Κυριακή 8 Μαΐου 2022

ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ: Η ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΑΠΑΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ!



Σχόλιο Πᾶνος: Ἀκοῦστε τον μὲ προσοχή, διότι τὸν εἴχαμε ἀδικήσει ἐμεῖς οἱ ψεκασμένοι, αὐτὸν τὸν Σωτήρα, τὸν προφήτη, αὐτὸν τὸν φιλάνθρωπο καὶ εὐαίσθητο ποὺ ἐνδιαφέρεται γιὰ ὅλον τὸν κόσμο... γιὰ μιὰ καλύτερη καὶ ποιοτικὴ ζωή, ἀκόμη θέλει νὰ συρρικνώσει τὸ τεράστιο χάσμα ἰσότητας στὴν ὑγεία μεταξὺ φτωχῶν καὶ πλουσίων... Ἄς μετανοήσουμε γιὰ τὴν ἀδικία ποὺ διαπράξαμε καὶ νὰ τοῦ ζητήσουμε γονυπετεῖς συγγνώμη. (Ἀπὸ τὶς 10 λέξεις, οἱ 5 εἶναι vaccines)
________________________________
 
Η οικοδόμηση ενός μέλλοντος χωρίς πανδημίες δεν θα είναι εύκολη, αλλά ο Μπιλ Γκέιτς πιστεύει ότι διαθέτουμε τα εργαλεία και τις στρατηγικές για να το κάνουμε εφικτό, πρέπει απλώς να τα χρηματοδοτήσουμε. 
 
Σε αυτή την προοδευτική ομιλία, προτείνει μια πολυεπιστημονική ομάδα Παγκόσμιας Αντιμετώπισης και Επιστράτευσης Επιδημιών (GERM), η οποία θα ανιχνεύει πιθανές επιδημίες και θα τις εμποδίζει να μετατραπούν σε πανδημίες. 
 
Επενδύοντας στην παρακολούθηση των ασθενειών, στην έρευνα και την ανάπτυξη, καθώς και στη βελτίωση των συστημάτων υγείας, ο Γκέιτς πιστεύει ότι μπορούμε να "δημιουργήσουμε έναν κόσμο όπου όλοι θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια υγιή και παραγωγική ζωή - μια ζωή χωρίς τον φόβο του επόμενου COVID-19".

Αυτά λέει ο Μπίλ Γκέιτς. Είναι όμως έτσι;

Αυτοί οι άνθρωποι εργάζονται για τον ΠΟΥ/ΟΗΕ, οι οποίοι θα ενεργοποιήσουν τη νέα τους Παγκόσμια Συνθήκη για την Πανδημία για να πάρουν τον έλεγχο του Συντάγματος κάθε χώρας. Αυτοί οι άνθρωποι συνεργάζονται με κάθε κυβέρνηση μας για να διασφαλίσουν ότι όλοι θα τηρήσουν τη γραμμή.

Αυτή είναι η πραγματικότητα.

ΠΗΓΗ: https://www.youtube.com/watch?v=B5smctuV7-Q