Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Χριστουγεννιάτικος στολισμός της Αθήνας: Το Ισλάμ είναι εδώ με ολίγον... αποκρυφισμό!

Ο νέος στολισμός δια χειρός Κώστα Μπακογιάννη, τα έχει όλα: Και μουσουλμανικά σύμβολα και αποκρυφιστικά σύμβολα, μόνο χριστιανικά σύμβολα δεν έχει.

Νέες εποχές, νέοι κάτοικοι, νέος στολισμός της Αθήνας τα Χριστούγεννα. Μόνο που οι νέοι κάτοικοι είναι μουσουλμάνοι και ο στολισμός δεν διαφέρει από τον στολισμό του Κατάρ, της Σαουδικής Αραβίας και άλλων φονταμενταλιστικών μουσουλμανικών χωρών.
Το πνεύμα των Χριστουγέννων έχει εξαφανιστεί. Δεν υπάρχουν καμπανάκια ούτε αστεράκια (αυτά που ξέρουμε, τα χριστιανικά) και γενικότερα τα συνηθισμένα σύμβολα που ξέρουμε από παιδιά.
Το «Ιδρυμα Ωνάση» είναι ο χορηγός και ο εμπνευστής του στολισμού.
«Δεν πληρώσαμε ούτε ένα ευρώ για τον στολισμό της Αθήνας» λέει ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης.
Με την μόνη διαφορά ότι δεν ρώτησε τους Αθηναίους αν θα ήθελε ο στολισμός της πόλης να θυμίζει... Ντόχα και να είναι δωρεάν ή να υπάρξει εκταμίευση κονδυλίων από το ταμείο του δήμου, π.χ. από τα πρόστιμα με τα οποία χρεώνει ο δήμος και να γίνει ένας κανονικός στολισμός, όπως σε κάθε ευρωπαϊκή μεγαλούπολη.
Δηλαδή του χρόνου αν τον πληρώσει το Κατάρ τον στολισμό θα βάλουμε ημισέληνο;
Ο νέος στολισμός δια χειρός Κώστα Μπακογιάννη, τα έχει όλα: Και μουσουλμανικά σύμβολα και αποκρυφιστικά σύμβολα, μόνο χριστιανικά σύμβολα δεν έχει.

- Αν μετρηθούν προσεκτικά οι φωτεινές παύλες σε κάθε μπλοκ εντελώς τυχαία είναι... έξι! Δηλαδή 666!


- Ο στολισμός της οδού Πανεπιστημίου είναι καθαρά ισλαμικός: Πρόκειται για στολισμένα ιερά ισλαμικά οκτάγωνα που δεν έχουν να κάνουν τίποτα με το άστρο της Βηθλεέμ.

Το ιερό πολύγωνο του Ισλάμ είναι το Ρουμπ-Ελ Χιζμπ το οποίο  έχει και μαγική σημασία καθώς το έραβαν στις πολεμικές στολές οι Τούρκοι σουλτάνοι για πνευματική προστασία όταν πήγαιναν στον πόλεμο. (φωτό άνω)
Το οκτάγωνο σε ταβάνι τζαμιού (φωτό κάτω)


Τα οκτάγωνα όλως τυχαίως έχουν τα χρώματα της τουρκικής σημαίας (λευκό-κόκκινο) (φωτό άνω)

Πολεμικά πουκάμισα τα οποία φορούσαν για μαγική προστασία οι Τούρκοι Σουλτάνοι με κεντημένα οκτάγωνα. Στο πρώτο αριστερά πάνω στο ύψος του ώμου,στο δεύτερο στη μέση σε μεγάλο μέγεθος (φωτό άνω)

Ισλαμικά πολεμικά λάβαρα που έχουν ως κεντρικό σύμβολο το οκτάγωνο (φωτό άνω)
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά ο δήμος Αθηναίων φώτισε χθες (10.12.2019) το βράδυ το δέντρο στην πλατεία Συντάγματος και αυτό έγερνε...
Όλοι ήθελαν να δουν το 17 μέτρων δέντρο, που ήρθε στην Αθήνα από το Καρπενήσι, αλλά αυτό είχε μια αριστερή... κλίση.

Κακός οιωνός γιατί προφανώς πολλά από αυτά που έχουν γίνει στον φετινό στολισμό έγιναν για να περάσει στο υποσυνείδητο του κόσμου πως οι παράνομοι μουσουλμάνοι μετανάστες έρχονται εδώ για να μείνουν και πρέπει να μάθουμε να ζουμε με αυτούς, αλλά όχι αυτοί να μάθουν να ζουν με εμάς, γιατί αν ήταν έτσι, όλα τα στολίδια θα ήταν χριστιανικά, χωρίς μείξεις...
πηγή