελίτ» – «Οι υπόλοιποι θα πνιγούν» - και ΞΑΦΝΙΚΑ αρρώστησε ο Κλάους - KORAKAS NEWS (korakas-news.gr)