Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

Ο Σύριζα, το πλέον υποταγμένο στις αμερικανικές εντολές κόμμα που έχει κυβερνήσει ποτέ τον τόπο


Χαράλαμπος Μηνάογλου, Ο νικητής των εκλογών

του Χαράλαμπου Μηνάογλου
Σε χθεσινή μας ανάρτηση, νωρίς το πρωί, πολλές ώρες προτού ανακοινωθούν τα έξιτ πολς, γράψαμε ότι ο νικητής των εκλογών θα ήταν ο Τζ. Πάιατ. Κάποιοι φίλοι, ευτυχώς όχι οι περισσότεροι, γέλασαν με την ανάρτηση θεωρώντας ότι αστειευόμασταν. Δυστυχώς, όμως, και εμείς δεν αστειευόμασταν, αλλά και τα αποτελέσματα δικαίωσαν απόλυτα την πρόβλεψή μας.
Ο Σύριζα, το πλέον υποταγμένο στις αμερικανικές εντολές κόμμα που έχει κυβερνήσει ποτέ τον τόπο, όχι μόνο δεν συνετρίβη, αλλά διατήρησε τα ποσοστά του. Έχασε περίπου 4% από το ποσοστό που είχε λάβει το 2015. Τότε, θυμίζω, που ερχόταν ως το αντίδοτο σε όλα τα προβλήματα. Τότε, που θα τελείωνε τα μνημόνια με ένα άρθρο και έναν νόμο. Κυβέρνησε 4,5 χρόνια, διέψευσε όλες μα όλες τις προσδοκίες που είχε καλλιεργήσει, είπε ψέμματα σε όλα και κυρίως στον κόσμο της αριστεράς, ξεπούλησε την Μακεδονία και παρόλα αυτά έχασε μόνο 4 μονάδες!

Όσο θυμάμαι, κανένα κυβερνόν κόμμα μετά από ολόκληρη τετραετία δεν έχασε τόσο μικρό ποσοστό από την εκλογική του δύναμη. Γιατί, λοιπόν, έκανε αυτό το ρεκόρ διατήρησης ποσοστών; Μα, το είπαμε ήδη, επειδή υπήρξε το πλέον αμερικανοπροσκυνημένο κόμμα και τα ΜΜΕ στην Ελλάδα είναι απολύτως ελεγχόμενα από τους νατοϊκούς επικυρίαρχους.
Και αυτή η μεγάλη νίκη του Πάιατ δίνει ακόμη πιο ξεκάθαρα το μήνυμα σε όποιον ῾῾πατριώτη῾῾, ῾῾αριστερό῾῾ κτλ. ενδιεφέρεται για την πάρτη του, ότι μόνο η υπακοή στην Αμερική μπορεί να τον οδηγήσει στην πολυπόθητη για αυτόν εξουσία (ψευτοεξουσία δηλαδή, διαχείριση των νατοϊκών εντολών).

Ο Μητσοτάκης, που κέρδισε μια άνετη αυτοδυναμία, είναι επίσης από γενιές άνθρωπος πιστός στο ΝΑΤΟ με ερείσματα τόσο στην Αμερική όσο και την Γερμανία.
Για το ΚΙΝΑΛ, που τις τελευταίες μέρες στις συγκεντρώσεις τους θυμήθηκαν ότι είναι το ΠΑΣΟΚ και το έβαλαν παντού σε εμφανές σημείο, ούτε λόγος να γίνεται.
Ο ΓΑΠ ξανά βουλευτής, η Φώφη στον ρυθμό της πρεσβείας.
Ακόμη και τα δύο φαινομενικά αντιαμερικανικά κόμματα, το ΚΚΕ και ο Βελόπουλος, την κρίσιμη ώρα, θα δείξουν και εκείνα την υποταγή ή έστω την ανοχή τους στις νατοϊκές πολιτικές.
Το ΚΚΕ το έχει δείξει πολλές φορές στο παρελθόν, αλλά και ο Βελόπουλος –μακάρι να με διαψεύσει- έχει αλλάξει το φιλορωσικό κήρυγμα που έκανε στις εκπομπές πριν από 1,5-2 χρόνια και όσο πλησίαζαν οι εκλογές όλο και περισσότερο αναφερόταν στην ανάγκη παραμονής μας στο ΝΑΤΟ, για να πάρει ο ταλαίπωρος την άδεια να μπει στην Βουλή.

Επίσης, το ΝΑΤΟ, που βασικό στόχο έχει την διάλυση της ταυτότητάς μας, ώστε να ξεχάσουμε ποιοι είμαστε και να γίνουμε πειθήνια σκλαβάκια του, έχει πλέον από χθες άλλο ένα εργαλείο στο κοινοβούλιο. Την Μέρα 25 του Βαρουφάκη. Ένα κόμμα με πρόγραμμα καθαρά και ανοικτά κατά της ορθόδοξης ταυτότητας της Ελλάδας. Και κανένας ιεράρχης δεν βρέθηκε να μιλήσει για αυτό προεκλογικά.
Μόνο ο Βελόπουλος με τις βλακείες του ενόχλησε. Δηλαδή, για να το πω με την ορολογία που χρησιμοποίησαν όσοι ιεράρχες στράφηκαν εναντίον του, ο χριστέμπορας ενόχλησε, ο χριστομάχος όχι!

Τελικά, το ξεπούλημα της Μακεδονίας και η γενικότερη παράδοση της χώρας μέχρι τώρα, για τα οποία προκλήθηκε από τους δυτικούς συμμάχους μας πρωτίστως η Κρίση των τελευταίων ετών και δημιουργήθηκε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να τα υλοποιήσει, φαίνονται μάλλον πολύ λίγα μπροστά σε αυτά που έρχονται.
Όσο ο πραγματικός εχθρός βλέπει την αδυναμία μας να τον εντοπίσουμε, και ακόμη περισσότερο, την ανοησία μας να τον θεωρούμε και σύμμαχο, θα είναι αμείλικτος μαζί μας.

πηγή