Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Σαμάνοι κάνουν τη δική τους Ιεροτελεστία πριν από τη “θεία λειτουργία”



17 Απρ 2024

Γράφει ο “Παρακαταθικός

Γιατί πυκνώνουν τα φαινόμενα συμπροσευχών με παγανιστικές θρησκείες;
Σαμανική Ιεροτελεστία στο παγκόσμιο Οικονομικό φόρουμ στο Νταβός – Ιανουάριος 2024

Στο πλαίσιο μιας συνόδου ολομέλειας με τίτλο «Κλίμα και Φύση: Απαιτείται μια Συστημική Απόκριση», η αρχηγός Putanny Yawanawá της φυλής Yawanawá του Αμαζονίου, που βρίσκεται στην περιοχή Acre της βορειοδυτικής Βραζιλίας, πραγματοποίησε μια σαμανική ιεροτελεστία.
Σαμανική προσευχή πριν από τη θεία λειτουργία – Απρίλιος 2024



Στον καθεδρικό ναό της Παπικής “Επισκοπής” Superior, Wisconsin, ΗΠΑ, τελέστηκε μια σαμανική ιεροτελεστία στην αρχή της θείας λειτουργίας.
Ελληνικό άρωμα παγανισμού

Τα δύο γεγονότα, είτε είναι τυχαία είτε οργανώθηκαν βάσει σχεδίου, θα πρέπει να μας προβληματίσουν έντονα. Συμπίπτει δε χρονικά το τελευταίο στα καθ’ ημάς και με την τελετή αφής της Ολυμπιακής φλόγας[1] αλλά και με την προκλητική επιλογή του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την απαγγελία του “Πιστεύω” στις 14 Απριλίου 2024 [2], αφού υπερψήφισε το αντίχριστο νομοσχέδιο για τον γάμο των ομοφυλοφίλων.

Πρόκειται για απροκάλυπτο διαθρησκειακό συγκρητισμό, αναγνωρίζοντας την αρχαία Ελληνική παγανιστική δωδεκαθεϊστική θρησκεία, ελέω Ολυμπιακών αγώνων, και για θεοποίηση της σάρκας με ταυτόχρονη λανθάνουσα αθώωση του αμαρτήματος της ομοφυλοφιλίας, ενόψει των εορτασμών της Εθνικής παλιγγενεσίας.
Ποιον εξυπηρετεί αυτή η εκτροπή;

Όλα αυτά τα φαινόμενα εντάσσονται στο γενικότερο πλαίσιο της άμβλυνσης των διαφορών και υπερτονισμού εκείνων που μας ενώνουν. Είναι πράξεις που επιβάλλονται από την παναίρεση του οικουμενισμού, η οποία στρώνει το χαλί στον Αντίχριστο.

Τραγικές φιγούρες σε όλη αυτή την παρωδία οι κληρικοί και πάσης φύσεως αιρετικοί και πλανεμένοι. Διαπιστώνουμε πως ο ρόλος τους είναι κεντρικός στην προδοσία της πίστεως.

Στο Νταβός θεοποιείται ο άνθρωπος, στους Φράγκους Θεός είναι ο Πάπας, στην πολιτική Θεός είναι ο Θεός της μασονίας. Το χειρότερο όμως επισυμβαίνει στην Ορθοδοξία, όπου Πατριάρχες και Επίσκοποι προδίδουν τον Έναν και μοναδικό αληθινό Θεό.
Πώς μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε και να αντιδράσουμε;

Με αυτούς δεν θέλουμε να έχουμε καμμιά πνευματική σχέση. Η διαφύλαξη της ορθής πίστης και η ομολογία της σε καιρό παναιρέσεως θα πρέπει να είναι πρώτιστο καθήκον και μέλημά μας.

Καταγγέλλουμε ανοιχτά τις πρακτικές αυτές. Διακόπτουμε την πνευματική μας επικοινωνία και στηρίζουμε τους Ιερείς που διέκοψαν τη μνημόνευση των οικουμενιστών Επισκόπων τους.

Ευχόμαστε και προσευχόμαστε για εμάς αλλά και για την πανεθνική μετάνοια κλήρου και λαού & πανηγυρική επιστροφή στο δρόμο του Θεού.

======================
Σαμανικό τελετουργικό στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός!

Σαμανικό τελετουργικό στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ: «Τι πνεύμα κυβερνά στο Νταβός;»

Ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης δικαιολόγησε την παρουσία της Chieftess Puttany δηλώνοντας ότι «για να κοιτάξουμε στο μέλλον πρέπει να κοιτάξουμε πίσω και να δούμε ποιες ήταν οι επιθυμίες των προγόνων μας».

Σαμάνας είναι ο διαμεσολαβητής με τον κόσμο πνευμάτων.. ο μάγος της φυλής που επικοινωνεί με πνεύματα προγόνων και λοιπά πνεύματα άγνωστης ταυτότητας.

H αρχηγός Puttany της φυλής Yawanawa πραγματοποίησε ένα σαμανικό τελετουργικό στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ 2024 στο Νταβός της Ελβετίας.

Στο πλαίσιο μιας συνόδου ολομέλειας την Τετάρτη με τίτλο «Κλίμα και Φύση: Απαιτείται μια Συστημική Απόκριση», η αρχηγός Putanny Yawanawá της φυλής Yawanawá του Αμαζονίου, που βρίσκεται στην περιοχή Acre της βορειοδυτικής Βραζιλίας, πραγματοποίησε μια σαμανική ιεροτελεστία.

Αφού έκανε κάποιες επικλήσεις ενώ έτριβε τα χέρια της μεταξύ τους, η γυναίκα που εκπροσωπούσε τους Αυτόχθονες φυλές φύσηξε στα κεφάλια των συμμετεχόντων, μεταξύ των οποίων ήταν η διευθύνουσα σύμβουλος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα. ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας, Ajay Banga. ο Διευθύνων Σύμβουλος της IKEA, Jesper Brodin. και ο δισεκατομμυριούχος André Hoffmann.

Πριν εκτελέσει τη σαμανική ιεροτελεστία, η Puttany δήλωσε ότι «μπορούμε να ενώσουμε τα χέρια μας, να ενώσουμε τις καρδιές μας, να ενώσουμε τις σκέψεις μας προς την ίδια κατεύθυνση, για τη θεραπεία του πλανήτη και την πνευματική θεραπεία», ενώ διαβεβαίωσε ότι «όταν ενωθούμε στη σκέψη μας και καρδιά, η Μητέρα Γη μας θα μας ακούσει».

Στο τέλος της ιεροτελεστίας, η σαμάνος ενθάρρυνε τους συμμετέχοντες να ενώσουν τα χέρια τους και να τους σηκώσουν από κοινού.

dimpenews.com