Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Έντονες αποδοκιμασίες στον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο Λιάπη για την στάση του στο Σκοπιανό (βιντεο)

  ΒΙΝΤΕΟ: Αγριος προπηλακισμός του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου από πιστούς έξω από Μητρόπολη της Ανατολικής Αττικής


https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=ZFG46Or10Ds 

(ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΚΛΗΡΕΣ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΥΔΕΙΣ ΕΠΙΧΑΙΡΕΙ ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΟΙ  ΟΜΩΣ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ;;;)

σχόλιο:
Ὅταν σπέρνεις ἀνέμους, θερίζεις θύελλες. Μὲ τὴν ἐν γένει στάση του σ' ὅλα τὰ φλέγοντα θέματα ποὺ ταλανίζουν τοὺς Ἕλληνες, κατάφερε νὰ πραγματοποιηθῇ αὐτὸ τὸ ἀνήκουστο γιὰ Ἱεράρχη ποὺ βλέπουμε στὸ βίντεο. Κρῖμα γιὰ τὴν Ὀρθοδοξία. Κρῖμα γιὰ τὴν Ἐκκλησία. Κρῖμα καὶ γιὰ τὸν ἴδιο καὶ τὸ ἀξίωμα ποὺ φέρει. Τὶ θὰ δοῦν ἄλλο τὰ μάτια μας!!!
                                                                                     ΝΑΘΑΝΑΗΛ--------------------------

Εκτραχύνεται η κατάσταση σε όλη την χώρα με απόλυτη ευθύνη της κυβέρνησης, μετά την απόφασή της να εκχωρήσει το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια, να αναγνωρίσει «μακεδονική» υπηκοότητα στους σλαβόφωνους και αλβανόφωνους των Σκοπίων και να τους αναγνωρίσει το σλαβικό ιδίωμα που μιλάνε, ως γλώσσα «μακεδονική».

Φαίνεται ότι οι πολίτες, η συντριπτική πλειοψηφία τους τουλάχιστον, θεωρεί ότι η Ελληνική Εκκλησία θα έπρεπε να ήταν ενεργά αντίθετη σε αυτές τις ενέργειες και δεν το έκανε.

Είναι γεγονός ότι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος αρνήθηκε να τοποθετηθεί από την ημέρα που ανακοινώθηκε το «Βόρεια Μακεδονία» και όσα το συνοδεύουν και αυτό εκλήφθηκε από πολλούς πολίτες ως «συνδιαλλαγή» με την κυβέρνηση και «ξεπούλημα» της Μακεδονίας.

Ετσι η χθεσινή του επίσκεψη σε Μητρόπολη της Ανατολικής Αττικής συνοδεύθηκε από σφοδρές αποδοκιμασίες του πλήθους, πρωτάκουστες και πρωτόγνωρες για έναν Αρχιεπίσκοπο, πρόσωπο που πάντα έχαιρε του λαϊκού σεβασμού

Ας δούμε το βίντεο:
πηγή:  ΣΤΟΧΟΣ - 17 Ιουνίου - 18
 https://www.stoxos.gr/2018/06/blog-post_244.html
 ====================
Απο την αρχιεπισκοπή διαψεύδετε το γεγονός , ο κόσμος  όμως  γνωρίζει την τακτική των διαψεύσεων