Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Ο επαμφοτερίζων αεί μεταμορφούμενος Πειραιώς, ο πρέσβης των ΗΠΑ καύχημα των ΛΟΑΤΚΙ και το Μαρινάκιον άγος

           

Ο  Πρέσβης των ΗΠΑ σε παρέλαση των ΛΟΑΤΚΙ


  1. ΣΧΟΛΙΑ Λυκούργος Νάνης  

    ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ! 

    Οι «ποιμένες» μας, προδίδουν συνεχώς την αποστολή τους αφού όχι μόνο δεν είναι διατεθειμένοι να συγκρουσθούν με τους δαιμονοκίνητους πολιτικούς εξουσιαστές και το λοιπό, σατανοκίνητο κατεστημένο (δημοσιογραφικός υπόνομος και υπόκοσμος, οικονομική ολιγαρχία) αλλά τους τιμούν και από πάνω, πότε με προσφωνήσεις και καλωσορίσματα, πότε με μειδιάματα και φωτογραφίσεις , πότε με δώρα προς αυτούς (π.χ. εικόνες), πότε με το να επιτρέπουν στους διαφόρους βλάσφημους και αντίχριστους πολιτικάντηδες την απαγγελία του «Πιστεύω» και του «Πάτερ Ημών», πότε με το ένα, πότε με το άλλο, κ.ο.κ.

    Και προκαλούν αφόρητα, κάνοντας συνεχώς λόγο για συνεργασία μαζί τους…. Αντί για αφορισμό των ενόχων και άμεσο χωρισμό της Εκκλησίας από το αντίχριστο Κράτος , αυτοί μιλούν για συμπόρευση , λες και βρισκόμαστε στην εποχή του Βυζαντίου…..

    Η σημερινή ανάξια εκκλησιαστική ηγεσία έχει ευτελισθεί στα μάτια παντός τιμίου και λογικού ανθρώπου, όταν την Κυριακή της Ορθοδοξίας ο αρχιεπίσκοπος και οι συνοδικοί εόρτασαν τη μεγίστη αυτή εορτή στη μονή Πετράκη χωρίς την παρουσία των αντιχρίστων πολιτικών , ως έκφραση και εκδήλωση ΔΗΘΕΝ διαμαρτυρίας για τη βδελυκτή ψήφο τους, και την επομένη, εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, ο αρχιεπίσκοπος τους δέχθηκε πανηγυρικά στον εορτάζοντα Καθεδρικό Ναό των Αθηνών.

    Και δεν ήταν ο μόνος… Παρόμοια συμπεριφορά έδειξαν και άλλοι μητροπολίτες, ομόφρονες και ομότροποί του…. Και από τότε άρχισε ένα κρεσέντο αγαπολογίας, τόσο από την πλευρά του ιδίου , όσο και από μέρους και άλλων επισκόπων (π.χ. Μεσσηνίας….)

    Ανυπόφοροι, στη συνείδηση του ορθοφρονούντος ποιμνίου και όχι των κοσμικώς φρονούντων «χριστιανών», έχουν γίνει πλέον οι Ελλαδίτες μητροπολίτες πλην ολιγίστων εξαιρέσεων… Μπαίνεις στο διαδίκτυο και κάθε μέρα όλο και θα βρεις και μια εκδήλωση δουλοπρέπειας έναντι των κυβερνώντων αλλά και ενέργειες, ενδεικτικές και εκφραστικές, ενός ανεπίτρεπτου, εκκλησιαστικώς, πνεύματος εκκοσμικεύσεως με χαρακτηριστικότερο και πλέον εύγλωττο παράδειγμα εκείνο της υπό ιερών μητροπόλεων αλλά και ενοριών,διοργανώσεως κοσμικότροπων συναυλιών με τη συμμετοχή γνωστών «καλλιτεχνών» , θεραπόντων του πνευματοκτόνου κοσμικού φρονήματος.

    Τι άλλο παρά πανηγυρικές αποδείξεις της εισβολής του οθνείου και δαιμονιώδους εγκοσμιοκρατικού πνεύματος στην εκκλησιαστική ζωή και του συσχηματισμού της εκκλησιαστικής ηγεσίας αλλά και μέρους του εκκλησιαστικού πληρώματος με τον ά-κοσμο κόσμο και το δαιμονόπνευστο φρόνημά του , συνιστούν τα ως άνω, νοσηρά φαινόμενα;

    Ως πότε θα προκαλούν τη συνείδησή μας οι ποιμένες μας; Ως πότε θα προδίδουν την ιερή και υψηλή αποστολή τους; Ως πότε θα καταρρίπτουν το κύρος του αρχιερατικού αξιώματος και θα το περιφέρουν στην περιοχή της ανυποληψίας;

    1. Η καθίζηση του κύρους του αρχιερατικού αξιώματος στις μέρες μας είναι ορατή και σε τυφλό…..

  2. Λυκούργος Νάνης 

    Δείτε πώς παρουσίασε το όλο θέμα με τις αντιδράσεις ιερέων και πιστών σε βάρος κάποιων «εθνοπατέρων » και «εθνομητέρων» που υπερψήφισαν το πρωτοφανές σε βρωμερότητα και διαστροφικότητα νομοθετικό έκτρωμα ο δημοσιογραφικός υπόνομος που ακούει στο όνομα ΜEGA και ανήκει στον «ευεργέτη» της μητροπόλεως Πειραιώς….

    Τι έχει να πει επ αυτού ο μητροπολίτης Πειραιώς;;;;;    on 23 Απριλίου, 2024

Τι ζούμε!…  «ένα εξαιρετικό τέκνο της Πατρίδας μας» είπε για τον αμερικανό Πρέσβη, προωθητή της ΛΟΑΤΚΙ ατζέντας στην Ελλάδα, ο Μητρ. Πειραιώς!

https://www.youtube.com/watch?v=FJ8owASRkfQ&t=312s

Ρομφαία

Τι ζούμε!…  «ένα εξαιρετικό τέκνο της Πατρίδας μας» είπε για τον αμερικανό Πρέσβη, προωθητή της ΛΟΑΤΚΙ ατζέντας στην Ελλάδα, ο Μητρ. Πειραιώς! | ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ (wordpress.com)