Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Σκόπια -Τσίπρας Το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας (βίντεο)

Dimitrios Bethanis Δημοσιεύτηκε στις 13 Απρ 2018

Η κρατούσα νομική άποψη είναι ότι αν ο Τσίπρας διαπράξει έγκλημα στο Σκοπιανό τελεί το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας και δεν μπορεί να επικαλεστεί άγνοια και εσφαλμένη πολιτική κρίση. Εφόσον έχει προειδοποιηθεί επανειλημμένως ότι αντιβαίνει την βούληση των Ελλήνων, εφόσον παραβαίνει το Σύνταγμα και αδιαφορεί για τις προτροπές και τις παραινέσεις λογίων, επιστημόνων και μεγάλων πνευματικών και πολιτιστικών ιδρυμάτων και φορέων της Ελλάδος και του εξωτερικού, στοιχειοθετείται ξεκάθαρα άμεσος δόλος από την πλευρά του. 
Με δεδομένο δε ότι ήδη και αυτός και οι βουλευτές του έχουν ειδοποιηθεί με εξώδικα από Έλληνες της διασποράς, για την τελούμενη πράξη της εσχάτης προδοσίας, και μάλιστα από ένα μέρος του Ελληνισμού που κινείται από άδολο και μόνον ενδιαφέρον και αγάπη για το έθνος, την χώρα και τον πολιτισμό της, αποδεικνύεται σαφέστατα ότι η πράξη του εμπεριέχει και το στοιχείο του δόλου με σκοπό την βλάβη του Έθνους, της Χώρας, της Ιστορίας μας και του Πολιτισμού μας. Ως εκ τούτου, ο Τσίπρας στερείται του δικαιώματος να επικαλεστεί οποιοδήποτε ελαφρυντικό.
     ...και όποιος με λόγο, έργο, πράξη ή με αμέλεια συμβάλλει στο έγκλημα της προδοσίας θα είναι συνυπεύθυνος ασχέτως αν βρίσκεται στην κυβέρνηση ή στην αντιπολίτευση . Οι Έλληνες ουδέποτε εξουσιοδότησαν κάποιον να διαχειριστεί δήθεν την Ιστορία των προγόνων τους . Η κυβέρνηση και η Βουλή των Ελλήνων υποχρεούνται να προβάλλουν βέτο στην είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και στην Ευρωπαϊκή Ενωση, όποιος πολιτικός διαφωνεί και αισθάνεται ότι αδυνατεί να ανταπεξέλθει στις επιταγές του έθνους οφείλει να παραιτηθεί άμεσα από οποιοδήποτε δημόσιο αξίωμα ή λειτούργημα κατέχει. Ο πολιτισμός και η Ιστορία των Ελλήνων δεν είναι προιόν σκοπιμοτήτων, διαπραγματεύσεων και αντιπαραθέσεων μεταξύ περιστασιακών και συγκυριακών παρατάξεων και κομμάτων ...



(Δὲν γνωρίζω ποιὸς εἶναι ὁ Δημήτρης Μπεθάνης. Ἀπὸ σήμερα ὅμως γνωρίζω τὶς θέσεις του γιὰ τὸ Σκοπινανὸ καὶ ὄχι μόνον. Δεῖτε τὸ βίντεο. Ἀξίζει τὸν κόπο.)
 Στο 3:35 εννοώ Βόρεια Κύπρος. Το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας εις βάρος της Ελλάδος από τον Τσίπρα και την κυβέρνησή του στο Σκοπιανό..