Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023

Κωνσταντίνος Βαθιώτης: Ευτυχώς που υπάρχει και η εφημερίδα ΕΣΤΙΑ για να κρατά Θερμοπύλες λογικής.

 

Μέχρι πρότινος βιώναμε το αυτονόητο, δηλ. ότι οικογένεια σημαίνει αγάπη. Αλλά στην εποχή Κασσελάκη ισχύει το ανάποδο: η αγάπη δημιουργεί την οικογένεια!
Κι έτσι η οικογένεια μπορεί περίφημα να αποτελείται από δύο άντρες κι έναν σκύλο. Η από έναν άντρα ή μία γυναίκα και δύο σκυλιά ή γατιά.
Για όποιον δεν το γνωρίζει, καλό είναι να πληροφορηθεί ότι η αποδόμηση της οικογένειας, η φανατική ζωοφιλία και ο γάμος των ομωνύμων αποτελούν λατρεμένους πυλώνες της Νέας Τάξης Πραγμάτων ή αλλιώς της Νέας Εποχής, που προπαγανδίζεται λυσσαλέα τα τελευταία χρόνια από τα καλολαδωμένα γρανάζια των ΜΜΕ και το λόμπι των επιδραστικών προσωπικοτήτων.
Θλίβομαι βαθιά, καθώς βλέπω, υπό το λάβαρο του ψευτοδικαιωματισμού, να έχουν συστρατευθεί υπέρ της νεοταξίτικης-νεοεποχίτικης προπαγάνδας λαμπρά μυαλά από τον χώρο της Νομικής Επιστήμης, κάποια εκ των οποίων είναι δάσκαλοι των παιδιών μας.
Η κοινωνία μας μοιάζει πλέον με ένα τρενάκι του τρόμου που οδηγεί την επιβατική ανθρωπομάζα στις πύλες της κολάσεως. Στην θέση του μηχανοδηγού κάθεται ένας σαρδανάπαλος-ψυχοπαθής μισάνθρωπος και στα βαγόνια της διεστραμμένης αμαξοστοιχίας έχει ξαμολήσει "ελεγχόμενους ελεγκτές", μυημένους στο colpo grosso κατά της ανθρωπότητας.
Σας υπόσχομαι ότι δεν θα καθίσω άλλο με σταυρωμένα τα χέρια. Ώς εδώ! Η εμφάνιση Κασσελάκη επί εδάφους τυράννου Μητσοτάκη και νιάνιαρου Ανρουλάκη ήταν το κερασάκι στην φαρμακωμένη τούρτα κατά του Ελληνισμού.
Όσοι πιπιλούν τις μπαγιάτικες καραμέλες περί ακροδεξιών, φασιστών, ομοφοβικών, θρησκόληπτων, συνωμοσιολόγων, ψεκασμένων κ.λπ. καλό είναι να τις ανανεώσουν. Την μπόχα που αναδίδουν αυτές οι πληκτικές και γελοίες καραμέλες την ανιχνεύουμε πλέον από χιλιόμετρα...

 Κωνσταντίνος Βαθιώτης