Nέες αποκαλύψεις που τινάζουν στον αέρα την προηγούμενη Κυβέρνηση έρχονται στο φως της δημοσιότητας! Εάν τελικά υπάρχουν νόμοι και εάν η νέα Κυβέρνηση επιθυμεί να φέρει την κάθαρση, θα πρέπει άμεσα να προχωρήσει σε διαδικασίες-εξπρές.
Όσα ανέφερε ο Ζόραν Ζάεφ για τον Αλέξη Τσίπρα αποκάλυψε ένας εκ των δύο Ρώσων φαρσέρ που στο τελευταίο τους «χτύπημα» έπεισαν τον πρωθυπουργό των Σκοπίων ότι συνομιλεί με τον Ποροσένκο και τον Στόλτενμπεργκ...


ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΗΠΑ-ΤΣΙΠΡΑ

Και το σημαντικότερο, είπε επίσης ότι υποστηρίχθηκε πολύ σθεναρά από Αμερικανούς πολιτικούς, ότι η «Μακεδονική»
Εκκλησία θα λάβει σύντομα αυτοκεφαλία και ότι ο (Έλληνας) πρωθυπουργός Τσίπρας τον βοηθούσε ευθέως με αυτό. Ανέφερε επανειλημμένα ότι ο Τσίπρας διαπραγματευόταν με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο.
Μίλησε πολύ, επίσης, για το γεγονός ότι σύντομα θέλουν να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ και ότι, ανεξάρτητα από το πώς η Ρωσία προσπαθεί να τους αποτρέψει από το να το πράξουν, αυτοί θα το κάνουν σίγουρα. Σε αυτό, του είπαμε: «Μπορείτε να μιλήσετε απευθείας με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ» και βάλαμε την αποκομμένη φράση του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, με τον οποίο είχαμε ήδη μιλήσει.

Καθώς ο κ. Ζάεφ είναι ένα αθώο άτομο, πίστεψε τις επαναλαμβανόμενες φράσεις του Στόλτενμπεργκ, πίστεψε ότι μιλούσε με ένα αληθινό πρόσωπο. Επιπλέον, μετά από αυτή τη συζήτηση, καυχήθηκε ακόμη για το ότι ο γενικός γραμματέας τον είχε υποστηρίξει. Η αθωότητα δεν είναι το χειρότερο χαρακτηριστικό ενός ατόμου, αλλά είναι κακό όταν άνθρωποι τέτοιας βαθμίδας, σε τέτοια θέση, είναι τόσο ανόητοι.