Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

Μόνο Κακεντρεχής και θρασύτατος μυθοπλάστης θα πρόσβαλε την Μνήμη των 12 σφαγιασθέντων μητροπολιτών από άμβωνος στη Λάρισα

  Ιερώνυμος Νικολόπουλος : «Τους 12 δεν τους έδιωξε η Εκκλησία, αλλά η Πολιτεία …με τις Συντακτικές Πράξεις..!!»
 Αδιάβαστος, αστοιχείωτος ή τελών εν συγχύσει μπορεί να ΄ναι κάποιος που λέει αυτά!

  Μόνο Κακεντρεχής και  θρασύτατος μυθοπλάστης θα πρόσβαλε την Μνήμη των 12 σφαγιασθέντων μητροπολιτών  από άμβωνος  στη Λάρισα

   Ο εις  Λάρισα κ. Ιερώνυμος στις 24-11-2019 μίλησε στην Χριστιανική Εστία Λάρισας (παράρτημα της «ΖΩΗΣ») με θέμα την «Ρίζα», τον πνευματικό πατέρα και αναφέρθηκε στον μακ. Νικόλαο της Φθιώτιδος.

  Αναφέρθηκε  και στη «ρίζα» του Νικολάου, τον διωγμένο Χαλκίδος Νικόλαο Σελέντη, κάνοντας την αρχή της κακεντρεχούς, παρανοϊκής μυθοπλασίας. Είπε πως τον Χαλκίδος τον διώξανε, επειδή σε λόγο του  σε στρατόπεδο είπε την φράση του Παπαδόπουλου, για τον γύψο που πρέπει να μπει για λίγο καιρό σε ένα κτυπημένο άκρο…!!!

Το πρώτο αποκύημα της νοσηρής φαντασίας…Πού το άκουσε ή το διάβασε;;

  Το απύλωτο στόμα με περισσή προπέτεια έπιασε και τους άλλους διωγμένους, 11 διαμάντια της «ΖΩΗΣ», που επιστρατεύθηκαν από τον τότε Αρχιεπίσκοπο  Ιερώνυμο Κοτσώνη.

  Αισχρή τυμβωρυχία, κακόψυχου παραμυθατζή! Ξεδίπλωσε όλη την κακία της ψυχής του στις «ρίζες» μας.

«Ο Θεολόγος και οι άλλοι, εκτός του Χαλκίδος, συνωμοτούσαν στα Μετέωρα, στη μονή Βαρλαάμ, να ρίξουν τον αρχιεπίσκοπο Σεραφείμ!!! και γι αυτό τους διώξανε»

  Η νοσηρή φαντασία τι σενάρια εξυφαίνει για να εντυπωσιάσει προς στιγμήν!!! Και συνεχίζει «υπάρχουν σκοτεινές κηλίδες στους δώδεκα, όπως και ο ήλιος έχει τα σκοτεινά του σημεία»

  Ο ίδιος κάνοντας τρισάγιο στο μνήμα του Θεολόγου, αμέσως μετά την ενθρόνισή του, μιλούσε για τον άγιο Θεολόγο, τώρα (μετά από ένα χρόνο) τον κατατάσσει στους συνωμότες!!!

  Τους ανθρώπους που διώχθηκαν χωρίς δίκη, χωρίς απολογία, άμεμπτοι κατά γενική ομολογία, τους καθυβρίζει, τους σπιλώνει, ποτίζει τις «ρίζες μας», της «ΖΩΗΣ», με χολή συκοφαντώντας τους αισχρότατα με περισσή αυθάδεια, μέσα στο σπίτι τους!!! Και αντί να τον ξωπετάξουν…τον ευχαριστούν...και τον φιλεύουν…

  Είναι φυσιολογικά πράγματα αυτά..;

  Έρχεται Κάποιος στο σπίτι σου,  προσβάλει την μνήμη  12 μαρτυρικών  αγίων Μητροπολιτών που Λάμπρυναν την Εκκλησία, τον κοιμηθέντα πατέρα σου, τον ευχαριστείς θερμότατα και του κάνεις και το τραπέζι!!! Αδιαμαρτύρητα;;

   Μόνο ο διάβολος έβλεπε σκοτεινές κηλίδες στους 12!

   Πόσο μικρόψυχο ανθρωπάκι κρύβει στο γιγάντιο σώμα του!!! Αισχρός τυμβωρύχος.

  Επειδή είναι μικρός, ξερόλας, θα ΄λεγα και άμυαλος, να  του πω κάποια ιστορικά γεγονότα εν τάχει βγάζοντάς του τις Μασονικές παρωπίδες που διαδίδουν οι πάτρωνές του στα χαλκεία των Συνοδικών και ενοχικών συνάμα  γραφείων, όπου θήτευσε και γαλουχήθηκε .

1.     Οι 12 είναι αυτοί που υπέγραψαν την πρόταση για καταδίκη της μασονίας από τη Σύνοδο (όπως και έγινε), ενώ ο Ιωαννίνων Σεραφείμ και μετέπειτα αρχιεπίσκοπος, αντιδρούσε δαιμονιωδώς.

2.    Αγνοεί τις απειλητικές επιστολές του τότε (επί χούντας), του μασόνου δημάρχου Λαρίσης Μεσσήνη, που αρνήθηκε να τον κοινωνήσει ο Θεολόγος! Πως θα «έφευγαν από τη Λάρισα παντελονάτοι»!!! Δεν του άρεσαν τα κηρύγματα του μ. Αθανασίου Μυτιληναίου κατά της μασονίας, γι΄ αυτό θα τους αποσχημάτιζε!!! Με τη δύναμη της Μασονίας.

3.    Ο Κιλκισίου Απόστολος, (ο από Ζακύνθου) έλεγε για την αντιπαράθεση με τους τέκτονες της  Ζακύνθου, για την πλάκα σε εξωκκλήσι και, όταν τον ρώτησα, μετά τι έγινε;  γελώντας τρανταχά μου είπε: «μετά από λίγες μέρες μας διώξανε»!!!

   Κρίμα που στις ρίζες του δεν ανέφερε τον ταπεινό, όσιο κατηχητή του, τον μακ. Νικόλαο Κουγιώνη. Βλέπεις, τον θάμπωσε η αυταρέσκεια και η αίγλη των αρχιερατικών αμφίων!!

  Βέβαια, ασχολούμενος με  την συκοφάντηση των 12, ξέχασε να αναφέρει πως εκτός από τη ρίζα, η καρποφορία και η ανάπτυξη του δένδρου εξαρτάται και από το περιβάλλον.

  Ο ίδιος έζησε για χρόνια στο περιβάλλον του μ. Χριστοδούλου, με τον Τζούμα, τον Βαβύλη, τον Βρεσθένης, τον Κολοσούσα  και άλλα καλόπαιδα…Ήταν η εποχή που η διαστροφή  ήταν ένα απλό κουσούρι!!! (ίσως σταλμένο από το Θεό;!!! Σκόλοψ τη σαρκί ;) ήμαρτον…  

  Γι αυτό και η ανοχή και η επιβράβευση, θα ΄λεγα, αυτών των διεστραμμένων  στη μητρόπολη, όπου κάνουν πάρτυ!!!

  Το απαύγασμα της θρασύτατης διαστρέβλωσης της αλήθειας  ήρθε με την βαρύγδουπη ανοησία:

«Τους 12 δεν τους έδιωξε η Εκκλησία, αλλά  η Πολιτεία …με τις Συντακτικές Πράξεις..!!»

  Αδιάβαστος, αστοιχείωτος ή τελών εν συγχύσει  μπορεί να ΄ναι κάποιος που λέει αυτά!

  Αν η πολιτεία τους έδιωξε, γιατί ξεφτέρι μου, δεν επανήλθαν στις μητροπόλεις τους μετά την κατάργηση των Συντακτικών Πράξεων;

  Δεν έμαθε για τα επιτίμια του Σεραφείμ κι, ενώ το κράτος τους αναγνώριζε, η Εκκλησία τους τιμωρούσε;

 Δεν έμαθε ότι ο Θεολόγος κηδεύτηκε ως ακοινώνητος και υπήρξε πρόταση να τιμωρηθούν όσοι συμμετείχαν στην εξόδιο ακολουθία;

Ειλικρινά, δεν θα ασχολιόμουνα μαζί του, αλλά οργίστηκα, όταν υβρίζουν συκοφαντώντας τους πνευματικούς πατέρες μου.


   Αγωνιζόμενος..



Υ.Γ. Αναρωτιούνται αδελφοί, άραγε με τα μασονικά καμώματα, είναι θαμώνας της Στοάς;

- ΟΧΙ. Οι μασόνοι διαλέγουν σοβαρούς ανθρώπους.

Τους λογοδιαρροϊκούς, φλούφληδες και παραμυθατζήδες φαφλατάδες τους αφήνουν …στο κατώφλι..! όταν μάλιστα αυτοί είναι πειθήνια όργανά τους όντας εκτός στοάς.

-Από την εκδήλωση απουσίαζε η λάμψη του τέως πρόεδ. της Χριστιανικής  Εστίας, ο βραβευμένος των Ροταριανών στην Αμερική Αθαν. Ασταθίου.
 - Δοκιμάζει την υπομονή μου αυτός και τινές άλλοι;;;