Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ...ΠΑΡΑΓΚΑΣ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ!


ΤΟΥ ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ ΝΑΝΗ ΙΑΤΡΟΥ

Στο ηρωικό Πισοδέρι χτύπησε χθες η καρδιά της Ελλάδος. Στους ακριτικούς Ψαράδες έσπασε η χαβούζα του συριζέικου εθνομηδενισμού και πνίγηκε η περιοχή στις αναθυμιάσεις της προδοσίας.
Στο Πισοδέρι, είχαμε μια έκρηξη αγνού και άδολου πατριωτισμού. Με επικεφαλής τους ιεράρχες της Δυτικής Μακεδονίας πλήθη λαού, άνδρες, γυναίκες και μικρά παιδιά, βροντοφώναξαν ένα μεγάλο ΟΧΙ στο ξεπούλημα της Μακεδονίας. Αψηφώντας τα ΜΑΤ και τα χημικά της "κάργα δημοκρατικής" συγκυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Στους Ψαράδες ο συριζέικος βόθροςξέρασε τα βοθρολύματα της επαίσχυντης προδοσίας μολύνοντας την ατμόσφαιρα του ακριτικού αυτού τόπου που ζει και αναπνέει για Ελλάδα!


Ο καταληψίας της Γκράβας, που αν δεν συνέβαινε η οικονομική κρίση θα έβλεπε μονίμως την εξουσία μέσα από το...μακαρόνι ( η πραγματική εκλογική δύναμη του πρώην απο-κόμματος και ελέω κρίσεως κόμματός του αντιστοιχεί στο 2-3%) δεν τόλμησε να αναφέρει τη λέξη "Μακεδονία" επί ελληνικού εδάφους, όπως δικαίως τον εγκαλεί σήμερα η εφημερίδα ΕΣΤΙΑ. "Παρέδωσε όνομα, παρέλαβε...γραββάτα", γράφει η ίδια εφημερίδα. Και η επονείδιστη συμφωνία υπογράφτηκε σε μία...παράγκα! Η συμφωνία της...παράγκας! Η προδοσία, ο κομπασμός και η οίηση (όρα την περίπτωση του νέου...Ταλλευράνδου Κοτζιάού καταντήσαμε αλήθεια...),το απύθμενο θράσος, η καταφρόνηση της βουλήσεως της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, η ασέβεια και Ύβρις απέναντι στους μακεδονομάχους μάρτυρες, όλα αυτά  αναμεμειγμένα με γελοιότητα! Και αφού πρόδωσαν τη Μακεδονία "έσκασαν" στο φαί!

Η Μακεδονία μας δεν είναι περιουσία του κάθε Τσίπρα και του κάθε Κοτζιά (τρέμε Ταλλευράνδε...) αλλά μέγεθος που δεν διαπραγματεύεται με τίποτε.
Τα διάφορα πολιτικά μηδενικά, οι σπιθαμιαίοι και ολίγιστοι και ουτιδανοί, που διαχειρίζονται, κατά καιρούς, τις τύχες της χώρας έρχονται και παρέρχονται, η ιδέα της Πατρίδας, όμως, μένει. Και ζει και βασιλεύει στις καρδιές των απανταχού Ελλήνων που δεν έχουν διαστραφεί από το όπιο του διεθνισμού και του εθνομηδενισμού.
Οι προδότες προσωρινά μπορούν να επιχαίρουν. Έχουν μαζί τους την εξουσία, την αστυνομική προστασία και προπάντων τα δεκανίκια των ξένων. Δεν πρόκειται, όμως, να ξεφύγουν από την κρίση του Θεού, την οργή του λαού και την αδέκαστη Ιστορία