Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Εθνικό έγκλημα διαρκείας, και όχι στιγμιαίο, η παράδοση της Μακεδονίας, απόΣΥΡΙΖΑ–ΝΔ και το λοιπό Ενδοτικό Τόξο της βουλής


Εθνικό έγκλημα διαρκείας

Γιώργος Ρωμανός

Εθνικό έγκλημα διαρκείας, και όχι στιγμιαίο, η παράδοση της Μακεδονίας, απόΣΥΡΙΖΑ–ΝΔ και το λοιπό Ενδοτικό Τόξο της βουλής

Βασικό επιχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ για την παράδοση της Μακεδονίας –όνομα, εθνότητα, γλώσσα– στους κατά πλειοψηφία Σλαβοαλβανούς των Σκοπίων (FYROM)–με στενάζουσα την εκεί ελληνική μειονότητα είναι,ότι η ψευτο –«διαπραγμάτευση» γίνεται ως απόλυτη συνέχεια των αποφάσεων της Συνόδου του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι, το 2008.
 Και, πως αποτελεί δήθεν την «‘‘εθνική γραμμή’’της Ελλάδος». Αυτό όμως είναι ψεύδος! Η μόνη πραγματική εθνική γραμμή χαράχτηκε στις 18/2/1992 και στις 13/4/1992, στις ιστορικές συσκέψεις των Ελλήνων πολιτικών αρχηγών με τον τότε πρόεδρο Δημοκρατίας, οι οποίοι σε κοινή τους απόφαση δεν δέχονταν να παραδοθεί στους Σκοπιανούς το όνομα «Μακεδονία ή τα παράγωγά του». Έκτοτε δεν υπήρξε καμία άλλη σύσκεψη, σύνοδος, ή απόφαση σε ανώτατο πολιτικό επίπεδο, ούτε στην βουλή… που να αλλάζει αυτή τη γραμμή. 
Αυτό που έγινε στο Βουκουρέστι ήταν ότι η κ. Ντ. Μπακογιάννη μετά από σκληρό, προσωπικό, ενδοτικό αγώνα δέχθηκε, μαζί με τον τότε πρωθυπουργό, κ. Κ. Καραμανλή, τον Β΄, «γεωγραφικό προσδιορισμό, έναντι όλων –erga omnes» για ταΣκόπια. Δηλαδή, όχι μόνο συμφώνησαν στο: «Άνω, Κάτω, ή Βόρεια Μακεδονία», αλλά και να ισχύει «έναντι όλων» στον κόσμο! Αυτό απετέλεσε συνέχεια της εγκληματικής πολιτικής του Κων. Μητσοτάκη, όταν υπονομεύοντας την εθνική γραμμή του 1992 παρέδωσε μέσω της ονομασίας FYROM το «Μακεδονία» (όνομα, εθνότητα και γλώσσα) στους Σκοπιανούς. Έφτασε μάλιστα να ανατρέψει και την γραπτή δήλωση-θέση, υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας, που έκανε στις 2/10/1992 ο μετέπειτα πρόεδρος ΗΠΑ κ.Μπιλ Κλίντον
Αξιοσημείωτο είναι, ότι πουθενά στα συμπεράσματα της ΣυνόδουΒουκουρεστίου δεν καταγράφηκε βέτο, από τον κ. Κ. Καραμανλή, τον Β΄, αφού δεν έγινε καν ψηφοφορία, αλλά μόνο συζήτηση. Κι εκείνο που προέκυψε ήταν μια χλιαρή ανακοίνωση του Γ.Γ. του ΝΑΤΟ, Γιαπ ντε Χοπ Σέφερ, η οποία έλεγε: «Συμφωνήσαμε ότι η πρόσκληση στη FYROM θα υπάρξει μόλις επιτευχθεί μία αμοιβαία αποδεκτή λύση για το ζήτημα της ονομασίας»Εν τω μεταξύ όμως είχε ανοίξει η Κερκόπορτα του «Γεωγραφικού προσδιορισμού» και του δικολαβικούενδοτισμού: «έναντι όλων –erga omnes». Δηλαδή, αυτά που αξιοποιεί τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ για την ολοκληρωτική παράδοση της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς.
Στις μέρες μας είναι σαφές, ότι τα κόμματα του Ενδοτικού Τόξου στη βουλή θέλουν να παραδώσουν εν ψυχρώ τη Μακεδονία. Όπως είναι σαφές μετά τις δηλώσεις, 6/6/2018, του ΥφΕΞ των ΗΠΑ κ. Γουές Μίτσελ, ότι η πολιτική των ΗΠΑ επί προεδρίας του κ. Τραμπ συνάντησε την αδελφή πολιτική του κ. Τζορτζ Μπους του νεώτερου, στο θέμα των Σκοπίων. Είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μίτσελ μεταξύ άλλων ότι «…συμφωνεί με την πολιτική της Ε.Ε. και της Γερμανίας…», ενώ γνωρίζει, ότι η κ. Μέρκελ αποκαλεί, παντελώς παράνομα, τη FYROM, «Μακεδονία». Έτσι, η αναστροφή της πολιτικής των ΗΠΑ συμπλέει απόλυτα με την πολιτική της Τουρκίας και όλων των εχθρών της Ελλάδος. 
Σημειώνεται, ότι ούτε ο υπερδραστήριος πρέσβης των ΗΠΑ, κ. Τζέφρι Πάιατέκανε ποτέ μία δήλωση καταγγέλλοντας, έστω και συγκαλυμμένα…, αυτή την παγκόσμιου επιπέδου απάτη, κλοπή και διαστρέβλωση της ιστορίας εναντίον της Ελλάδος. 
Προφανώς, δεν ενδιαφέρει πλέον τις ΗΠΑ το κείμενο που έδωσε τον Φεβρουάριο, 2018, η ελληνική Ομογένεια, στον πρόεδρο κ. Τραμπ. Όπου αναγραφόταν κατηγορηματικά, πως η παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας (ιστορία, εθνότητα, γλώσσα) εδράζεται στο μεγαλύτερο ψέμα της παγκόσμιας Ιστορίας. Ένα ψέμα, το οποίο, αποδέχονται σήμερα οι ΗΠΑ…, και βασίζεται στο ότι οι Σλάβοι του 7ου αι. μ.Χ. είναι δήθεν η συνέχεια της αρχαίας Μακεδονίας του Φιλίππου και του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Κι ακόμη, ότι οι Σλαβοαλβανοί είναι εθνοτικά «Μακεδόνες», και η Βουλγαροσλαβική γλώσσα τους είναι δήθεν «Μακεδονική». 
Έχω αποδείξει στο: 
https://www.facebook.com/%CE%93%CE%B9%CF%8E%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%82%CE%A1%CF%89%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CF%82-George-Romanos-65499486631/?ref=bookmarks βασιζόμενος σε αδιάψευστα επιστημονικά στοιχεία, ότι: «…δεν υπάρχουν ‘‘Σλαβομακεδονική’’ γλώσσα και ‘‘Σλαβομακεδόνες’’», βλ.: Η Καθημερινή, Huffingtonpost, και δεκάδες άλλα sites: http://www.kathimerini.gr/956454/gallery/epikairothta/politikh/apoyh-giati-den-yparxoyn-slavomakedonikh-glwssa-kai-slavomakedones
Όπως έχω αποδείξει, ότι είναι: «Κυνικό ψέμα οι ‘‘3 Μακεδονίες’’». Βλέπε στον παραπάνω σύνδεσμο του FB, αλλά και στο: http://www.anixneuseis.gr/?p=183724 , καθώς και σε δεκάδες αναδημοσιεύσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Το θανάσιμο δόκανο για τη Μακεδονία μας συμπληρώνεται με την διαβόητη εγκληματική πρόταση για «Διεθνή Συμφωνία» στο Σκοπιανό, την οποία διακίνησε πρώτος –τυχαίο;– ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος. Αν γίνει και αυτό η Ελλάδα θα βρεθεί να έχει υπογράψει για πρώτη φορά με τα ίδια της τα χέρια τη διεθνή καταδίκη της. Για πρώτη φορά από το 1846. Δηλαδή, από τότε που ξεκινούν οι βουλγαρικές διεκδικήσεις μετην μετατροπή των πλαστών Εθνολογικών χαρτών, του ΒουλγαρόφιλουΓάλλου πράκτορα Αμί Μπουέ, σε Γεωγραφικούς!
Όλες αυτές οι αδιάψευστες αλήθειες δεν απασχολούν τις ΗΠΑ, ενώ μπορούν αν θέλουν, να επιβάλλουν το Δίκαιο και την Ιστορική Αλήθειαστους κλέφτες Σκοπιανούς. Μιας και η χώρα τους δικαιούται να λέγεται:«Σλαβοαλβανική Δημοκρατία», αφού εθνοτικά πλειοψηφούν Σλάβοι και Αλβανοί, ή όπως αλλιώς χωρίς τον όρο «Μακεδονία και τα παράγωγά του». Κι όμως, οι ΗΠΑ ταυτίζονται με τον Τίτο, του 1943, και τους Έλληνες κομμουνιστές! «Κάτι έχει σαπίσει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας», κατά Σαίξπηρ, και στη χώρα που μετά τον Β΄ Π. Π. υπερασπιζόταν την Ελευθερία, τη Δικαιοσύνη, και την Ανεξαρτησία των λαών.
Το έχουμε καταλάβει όσοι επιμένουμε στα ιστορικά και πολιτικά αυταπόδεικτα, ότι όλη η πρεμούρα για να κλείσει μια τριχοειδής τρύπα(τα Σκόπια) στο ΝΑΤΟ των Ν/Δ Βαλκανίων γίνεται για να ανοίξει, αν ανοίξει ποτέ…, ένας διάδρομος ενέργειας.Αν, όμως, αυτό γίνει ξεπουλώντας παγκόσμια ιστορία και Δίκαιο σημαίνει για την υπερδύναμη αδυναμία και παρακμή. Όσοι νομίζουν, ότι οι ΗΠΑ αδυνατούν να υποστηρίξουν την αλήθεια για τη Μακεδονία-Ελλάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου,επειδή τάχα η Ρωσία θα δώσει στους Σκοπιανούς τους …βαλλιστικούς της πυραύλους για να χτυπήσουν το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ, είναι επιεικώς ανόητοι και επικίνδυνοι για την παγκόσμια γεωστρατηγική.
Η πέραν του ενδοτισμού πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ
Ο όρος «ενδοτικός» στα λεξικά αφορά όποιον: «υποχωρεί και παραχωρεί»· τον «ηττοπαθή». Αλλά, ο λαός στα εθνικά θέματα αποκαλεί τους ενδοτικούς, προδότες.Και ο μόνος τρόπος για να αποσείσει ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ, και το λοιπό Ενδοτικό Τόξο αυτή τη βαρύτερη των εθνικών κατηγοριών είναι ένα δημοψήφισμα για τη Μακεδονία μας. Αυτό αποτελεί έκφραση της λαϊκής βούλησης και θεμέλιο λίθο της Δημοκρατίας. Ωστόσο, η «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση το αποφεύγει, όπως ο διάολος το λιβάνι. Καθώς, δεν σεβάστηκε το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015, διαπράττοντας θεμελιώδες έγκλημα κατά του πολιτεύματός μας για το οποίο κανένας ακόμη δεν έχει λογοδοτήσει.
Ο ΣΥΡΙΖΑ σε αριθμό ψηφοφόρων έχει λάβει μόνο το 19,3% επί του συνόλου των Ελλήνων που ψηφίζουν. Έτσι, ως μειοψηφία «αποφασίζεικαι διατάσσει», όπωςκάθε ολιγαρχία στο σβέρκο του λαού, σε μια προσχηματική Δημοκρατία. Και,δικαιώνεται ο Μίκης Θεοδωράκης που μίλησε για: «αριστερόστροφο φασισμό» του ΣΥΡΙΖΑ. 
Όμως, υπάρχουν βαθύτεροι λόγοι αυτής της πολιτικής, την οποία ωστόσο αποδέχονται οι ΗΠΑ –στο Σκοπιανό και σε μια σειρά άλλα ζητήματα. Κι αυτό που συμβαίνει είναι, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει ρεβάνς εκδίκησης για τους χαμένους 3 κομμουνιστικούς γύρους, 1944-1949, επιβάλλοντας τον δικό του 4ο γύροδιακυβέρνησής, τόσο σε εσωτερικά θέματα –διαλύοντας την ελληνική κοινωνία– όσο και σε εξωτερικά, όπωςμε την παράδοση της Μακεδονίας. Η εθνομηδενιστική πολιτική εναντίον του κράτους-έθνους είναι θεμελιώδης πολιτική για τον ΣΥΡΙΖΑ. Καταγράφεται καθημερινά στις αποφάσεις της «ομάδας των 53». Εντοπίστηκε πρόσφατα στα όσα εξέμεσε εναντίον των Μακεδόνων και του Μεγάλου Αλεξάνδρου ο κ. Νίκος Καρανίκας, «Σύμβουλοςστρατηγικού [!!!] σχεδιασμού», του κ. Τσίπρα. Φανερώθηκε από τον κ.Παύλο Πολάκη, όταν γιορτάζοντας τα γενέθλιά του ανάρτησε στο γραφείο του μια μεγάλη φωτογραφία του Άρη Βελουχιώτη, αποκηρυγμένου στην εποχή του ακόμη και από το ΚΚΕ. Ανάλογα περιστατικά εκδηλώνονται καθημερινά, τόσο ανάμεσα στους ακραιφνείς Συριζαίους όσο και στους εκ μεταγραφής συντρόφους τους, καριερίστες πολιτικούς, της πλέον εγκληματικής μερίδας του διεφθαρμένου ΠΑΣΟΚ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιαζόμενος, ως δήθεν το μόνο «γνήσιο αριστερό κόμμα» θέλει να υπερφαλαγγίσει το ΚΚΕ και τα άλλα αριστερά κόμματα, ιδίως όσα ίδρυσαν τα διαγραμμένα στελέχη του, μετά το 2015. Στην πράξη, όμως, είναι ένα Μετα-Μπολσεβίκικο, τροτσκιστικό κόμμα. Ένα κόμμα που αντιγράφει την πολιτική του Τρότσκι πριν την επανάσταση του 1917. Και επειδή κάποιοι ή δεν γνωρίζουν ή ελπίζουν στη λήθη…αναφέρομαι στο πλέγμα των στενών οικονομικών σχέσεων και της μεγάλης ενίσχυσης των τότε Μπολσεβίκων από συγκεκριμένους μέγιστους Αμερικανούς τραπεζίτες, όπως και από τον Γερμανό Κάιζερ, και τηΖήμενς... Αυτά μέσω του Τρότσκι, του στενότατου φίλου τουΛένιν, ΙσραήλΛαζάρεβιτς Πάρβους, του υπερπράκτορα της εποχής,Κριστιάν Ρακόφσκι, και πολλών άλλων Μπολσεβίκων οι οποίοισυνεργάστηκαν με το μεγάλο κεφάλαιο της Δύσης εναντίον της πατρίδας τους, της Ρωσίας.
Έτσι και σήμερα ο, στην πράξη τροτσκιστής και στην ουσίαοπορτουνιστής, αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ κινείται όπως ο ιστορικόςπροκάτοχός του, έστω και ως καρικατούρα του, μεταξύ ΗΠΑ και Γερμανίας. Και, υπηρετεί ό,τι πιο καταστροφικόγια τη χώρα μας. Γι’ αυτόν και τους συντρόφους του οι έννοιες «πατρίδα» και «έθνος» είναι ανύπαρκτες. Συμφωνώντας σε αυτό με τους εθνομηδενιστές της υπερκαπιταλιστικής Νέας Τάξης τους οποίους υπηρετούν φανατικά. Γι’ αυτούς ο πάλαι ποτέ κομμουνιστικός Διεθνισμός είναι απόλυτα ταυτισμένος με την Παγκοσμιοποίηση. 
Η λυσσώδης σημερινή προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να παραδώσει τηΜακεδονία στους Σλαβοαλβανούς είναι η απόλυτη συνέχεια της πολιτικής Ζαχαριάδη, η οποία αρχίζει το 1921 από την «Τρίτη Κομμουνιστική Διεθνή». Τότε τα κομμουνιστικά κόμματα των Βαλκανίων –συμπεριλαμβανομένου του Κ.Κ.Ε.–, ζητούσαν την αυτονόμηση της «Μακεδονίας». Πολιτική που συνεχίστηκε έκτοτε με απανωτές εθνοπροδοτικές πράξεις αποτυπωμένες σε πλήθος εγγράφων στα οποίααπαιτούνταν:«να αποσχιστεί η Μακεδονία από την Ελλάδα». Ο Ν. Ζαχαριάδης, σε σχετικό άρθρο του στο περιοδικό «Δημοκρατικός Στρατός» (τεύχος Δεκ. 1948), εισηγούνταν «δημιουργία ανεξαρτήτου ‘‘Μακεδονικού’’ κράτους, πράγμα που η 5η Ολομέλεια της Κ.Ε. του ΚΚΕ (Ιαν. 1949) έκανε ομοφώνα δεκτό.
Είναι σαφές πλέον, ότι στις μέρες μας έχει δημιουργηθεί ένα ιστορικά πρωτοφανές μέτωπο-ανοσιούργημα: οι ΗΠΑ και η Δύση, (στη δύση της), να έχουν ταυτιστεί με τον εκλεκτό τους Μετα-Μπολσεβίκο, τροτσκιστή κ. Τσίπρα. Ειδικότερα,στο μέγιστο ζήτημα της κλοπής της Μακεδονίαςμας από τους Σλαβοαλβανούς αποδεικνύεται, ότι στο κομμουνιστικό στρατόπεδο το μόνο που αλλάζει είναι τα πρόσωπα. Γιατί, οι πολιτικές παραμένουν απόλυτα ίδιες. Έτσι, σήμερα στηνεξυπηρέτηση των ξένωνσυμφερόντων ισχύει το: «τι Ζαχαριάδης, τι Τσίπρας.»Για να θυμηθώ το: «τι Πλαστήρας, τι Παπάγος… άσπρος σκύλος, μαύρος σκύλος, ούλοι οι σκύλοι μια γενιά!», όπως είχε δηλώσει στη Μόσχα, 21 Οκτωβρίου 1952 ο Νίκος Ζαχαριάδης, Γενικός Γραμματέας του παράνομου τότε ΚΚΕ. Μόνο που η σύγκριση αποδεικνύει ότι ο κ. Τσίπρας είναι πιο αποτελεσματικός από τον προκάτοχό του. Καθώς έχει φέρει το έργο που του ανέθεσαν οι πάτρωνές του, δηλαδή, την παράδοση–προδοσία της Μακεδονίας πολύ πιο κοντά στην ολοκλήρωση. Αν βέβαια, τελικά,καταφέρει να διαγράψει τον Ελληνικό λαό που ξεσηκώνεται παντού, αλλά και να αποφύγει τις επιπτώσεις των πράξεών του.
Η Νέμεση για το Ενδοτικό Τόξο της βουλής
Ήδη, έχει κατατεθεί μήνυση κατά του ΥΠΕΞ, κ. Νίκου Κοτζιά από τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Μακεδόνων, κ. Γιώργο Τάτσιο, για «εσχάτη προδοσία». Την οποία στηρίζουν οι «Παμμακεδονικές Οργανώσεις» και η «Επιτροπή Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας». Εντός των ημερών αναμένεται να κατατεθούν και άλλες μηνύσεις κατά του κ. Κοτζιά από διάφορους φορείς.Παράλληλα, έχει ήδη σταλεί εξώδικο, ονομαστικά σε όλους τους βουλευτές οι οποίοι θα τολμήσουν να ψηφίσουν το εθνικό έγκλημα που κυοφορείται. Θεωρείταιδεδομένο, ότι μέσω της συνωμοτικής, μυστικήςδιπλωματίας του ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται να φέρει το ζήτημα στην ελληνική βουλή προς ψήφιση. Είτε αυτούσιο είτε με «σαλαμοποίηση»: «υποσχετική» τώρα στα Σκόπια και σε δεύτερο χρόνο η δήθεν αλλαγή του Συντάγματός τους, το οποίο δεν αποτελεί καμία εξασφάλιση για την Ελλάδα, εφόσον πάρουν το «όνομα». Όμως μια τέτοια ψηφοφορία καταπατά βάναυσα το ελληνικό Σύνταγμα και κάθε έννοια ελληνικής ανεξαρτησίας και ελευθερίας. Ούτε 151 βουλευτές ούτε 180, μπορούν να υπερψηφίσουν τον ακρωτηριασμό της Ελλάδος, με ουσιαστική παράδοση της Μακεδονίας σε ξένο κράτος. Δεν νομιμοποιούνται ούτε καν οι 300, όλοι μαζί, να ψηφίσουν παράδοση εθνικής κυριαρχίας καιελληνικά εδάφη τα οποία ήδη διεκδικούν οι Σκοπιανοί.
Νομικά και συνταγματικά καμία (δήθεν) Διεθνής Συμφωνία, δεν μπορεί να ισχύσει, όταν στρέφεται εναντίον της Ελλάδος, επειδή «έτσι θέλει» μια μειοψηφική σε ψήφους λαού κυβέρνηση, και τα εξίσου μειοψηφικά, λοιπά ενδοτικά κόμματα. Υπενθυμίζω, ότι η ιστορία μας έχει καταγράψει δικαστές σαν τους Γεώργιο Τερτσέτη και Αθανάσιο Πολυζωίδη, καθώς και τη σύστασηΕιδικού Δικαστηρίου Εθνικών Εγκλημάτων. Με το 80% του λαού αντίθετο είναι σαφές, ότι σε περίπτωση παράδοσης της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς θα έχουμε συνέχεια.
Αν τα κόμματα του Ενδοτικού Τόξου θεωρούν ότι έχουν δίκιο…, ας καταφύγουν στον λαό τον οποίον ισχυρίζονται πως εκπροσωπούν. Και,ας κάνουν Δημοψήφισμα. Δημοψήφισμα, εδώ και τώρα! Αν δεν το κάνουν αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς με την συντριπτική πλειοψηφία του λαού. Γιατί το εθνικό έγκλημα που σχεδιάζουν είναι διαρκές, όχι στιγμιαίο, και δεν παραγράφεται ποτέ.


--
Capt.Evangelos N.M. Rigos
IHA Director www.professors-PhDs.com
HEC Life Director www.greece.org
--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "IHA-Church-Hierarchs" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to iha-church-hierarchs+unsubscribe@googlegroups.com.
To post to this group, send email to iha-church-hierarchs@googlegroups.com.
To view this discussion on the web visit https://groups.google.com/d/msgid/iha-church-hierarchs/CAKCcHPCq4rPusdADqKpok3BjsCO5eLLiomT9vd%2B7oFzxLSen9Q%40mail.gmail.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.