Σε μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή του προχώρησε ο Νίκος Χορταρέας. Ο γνωστός αστρολόγος-μέντιουμ που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του σε μεταμεσονύχτιες εκπομπές της trash tv αποφάσισε να μονάσει αφιερώνοντας τη ζωή του στον Θεό.
Σύμφωνα με το star, χειροτονήθηκε μοναχός στην ιερά Μητρόπολη Σύρου, ως πατέρας Κυπριανός και σήμερα είναι παπάς σε εκκλησία χωριού στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.
Ο θάνατος της μητέρας του πριν από δύο χρόνια φαίνεται πως ήταν καθοριστικός στη ζωή του. Άνθρωποι που τον ξέρουν λένε πως για να αντέξει βρήκε καταφύγιο στην εκκλησία, επιλέγοντας το όνομα Κυπριανός. Ο Άγιος Κυπριανός ήταν μάγος της εποχής του, όμως η πίστη του στον Θεό τον έκανε επίσκοπο που έδωσε μάχη κατά της μαγείας και του Σατανά.
Η Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά αγκάλιασε την μεταστροφή του αστρολόγου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θέλει πλέον να ζήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Νίκος Χορταρέας είχε απασχολήσει την επικαιρότητα το 2014, όταν είχε κατηγορηθεί για φοροδιαφυγή ύψους 700.000 ευρώ.
Τότε είχε δηλώσει στις τηλεοπτικές κάμερες: «Είναι γεγονός! Ανοίξανε τους λογαριασμούς, βρήκανε καταθέσεις από το 2006 μέχρι τώρα, όχι χρήματα. Οι καταθέσεις είναι τιμολογημένες, είναι από το ’90 που δούλευα στα κανάλια καιμου ζήτησαν να τους πάω τα παραστατικά. Βρήκανε κάποιες καταθέσεις, οι οποίες είναι δικαιολογημένες. Το ποσό δεν είναι 710.000, εκτός κι αν πρόκειται για κάποιον άλλον. Εξάλλου, δεν είπαν όνομα και εγώ δεν έχω ούτε να φοβηθώ τίποτα, ούτε να αποδείξω κάτι», πρόσθεσε μεταξύ άλλων, τονίζοντας ότι οι καταθέσεις του προέρχονται από διάφορες εταιρείες με τις οποίες συνεργάστηκε εδώ και 10 χρόνια, αλλά και τα απαραίτητα παραστατικά έχουν κατατεθεί στην Εφορία.»
Πλέον τα έχει αφήσει όλα αυτά πίσω του και ξεκινάει μία νέα ζωή κοντά στον Θεό


  https://www.tlife.gr/eidhseis-nea/o-astrologos-nikos-xortareas-xeirotonithike-ieromonaxos-ti-leei-o-idios-fotografia/933622/