Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020

Ιερέας στη Λάρισα μιμείται τον Πάπα και τον Δεσπότη του, χαστούκισε πιστή, επειδή πήρε δεύτερο αντίδωρο

Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό σημειώθηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στη Λάρισα, όπου ένας ιερέας φέρεται να χαστούκισε πιστή, επειδή πήρε δεύτερο αντίδωρο.

Κατηγορείται ότι την τράβηξε από τα μαλλιά, και να την πέταξε κάτω 

*Μητροπολίτης Λαρίσης Ιερώνυμος: 3 ημέρες του χρόνου θέλω να σπάσω τα κεφάλια των Τυρναβιτών…“Μαθητική Πένα” πατήστε ΕΔΩ



αντίδωροΑυτά δεν γίνονται ούτε σε ταινίες. Μια τέτοια θεώρησαν κάποια στιγμή οι πιστοί ότι έβλεπαν μπροστά στα μάτια τους μέσα στην Εκκλησία όταν ο Παπάς έχασε την ψυχραιμία του, αλλά και χειροδίκησε σε βάρος της γυναίκας.

  Ενώπιον των αρμοδίων οργάνων της Μητρόπολης Λάρισας θα κληθεί από βδομάδα να δώσει εξηγήσεις ένας 48χρονος εφημέριος συνοικιακού ναού της Λάρισας, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες ενοριτών κατηγορείται πως αναίτια χειροδίκησε σε βάρος 60χρονης!

   Σύμφωνα με την εφημερίδα «Eλευθερία» και το onlarissa, o 48χρονος εφημέριος συνοικιακού ναού της πόλης, κατηγορείται ότι βγήκε εκτός εαυτού με μία 60χρονη γυναίκα.
Μετά την ολοκλήρωση της Θείας Λειτουργίας και υπό συνθήκες που θα διερευνηθούν, ιερέας και πιστή λογομάχησαν, με αποτέλεσμα ο 48χρονος να βγει εκτός εαυτού.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο εφημέριος φέρεται να χαστούκισε, να τράβηξε από τα μαλλιά και να πέταξε στον τοίχο έξω από το προσκυνητάρι την 60χρονη. Στη συνέχεια κατηγορείται ότι της άρπαξε τα αντίδωρα και την πέταξε κάτω.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας προκειμένου να υπάρξει και ιατρική γνωμάτευση για το συμβάν, ενώ ο ιερέας θα κληθεί από βδομάδα να δώσει εξηγήσεις για το περιστατικό ενώπιον των αρμοδίων οργάνων της Μητρόπολης Λάρισας.
Πηγή

 =================
*Μητροπολίτης Λαρίσης Ιερώνυμος: 3 ημέρες του χρόνου θέλω να σπάσω τα κεφάλια των Τυρναβιτών…

Δευτέρα, 30/12/2019,

 ΕΡΩΤΗΣΗ: Λόγω των επερχόμενων εορτάσιμων ημερών, τι θα θέλατε να ευχηθείτε στους μαθητές του Λυκείου μας, αλλά και σε όλους τους αναγνώστες της εφημερίδας μας;

Στο συγκεκριμένο σημείο της συνέντευξης ο κ. Ιερώνυμος αναφέρει:
Εγώ τον Τύρναβο τον αγαπώ! Τον αγαπώ ίσως περισσότερο από άλλα κομμάτια της Μητροπόλεως! Μόνο τρεις μέρες τον χρόνο θέλω να σας σπάσω το κεφάλι! Το έχω ξαναπεί και θα το λέω! Τρεις μέρες το χρόνο θέλω να σας σπάσω το κεφάλι, όλες τις άλλες μέρες σας αγαπώ! Θέλω λοιπόν να ευχηθώ πρώτα απ’ όλα καλά μυαλά! Γιατί μετά τα Χριστούγεννα έρχονται οι μέρες που θέλω να σας σπάσω το κεφάλι. Κανονιστείτε λοιπόν! Πρώτα λοιπόν καλά μυαλά!”…
Για να διαβάσετε όλη τη συνέντευξη του μητροπολίτη στην εφημερίδα “Μαθητική Πένα” πατήστε ΕΔΩ