Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024

ΙΕΡΕΑΣ ΜΕ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ. Πάτερ μου να αγιάσεις μετά του οίκου σου (Βίντεο)

 Συγχαρητήρια για τον Ιερέα.......για το θάρρος του για τον καθαρό λόγο του......εύχομαι και ελπίζω να μην έχει συνέπειες στην δικτατορία που ζούμε.......να  τον προστατεύσει ο Θεός!!!!!!!!

Αν χρειασθεί θα τον στηρίξουμε, είναι χρέος μας.

              ΙΕΡΕΑΣ ΜΕ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ. 
Πάτερ μου να αγιάσεις μετά του οίκου σου (Βίντεο)                https://www.youtube.com/watch?v=pjbb2gnscEo&t=3s


Ζωή Αποστόλου


Φοβάμαι ότι κινδυνεύει περισσότερο από το δεσπότη του…

Αν και τον ναόν τον έκλεισες και εσύ πάτερ, λόγω των μέτρων εγκλεισμού,  δεν τολμώ να εκφράσω παράπονο όταν αβάδες περιώνυμοι κρύφτηκαν. Για δε τα εμβόλια το ιερατείο πάθατε αφωνία μπροστά στο δεσπότη σας που τα προωθούσε και χλεύαζε τους πιστούς.

Εμείς σε τιμούμε και θα σου συμπαραστεκόμαστε σε κάθε τίμιο αγώνα αρκεί να μην προδιδόμαστε.

Με την ίδια παρρησία συναγωνιστήκαμε και για την Μακεδονία που ήσουν μπροστάρης και ο αγώνας μας προδόθηκε από τις κυβερνήσεις και από τους δεσποτάδες .... Θα θυμίσω κάποιο Παπα ριση διοργανωτή των συλλαλητηρίων που ανταμείφθηκε για την προδοσία του από την ΝΔ από αρβυλοφύλακας, με το αξίωμα του υπεύθυνου της δομής των λαθρομεταναστών της περιοχής σου…

Μου είπαν, ότι με τον νέο, προήχθης σε μητροπολιτικό στέλεχος, στα γραφεία της Μητροπόλεώς σου.

Πάτερ, βούιξε η Ελλάδα με σκάνδαλα που προκάλεσαν κάτι τέτοιοι «ΛΟΑΤ Πα¨αστέρες» που περιγράφεις της μητροπόλεως που υπηρετείς και τους ξέρεις πολύ καλά και καλύτερα ο δεσπότης σου. Αυτοί συλλειτουργούν ενδεχομένως μαζί σας και κυρίως με τον δεσπότη σου. Και όμως δεν κάνετε κάτι σαν μητρόπολη να απομακρυνθούν από την Αγία Τράπεζα. (αυτά είναι τα του οίκου μας που εθελοτυφλούμε).  Βέβαια ο προκλητικός και αντιφατικός δεσπότης σου, ο οποίος περιχαρής συμφύρεται με την οικογένεια Μητσοτάκη… και χάνει τα λόγια του μπροστά στις σαρδόνιες κολακείες της Ντόρας…περί άλλων τυρβάζει.

Ο κλέφτης του παγκαριού του Αγ. Αθανασίου πήγε στην Αυστραλία και έγινε και δεσπότης. Όταν ο κλέφτης ήρθε στη μητρόπολη, ο δικός σου συλλειτούργησε μαζί του χωρίς να πράξει τίποτα και να ζητήσει πίσω τα κλεμμένα, κατά τα άλλα ήταν ανακριτής εκκλησιαστικών υποθέσεων…

Εξ αφορμής θυμήθηκα και άλλα… για προβληματισμό όλων μας. 
Ελπίζοντας ότι ο λόγος σας είναι πηγαίος και θα αποτελεί  ομολογιακή διαρκή διαμαρτυρία ιερατικής συνείδησης και  δεν  είναι ξέσπασμα  στιγμιαίας αγανάκτησης και έξαρσης.

                             Πάτερ μου να αγιάσεις.

                                     Ζωή Αποστόλου