Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018

20000 Λαός στην κεντρική πλατεία της Λάρισας (βίντεο)

«Βούλιαξαν» οι πλατείες – Δεκάδες Ελληνες βροντοφώναξαν: «Κάτω τα χέρια από τη Μακεδονία» – Αποδοκιμασίες για Τσίπρα και Κοτζιάhttp://imlarisis.gr/wp-content/uploads/2018/06/sillalitirio-14.jpg


Oι Ελληνες βροντοφωνάζουν και στέλνουν ένα ηχηρό μήνυμα προς την κυβέρνηση και τους παραχαράκτες της Ιστορίας. Χιλιάδες κόσμου σε 24 πόλεις έδειξαν πως δεν υπαναχωρούν και πως δεν πρόκειται να ανεχθούν καμία παραχώρηση στο όνομα της Μακεδονίας μας.


Το μήνυμα εστάλη.Το έθνος είναι ακόμη ζωντανό.Οι Έλληνες αντιστέκονται. Υπάρχουμε. Υπάρχουμε ως λαός και ως έθνος.

Η κατοχή και η μαύρη προπαγάνδα δεν έχει κατορθώσει να θάψει τα εθνικά χαρακτηριστικά μας.

Το μέγα πλήθος, τα μεγάλα συλλαλητήρια ήταν ένα πυρακτωμένο μήνυμα, ένα καυτό μήνυμα προς όλο τον κόσμο.

Σε όλους αυτούς που αποτελούν τυραννία που διώχνει τα ελληνόπουλα στο εξωτερικό, αποδυναμώνει την άμυνα της χώρας, «καίει» τις ψυχές των Ελλήνων και παραδίδει τον πλούτο και το κράτος στους ξένους.

Το μήνυμα λοιπόν εστάλη.

Σε πολλές σε πόλεις μάλιστα ακούστηκαν συνθήματα τόσο κατά του Αλέξη Τσίπρα, όσο και κατά του Ν. Κοτζιά, όταν τα ονόματά τους αναφέρθηκαν από τους ομιλητές.

Το ζήτημα έχει πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις, με αποτέλεσμα να έχουν συγκεντρωθεί ξενά ΜΜΕ στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία που πραγματοποιείται αυτή την ώρα στην Πέλλα, αλλά και τα αντίστοιχα που γίνονται σε άλλες 24 πόλεις της Ελλάδας.

Δείτε τις φωτογραφίες του ThessToday.gr:ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ-ΛΑΡΙΣΑ-31Εικόνες από Καστοριά

Εικόνες από Λάρισα:
Το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Λάρισα (φωτ.+βίντεο)

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ-ΛΑΡΙΣΑ-15

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ-ΛΑΡΙΣΑ-14

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ-ΛΑΡΙΣΑ-12
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ-ΛΑΡΙΣΑ-10

. Σημαντική η σημερινή ημέρα καθώς όπως είναι ήδη γνωστό, σε συνολικά 24 πόλεις της Ελλάδας θα πραγματοποιηθούν συλλαλητήρια για τη Μακεδονία, με αφορμή τις διαπραγματεύσεις για το Σκοπιανό.
 «Το όνομα της Μακεδονίας δεν παραχωρείται».