Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

Δείτε πόσο καλά οργανωμένο είναι το σχέδιο. 

ΔΕΙΤΕ πως πλασσάρουν στο Δημοτικό την  ύπουλη «ΒΡΩΜΙΑ» στα παιδάκια μας ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΥΣ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

Βάζουν σε μαθητές της 6ης δημοτικού να ετοιμάσουν ως εργασία, μια επιστολή σε … Δήμαρχο και κατοίκους που αντιδρούν στην εγκατάσταση λ@θρομεταναστών στην περιοχή τους, για να τους πείσουν ότι τελικά πρέπει να τους δεχτούν!
Δείτε πόσο καλά οργανωμένο είναι το σχέδιο.
Aμέσως μετά –την επόμενη εβδομάδα- γίνεται αναφορά στην Μικρασιατική καταστροφή και δημιουργείται στους μικρούς μαθητές η εντύπωση ότι οι Έλληνες που κατάφεραν να εγκαταλείψουν την Μικρά Ασία, ήταν πρόσφυγες όπως και οι ΔΗΘΕΝ «πρόσφυγες» που μας κατσικώνονται, δηλαδή οι λ@θρομετανάστες!
ΔΕΙΤΕ πως πλασσάρουν στο Δημοτικό την  ύπουλη «ΒΡΩΜΙΑ» στα παιδάκια μας ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΥΣ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!
Aυτό διδάσκεται, μεταξύ άλλων, στα σχολεία μας στην 6η τάξη του δημοτικού και περιέχεται ΣΑΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΒΙΒΛΙΟ διδασκαλίας!
Ποια ελληνική παιδεία;
Αυτά τα πράγματα δεν τα έκαναν ούτε τα πιο άρρωστα μυαλά των κομμουνιστών.
Ό,τι ακριβώς μας έλεγε 5 χρόνια τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ ακριβώς από εκεί το συνεχίζει η δήθεν Ν.Δ. (Δικτατορία) του «Μήτσου και του Τάκη»…
Και αυτά είναι μόνο μερικά αποσπάσματα ενός βιβλίου.. από αυτά που διδάσκονται συνολικά οι μικροί μαθητές.
Το συγκεκριμένο βιβλίο όπως και άλλα εντάσσονται στο πρόγραμμα με τίτλο «Αναμόρφωση των προγραμμάτων σπουδών και συγγραφή νέων εκπαιδευτικών πακέτων».
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, όπως αναφέρεται στους τίτλους του βιβλίου, είναι συγχρηματοδοτούμενο 75% από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και 25% από εθνικούς πόρους.
Tύφλα να έχει το βιβλίο της Ρεπούση δηλαδή που μιλούσε για συνωστισμό στην Σμύρνη..!
Κάθε μέρα που περνάει είμαστε και πιο βέβαιοι ότι ο Κούλης ΕΔΩΣΕ -συνεκμετάλλευση του Αιγαίου και ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΔΩ με το «έτσι θέλω» των εισερχόμενων Λαθροεισβολέων- για να ΠΑΡΕΙ την καρέκλα  της εξουσίας!!!
Οι ΝΔκράτες ΔΕΝ είχαν ποτέ κοινωνικούς στόχους…
Διαχειριστές της εξουσίας ήταν πάντοτε… 
Το πολιτικό σύστημα της χώρας (ψευτορωμαίϊκο κατά τον Άγιο Κοσμά) αποτελείται πια από παρέες ελληνόφωνων σπουδαγμένων στο εξωτερικό που το ΜΟΝΟ που τους ενδιαφέρει και ονειρεύονται είναι η ηδονή της εξουσίας.
Γι’ αυτό και δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ τους…
ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ νεοέλληνες!!!
Καλή μετάνοια και καλή λευτεριά, μήπως και μπορέσουμε να επιχειρήσουμε κάποια στιγμή κι εμείς τη μεγάλη Έξοδο από το τέλμα που ζούμε…
Ταις πρεσβείαις της Θεοτόκου Σώτερ Σώσον ΗΜΑΣ…
Κωνσταντίνος Μίχος