Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020

ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΨΑΡΟΥΔΑ ΜΠΕΝΑΚΗ ΠΟΥ «ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕ» ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ...ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ: ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΨΑΡΟΥΔΑ ΜΠΕΝΑΚΗ ΠΟΥ «ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕ» ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ...ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ: ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ!

ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΨΑΡΟΥΔΑ ΜΠΕΝΑΚΗ ΠΟΥ «ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕ» ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ...ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ: ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ!
Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Από την 1η Ιανουαρίου 2020 η κ. Άννα Ψαρούδα – Μπενάκη αναλαμβάνει πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών για το έτος 2020, κατόπιν αποφάσεως της Ολομέλειά της, ενώ σήμερα κατέχει το αξίωμα της αντιπροέδρου.

Το έτος 1981 εξελέγη βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ και στην συνεχεία βουλευτής Α' Αθηνών έως τον Σεπτέμβριο του 2009. Διετέλεσε αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και υπουργός Πολιτισμού στην κυβέρνηση Τζανή Τζανετάκη (1989) και υπουργός Πολιτισμού στην κυβέρνηση Κωνσταντίνου Μητσοτάκη (1990-1991) και την περίοδο 1992-1993 υπουργός Δικαιοσύνης στην ίδια κυβέρνηση.
Τον Οκτώβριο του 1996 ήταν η πρώτη γυναίκα που προτάθηκε ποτέ για το αξίωμα του Προέδρου της Βουλής, ενώ την περίοδο 2000-2004 διετέλεσε Δ΄ αντιπρόεδρος αυτής. Στις 19 Μαρτίου του 2004 εξελέγη Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων (2004-2007).
Ωστόσο, σε μια χρονική περίοδο του απόλυτου εφησυχασμού και της επίπλαστης ευμάρειας του ελληνικού λαού, ως Πρόεδρος της Βουλής προσφώνησε τον Φεβρουάριο του 2005 τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια με την ανάληψη των υψηλών καθηκόντων του, με μια ομιλία από χειρογράφου παρακαλώ για να μην ξεφύγει ούτε κατά μια τελεία και η οποία έκανε τρομερή αίσθηση, στο σημείο που πολλοί άρχισαν να ψάχνονται και να πιστεύουν πως μάλλον ήταν πιωμένη!
Όμως η κ. Άννα Ψαρούδα – Μπενάκη πιωμένη δεν ήταν, ούτε είχε το ακαταλόγιστο!
Δυστυχώς αυτή η αμφιλεγόμενη και αινιγματική προσφώνησή της προς τον κ. Κάρολο Παπούλια, επιβεβαιώνεται σήμερα στο ακέραιο:
«Η ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση, ενδεχομένως, και της συνταγματικής συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές, καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως, η δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης»!
Έτσι διαπιστώνετε όλοι σας, ότι η κ. Άννα Ψαρούδα - Μπενάκη δεν λάθεψε σε κανένα σημείο της προσφώνησής της! Και "τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη" και " τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές, καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων "!
Τέτοια 100% πρόβλεψη δεν έκαναν ποτέ οι Προφήτες της Ορθόδοξης Πίστης μας, ούτε φυσικά καμιά Πυθία των αρχαίων ελληνικών χρόνων!
Και βέβαια αργά ή γρήγορα έρχεται στη ζωή η επιβράβευση όλων των οργάνων προωθητών της Παγκοσμιοποίησης από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων (ΝΤΠ)!
Αλίμονο Πατρίδα μου αγαπημένη, τι ακόμη θα ζήσεις!!
πηγή