Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Απίστευτη ομολογία για το Πρωτόκολλο Θανάτου στον focus fm: Ερχόταν εντολή, γυρίστε το οξυγόνο στο 100 – σε μισό λεπτό πέθαινε όλος ο θάλαμος! (βίντεο)

 

Αν και το θέμα με το Πρωτόκολλο Θανάτου του Covid19, δεν είναι κάτι νέο, για όσους τουλάχιστον παρακολουθούν τις εξελίξεις, κάθε φορά που το ακούς σε σοκάρει.

Το Πρωτόκολλο θανάτου είχε συζητηθεί πολύ για ένα διάστημα καθώς όλο και περισσότεροι γιατροί σε όλο τον κόσμο έκαναν καταγγελίες οι οποίες ήταν πανομοιότυπες. Δίνονταν “Ακατάλληλες επιζήμιες θεραπείες”, αυτό προκύπτει και απο επίσημη έρευνα που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Clinical Investigation

Μεταξύ αυτών των θεραπειών ήταν και η εξαναγκαστική οξυγόνωση, η πιθανή αιτία των πνευμονιών που οδήγησαν στο θάνατο πολλών ασθενών, οι οποίοι στη συνέχεια απλά χαρακτηρίστηκαν ως “θύματα της Κόβιντ”.

Με αυτό τον τρόπο δολοφόνησαν και τον Γ. Τράγκα, σύμφωνα με Επώνυμη καταγγελία απο τον δημοσιογράφο Π. Κουρτζίδη:

Γνωρίζουμε, πως ως διαβητικός έπρεπε να ήταν πρώτος στη λίστα για το περίφημο μονοκλωνικό αντίσωμα, αντί γιαυτού τον διασωλήνωσαν κάτι απαγορευτικό για τους ασθενείς με προβλήματα αλλα κυρίως για τους διαβητικούς.

Δείτε άλλα παραδείγματα: Γιατρός του NHS παραδέχεται ότι έλαβε εντολή να αφήσει τους ασθενείς να πεθάνουν ή να τους «θανατώσουν» για να αυξήσουν ψευδώς τον αριθμό θανάτων από τον COVID! Νοσοκόμα των ΗΠΑ σπάει τη σιωπή της για τα «εγκληματικά» πρωτόκολλα θεραπείας Covid19 – εντελώς συμπτωματικά τα ίδια είχαμε στην Ελλάδα!

Η ομολογία για το Πρωτόκολλο Θανάτου Κόβιντ, στον ψυχολόγο Β.Τσολακίδη. ‘Εγινε άπο υγειονομικό ο οποίος οδηγήθηκε εκεί, μη μπορώντας να αντέξει τις τύψεις…

“Ερχόταν εντολή, γυρίστε το οξυγόνο στο 100. Σε μισό λεπτό πέθαινε όλος ο θάλαμος”! Όπως ανέφερε ο ψυχολόγος Β.Τσολακίδης στο focus fm.

https://anazitiseis.gr/apistefti-omologia-gia-to-protokollo-thanatou-ston-focus-fm-erchotan-entoli-gyriste-to-oxygono-sto-100-se-miso-lepto-pethaine-olos-o-thalamos/?mibextid=xfxF2i

Δείτε το βίντεο: