Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΒΔΕΛΥΓΜΑ

 

¨ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΟΥ ΜΕΝΕΤΟΙ¨ …

Σημαίνω alert διότι οι «Οι καιροί ου μενετοί». Που σημαίνει, οι καιροί δεν περιμένουν, πρέπει να δράσουμε.

Έφτασε η δική σας κρίσιμη ώρα , να αποδείξετε εάν είστε άξιοι του αξιώματος που σας παραχωρήθηκε ώστε να είστε σκοποί υπεράσπισης των ιερών των όσιων και του ποιμνίου που σας εμπιστεύτηκε ο Ύψιστος .Φροντίστε να μην λάβετε το μήνυμα που έλαβε ο βασιλιάς της Βαβυλώνας Βαλτάσαρ, όταν  ένα βράδυ παρέθεσε δείπνο σε χίλιους σπουδαίους επισκέπτες του , πίνοντας κρασί χρησιμοποιώντας  τα χρυσά και ασημένια ποτήρια από τον Ναό του Σολομώντος. Εκεί που έτρωγαν και έπιναν φάνηκε το  χέρι του ΘΕΟΥ  που έγραφε στον τοίχο «Μανή, Θεκέλ, Φάρες»,  που σήμαινε «Μετρηθήκατε, ζυγιστήκατε, και βρεθήκατε σκάρτοι»

Μην επιτρέψετε αυτήν την νομιμοποίηση της διαστροφής  από τους εκφραστές του μυστηρίου της ανομίας .

Εάν μη γένοιτο γίνει νόμος του κράτους αυτό το βδέλυγμα, τοτε θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου . Τα Σόδομα και τα Γόμορρα τα οποία κατέστρεψε ο ΘΕΟΣ  με φωτιά και θειάφι  ,διότι είχε πλεονάσει η αμαρτία η διαστροφή , η παραβίαση της φύσης και της δημιουργίας του, θα ωχριά σε ότι μας συμβεί .Σε εμάς η τιμωρία θα είναι πολλαπλάσια διότι από γενέσεως κόσμου δεν έχει ξανασυμβεί , ορθόδοξο  κράτος να επισφραγίσει την διαστροφή  την ανωμαλία και την κατάργηση της Θείας τάξεως  (μετά και τα σύμφωνα συμβίωσης) κάνοντας  την   νόμο του κράτους. 

Εάν το ορθόδοξο κράτος μας ,νομιμοποιήσει τον γάμο των ομοφυλοφίλων και επιτραπεί η προώθηση της  ατζέντας των ΛΟΑΤΚΙ τοτε θα παροργίσουμε τον ΘΕΟ και η τιμωρία που θα υποστούμε θα είναι αμείλικτη  . 

Γνωρίζετε τον συμπαντικό νόμο πως την  Ύβριν  νομοτελειακά  ακολουθεί η Άτη,  η Νέμεσις και Τίσις . 

«Όταν ο λαός επιτρέπει να γίνεται νόμος του κράτους ότι  αντίκειται στο Ευαγγέλιο του ΘΕΟΥ ,τοτε έρχεται η οργή του ΘΕΟΥ , προς διαπαιδαγώγηση του» . (Αγιος  Παΐσιος)  

Καλέστε τους πολιτικούς   αντιπροσώπους ,της μητροπολιτικής περιφέρειάς  σας  ,να μην ψηφήσουν τον νόμο έκτρωμα που θα διαλύσει την οικογένεια την  κοινωνία και κατ΄έπεκταση την πατρίδα μας . 

Ενημερώστε τους πως δεν θα γίνουν δεκτοί στον  οίκο του θεού. 

Εάν δεν το πράξετε εσείς θα πράξουμε εμείς . 

Ο κύριος μας  βεβαίως είπε «Τὸν ερχόμενον πρός με οὐ μὴ εκβάλω ἔξω». Αυτόν που θα έρθει κοντά μου δεν θα τον βγάλω έξω.
Έτσι λέει ο Χριστός μας, έτσι λέει η ορθόδοξη Εκκλησία μας( όταν είναι πράγματι Ορθόδοξη). Όταν όμως προσβάλετε η πίστης μας προσβάλετε ο δημιουργός και η ΘΕΙΑ φύσης , τοτε  δεν θα πρέπει οι ασεβείς να μένουν εκτός του ιερού οίκου του; Αλώστε ο ίδιος ο Κύριος δεν εκδίωξε όλους αυτούς που ασεβούσαν στον οίκο του Πατρός του ; 

Ουαί υμίν … 

Δεν καταβαίνουν οι άφρονες τι διαπράττουν . 

Πείτε τους τον λόγο του Κυρίου… εάν δεν τον άκουσαν  ποτέ.  

«Φοβερὸν τὸ ἐμπεσεῖν εἰς χεῖρας Θεοῦ ζῶντος.»  Εβρ. 10,31  

Καλέστε τους (όπως και  το ποίμνιο σας) σε ΜΕΤΑΝΟΙΑ . 

Έκτος αυτού η ψήφιση του αντίχριστου νόμου που επιβάλουν οι εωσφορικές δυνάμεις ,στην προσπάθεια τους  να τα αλλάξουν όλα ,(αποχριστιανοποιώντας την χώρα μας ) πριν φέρουν τον παγκόσμιο ηγέτη τους ,δημιουργώντας  χάος (  ordo ab chao ) και την διάλυση των πάντων , είναι αντισυνταγματική αφού παραβιάζει το άρθρο 21 του Συντάγματος * 

Μπορεί η εκκλησία να μην νομοθετεί έχει όμως το δικαίωμα αλλά και την υποχρέωση να ενημερώνει το ποίμνιο της ,για θέματα που αφορούν την ύπαρξη του . 

Κλήρος και λαός πρέπει να διεκδικήσει ανανέωση της κυβερνητικής εντολής λόγο εξαπάτησης και απόκρυψης των προθέσεων της υπάρχουσας κυβέρνησης . 

Έχω να προτείνω μια εναλλακτική και σωτήρια πρόταση. 

Καλέστε τους κοινοβουλευτικούς αντιπροσώπους του λαού που πρεσβεύουν τις αρχές και τις αξίες της πατρίδας της θρησκείας και της οικογένειας ,ανεξαρτήτου κομματικού συνασπισμού να  ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ   ΣΥΣΣΩΜΟΙ  προκαλώντας την διάλυση του κοινοβουλίου και προκήρυξη εκλογών. 

Έφτασε η ώρα της κρίσης που θα καθορίσει την ύπαρξη και την συνέχεια της Ελλάδας μας ως έθνος κράτος . 

Οποιαδήποτε άλλη ενέργεια ενέχει πρόθεση μη ανάληψης ευθύνης και συναίνεσης στην Ελληνοκτονία .  

Ο ΘΕΟΣ να μας φωτίσει χαρίζοντας μας το Μέγα  Έλεος του . 

Στώμεν καλώς . 

ΙΩΑΝΝΗΣ  Κ. . – (Αμαρτωλός)  

*MEPOΣ ΔEYTEPO – Ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα 

‘Αρθρο 21: (Προστασία οικογένειας, γάμου, μητρότητας και παιδικής ηλικίας, δικαιώματα ατόμων με αναπηρίες) 

****1. Η οικογένεια, ως θεμέλιο της συντήρησης και προαγωγής του Έθνους, καθώς και ο γάμος, η μητρότητα και η παιδική ηλικία τελούν υπό την προστασία του Κράτους. Το Κράτος μεριμνά για τη διασφάλιση συνθηκών αξιοπρεπούς διαβίωσης όλων των πολιτών μέσω ενός συστήματος ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος, όπως νόμος ορίζει. 

  1. Πολύτεκνες οικογένειες, ανάπηροι πολέμου και ειρηνικής περιόδου, θύματα πολέμου, χήρες και ορφανά εκείνων που έπεσαν στον πόλεμο, καθώς και όσοι πάσχουν από ανίατη σωματική ή πνευματική νόσο έχουν δικαίωμα ειδικής φροντίδας από το Kράτος.
    3. Tο Kράτος μεριμνά για την υγεία των πολιτών και παίρνει ειδικά μέτρα για την προστασία της νεότητας, του γήρατος, της αναπηρίας και για την περίθαλψη των απόρων.
    4. H απόκτηση κατοικίας από αυτούς που την στερούνται ή που στεγάζονται ανεπαρκώς αποτελεί αντικείμενο ειδικής φροντίδας του Kράτους.
    **5. O σχεδιασμός και η εφαρμογή δημογραφικής πολιτικής, καθώς και η λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων αποτελεί υποχρέωση του Κράτους.
    **6. Τα άτομα με αναπηρίες έχουν δικαίωμα να απολαμβάνουν μέτρων που εξασφαλίζουν την αυτονομία, την επαγγελματική ένταξη και τη συμμετοχή τους στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της Χώρας. 

_______________________
** Με δύο αστερίσκους δηλώνονται τα σημεία της Αναθεώρησης που αναγράφονται στο Ψήφισμα της 6ης Απριλίου 2001 της Ζ’  Αναθεωρητικής Βουλής των Ελλήνων 

**** Με τέσσερις αστερίσκους δηλώνονται τα σημεία της Αναθεώρησης που αναγράφονται στο Ψήφισμα της 25ης Νοεμβρίου 2019 της Θ΄ Αναθεωρητικής Βουλής των Ελλήνων.