Τις τελευταίες ώρες κλιμακώνονται οι πιέσεις προς τον ΠτΔ ώστε να πράξει το αυτονόητο:

Παραίτηση και εκλογές να αποφασίσει ο λαός. Είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο μας τι ακριβώς συμβαίνει (Δείτε πατώντας ΕΔΩ).

Ο κ. Φράγκος κάνει λόγο «για απαράδεκτη υπογραφή συμφωνίας με το Σκόπια», υποστηρίζοντας ότι αυτή θα προκαλέσει ανεπανόρθωτες, δυσμενείς συνέπειες για τη χώρα.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Εξοχώτατε Κύριε Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας

Επιτρέψατε μου να σας αναφέρω ότι, θεωρώ καθήκον μου να σας προτρέψω, προκειμένου να αποτραπεί η απαράδεκτη υπογραφή συμφωνίας με τα Σκόπια, η οποία θα προκαλέσει ανεπανόρθωτη εθνική βλάβη, όπως καλώς γνωρίζετε, να υποβάλετε την παραίτηση σας από το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας.


Τούτο επιβάλλεται προκειμένου ο Κυρίαρχος Ελληνικός λαός να αποφασίσει, ασκώντας το δικαίωμα της εθνικής κυριαρχίας για το μέλλον της χώρας μας.

Σε κάθε περίπτωση, ασκώντας κάθε δυνατό δικαίωμα σας από την εφαρμογή του Συντάγματος, μπορείτε να οδηγήσετε τη χώρα σε εκλογές, εφόσον δεν δυνάστε να προκηρύξετε δημοψήφισμα.

Είναι αυτονόητο ότι, η επικύρωση από την Βουλή των Ελλήνων της «συμφωνίας» των κ.κ.Τσίπρα-Ζάεφ, μετά μακρύ χρονικό διάστημα, θα προκαλέσει ανεπανόρθωτες, δυσμενείς συνέπειες για τη χώρα.

Τιμώντας τη μνήμη του Εθνάρχη Μακεδόνα Κωνσταντίνου Καραμανλή, σας καλώ να παραιτηθείτε κύριε Πρόεδρε.

Με ιδιαίτερο σεβασμό,

Ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ.

Φραγκούλης Σ. Φράγκος

Στρατηγός ε.α.»

Δείτε εικόνες από Σύνταγμα

Φωτογραφία του χρήστη Livemedia.gr.
Φωτογραφία του χρήστη Livemedia.gr.https://www.pentapostagma.gr/2018/06/%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%b9%cf%84%ce%ae%cf%83%ce%bf%cf%85-%ce%b5%ce%b4%cf%8e-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%cf%8e%cf%81%ce%b1-%cf%80%cf%81%ce%ad%cf%80%ce%b5%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%cf%80%ce%bf.html