Σάββατο 18 Μαΐου 2024

ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΗΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΑΙΣΧΥΝΗΣ.

ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΙΔΙΑΖΟΝΤΩΣ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΜΕ ΤΗ ΘΕΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΓΑΜΟΥ ΤΩΝ ΣΟΔΟΜΙΤΩΝ.


Δείτε τι λέγει ο ΝΤΕΜΕΚ  (δείθεν) προωθυπουργός Μητσοτάκης  ο θαμώνας της Στοάς Μπίλτεμπερκ  και προδότης από κοινού με τους αριστερούς Τσιπραίους και Κασελάκιδες της Μακεδονίας,  αφοπλισμού των νησιών, και επικοισμού της χώρας με λαθροεισβολείς.
Μητσοτάκης: Δεν υπάρχει χριστιανόμετρο και ο πατριωτισμός φαίνεται στην πράξη και όχι στα λόγια
 16.05.2024
Ο πατριωτισμός φαίνεται στην πράξη και όχι στα λόγια, σε αυτούς που θωράκισαν την άμυνα της χώρας, είπε ο πρωθυπουργός σε ομιλία του στην Κατερίνη.

"Δεν υπάρχει χριστιανόμετρο και ο πατριωτισμός φαίνεται στην πράξη και όχι στα λόγια", τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην ομιλία του σήμερα το απόγευμα στην Κατερίνη, και υπογράμμισε πως "η μόνη υπεύθυνη πατριωτική δύναμη, που εγγυάται τη σταθερότητα και την ασφάλεια της χώρας είναι η Νέα Δημοκρατία".

"Θέλω να κάνω μία αναφορά σε αυτούς που μας ασκούν κριτική, είτε γιατί δεν είμαστε, λέει, αρκετά πατριώτες, είτε γιατί δεν είμαστε αρκετά χριστιανοί.

Στους δεύτερους θα πω, πολύ απλά, ότι χριστιανόμετρο δεν υπάρχει. Και τις σχέσεις μας με την πίστη και την Ορθοδοξία δεν θα επιτρέψουμε να τις καπηλευτεί κανείς και κανένα κόμμα.

Και νομίζω σε όλους αυτούς απάντησε πολύ λιτά, αλλά και αυστηρά, ο ίδιος ο αρχιεπίσκοπος", είπε ο κ. Μητσοτάκης και συνέχισε:"

Σε αυτούς, δε, που ισχυρίζονται ότι είναι πιο πατριώτες από εμάς, θα τους πω μόνο ό,τι ο πατριωτισμός φαίνεται στην πράξη και όχι στα λόγια.