Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024

Απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των Ηνωμένων Πολιτειών: Τα εμβόλια Covid ΔΕΝ είναι εμβόλια. Kennedy Jr. κέρδισε την αγωγή του εναντίον όλων των φαρμακευτικών λόμπι. Τα εμβόλια Covid-19 ΔΕΝ είναι εμβόλια.

 Το έγκλημα που διαπράχθηκε 


Απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των Ηνωμένων Πολιτειών: 

Τα εμβόλια Covid ΔΕΝ είναι εμβόλια. Kennedy Jr. κέρδισε την αγωγή του εναντίον όλων των φαρμακευτικών λόμπι. Τα εμβόλια Covid-19 ΔΕΝ είναι εμβόλια. 

Στην απόφασή του, το Ανώτατο Δικαστήριο επιβεβαιώνει ότι η ζημιά που προκαλείται από τις γονιδιακές θεραπείες Covid mRNA είναι ανεπανόρθωτη. Δεδομένου ότι το Ανώτατο Δικαστήριο είναι το ανώτατο δικαστήριο στις Ηνωμένες Πολιτείες, δεν υπάρχουν περαιτέρω εφέσεις και όλες οι οδοί έφεσης έχουν εξαντληθεί. Kennedy τόνισε ότι αυτή η επιτυχία ήταν δυνατή μόνο χάρη στη διεθνή συνεργασία μεγάλου αριθμού δικηγόρων και επιστημόνων. 

Φυσικά, αυτή η απόφαση δημιουργεί ένα διεθνές προηγούμενο. Ειδικά στην Ελβετία αυτή η απόφαση θα πρέπει να έχει αντίκτυπο, επειδή η Ελβετία έχει μια ειδική θέση με το ομοσπονδιακό σύνταγμά της. Από τη μία πλευρά, ο Κώδικας της Νυρεμβέργης εμφανίζεται στο άρθρο 118β του Συντάγματος και στην Ελβετία απαγορεύεται η ακατάλληλη χρήση της γενετικής μηχανικής στον άνθρωπο, σύμφωνα με το άρθρο 119 του ομοσπονδιακού Συντάγματος. Αυτό συμπληρώνεται από το άρθρο 230bis του Ποινικού Κώδικα και αυτό σημαίνει ότι οι δράστες κινδυνεύουν να περάσουν μέχρι και 10 χρόνια φυλάκισης. Ωστόσο, αυτή η ιστορική απόφαση θα πρέπει επίσης να κάνει τον υπόλοιπο κόσμο να προβληματιστεί, διότι ο Κώδικας της Νυρεμβέργης έχει διεθνή ισχύ και περιέχεται επίσης στο άρθρο 7 του Διεθνούς Συμφώνου για τα Ατομικά και Πολιτικά Δικαιώματα. Στην περίπτωση ποινικών κατηγοριών, η δήλωση θα πρέπει να αναφέρεται στο σκάνδαλο Contergan, ώστε να δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στη σημασία των εν λόγω κατηγοριών ή κατηγοριών. 

Ο Γερμανός δικηγόρος Rainer Füllmich και περισσότεροι από 100 επιπλέον Γερμανοί δικηγόροι συμμετέχουν ενεργά σε αυτές τις υποθέσεις. Κανένα μέσο ενημέρωσης δεν μιλάει γι 'αυτό, ούτε στην Ελβετία ούτε στην Ευρώπη. Δυστυχώς, είναι σχεδόν μαθηματικό το γεγονός ότι, όντας ένα θέμα που προκαλεί αναστάτωση και μπορεί να αλλοιώσει τα χρηματοπιστωτικά και οικονομικά σχέδια των ισχυρών LOBBIES του ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ τομέα, η κοινή γνώμη δεν ενημερώνεται. Βρισκόμαστε στη μέση μιας διαφημιστικής εκστρατείας με στόχο να ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να εμβολιαστούν και στη συνέχεια να εμβολιαστούν ξανά, ενόψει του επόμενου χειμώνα. Είναι πολύ πιθανό ότι, αν κυκλοφορήσει ποτέ η είδηση της ιστορικής απόφασης, θα το κάνει πολύ αργά για να επιτρέψει στη διεφθαρμένη ιατρική τάξη, ευθυγραμμισμένη με τις θέσεις των φαρμακευτικών λόμπι, να προχωρήσει όσο το δυνατόν περισσότερο με την εκστρατεία εμβολιασμού. 

ΚΑΛΟΥΜΕ λοιπόν όλους τους έντιμους και καλοπροαίρετους ανθρώπους να διαδώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο αυτή την ιστορική ΑΠΟΦΑΣΗ του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ. Για το δικό μας καλό, αλλά πάνω απ' όλα για το καλό των παιδιών και των εγγονιών μας... Ας μην επιτρέψουμε στους εκπροσώπους ομάδων ειδικών συμφερόντων να καταστρέψουν ανεπανόρθωτα την υγεία μας και να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή μας. 

ΑΣ ΠΡΟΩΘΉΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΈΓΕΡΣΗ ΕΝΆΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΒΡΏΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΤΙΜΏΡΗΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΆΤΟΥ. 

 Μπορείτε να δείτε τα νέα στον παρακάτω σύνδεσμο: https:// foxnews.com/us/new-york-supreme-court-restates-all-employees-fired-being-unvaccines-orders-backpay