Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Η διοικούσα Εκκλησία πρέπει να είναι στους δρόμους. Ο κάθε απλός παπάς πρέπει να είναι εκεί

Μην μας αφήνετε μόνους. Όταν το ράσο γίνεται σημαία, τότε η νίκη είναι βεβαία!

   Όσοι αγαπάμε και πονάμε αυτόν τον τόπο, μας συκοφαντούν οι εθνομηδενιστές, μας βρίζουν οι αριστερόστροφοι φασίστες που δεν δέχονται καμιά άλλη φωνή πλην της δικής τους και μας αφήνουν μόνους οι περισσότεροι των Πατέρων της διοικούσας Εκκλησίας.
Η Εκκλησία χρειάζεται ΚΑΙ στους ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ στις ΠΛΑΤΕΙΕΣ. Να είναι εκεί μαζί με τα παιδιά της.
   Η απουσία της διοικούσας Εκκλησίας στην πρώτη γραμμή του αγώνα, στον δρόμο και στις πλατείες θα έχει ως συνέπεια τον πιθανό αποπροσανατολισμό και την αστοχία του αγώνα.
     Η απουσία της θα έχει ως πιθανή συνέπεια το κενό που θα δημιουργηθεί να το καταλάβουν ακατάλληλες δυνάμεις που να οδηγήσουν τον κόσμο σε λάθος μονοπάτια.
    Η απουσία της έχει ως συνέπεια ο λαός να το εκλάβει ως σιωπή – συνενοχή στο εθνομηδενικό σύστημα.
    Η διοικούσα Εκκλησία πρέπει να είναι στους δρόμους. Ο κάθε απλός παπάς πρέπει να είναι εκεί με τα πνευματικά του παιδιά ευλογώντας τον αγώνα και κατευθύνοντας την αγανάκτηση του κόσμου σωστά.
     Μην μας αφήνετε μόνους. Στους ναούς είμαστε και θα είμαστε αγωνιζόμενοι να νικήσουμε τα πάθη μας. Θα είμαστε όμως και στους δρόμους φωνάζοντας και ιδρώνοντας για την Πατρίδα μιμούμενοι το πνεύμα των αγωνιστών της ελευθερίας αλλά και Πατέρες όπως ο Άγιος Παΐσιος και ο Αυγουστίνος Καντιώτης που σταθήκανε στους δρόμους δίπλα στον πονεμένο λαό.
     Μην μας αφήνετε μόνους. Όταν το ράσο γίνεται σημαία, τότε η νίκη είναι βεβαία!