Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ/ ΕΡΕΥΝΑ: Πομπέο/ΗΠΑ επιχειρούν να διασπάσουν το ρωσο-ιρανικό τόξο στο Λίβανο στον κόμβο Ορθοδοξία.Ο Ελληνορθόδοξος Μητροπολίτης Βηρυτού καταπέλτης κατά της Hezbollah. Καταγγέλεται ότι εξαγοράστηκε για 500 εκατομμύρια.ΟΙ ΗΠΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΕ ΛΙΒΑΝΟ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΟΠΩΣ ΜΕ ΦΑΝΑΡΙ/ΕΛΛΑΔΑ-ΜΟΣΧΑ.. ΦΩΤΟ


Μάρτης 2019 οι 2..

O Eλληνορθόδοξος Μητροπολίτης της Βηρυτού πιόνι του Πομπέο δίχασε το Λίβανο κι επιχειρεί να διαδραματίσει τον ίδιο ρόλο που έπαιξε το Φανάρι κι ο Ιερώνυμος για την γεωστρατηγική των ΗΠΑ. Η Αμερική αφού διέσπασε την Ελλάδα από τη Ρωσία αφού διχοτόμησε την Ορθοδοξία τώρα επιχειρεί με τους ίδιους πρωταγωνιστές να υλοποιήσει το ίδιο σχέδιο και στο Λίβανο εν όψει της ρωσικής διείσδυσης αποπειράται να διασπάσει τους Ορθοδόξους της Μ Ανατολής από Ρωσία και τον ντόπιο σύμμαχό της τη Hezbollah.

Pompeo-Elia Audi
Boά ο Λίβανος τούτη την ώρα από κατάρες και αποκαλύψεις και κατηγορίεςκατά του  »Ιερώνυμου του Λιβάνου » που τα βαλε με τη Hezbollah που επιχειρεί να διασπάσει το ρωσο-ιρανικό τόξο στο Λίβανο. Γιατί ο Λίβανος είναι το σημείο επαφής Ορθοδοξίας σιιτισμού μόνον εκεί είναι κοντά είναι ένα…..Ο Επίσκοπος Βηρυτού Elias Audi στο σημερινό κυριακάτικο κήρυγμά του στο καθεδρικό του Αγ Γεωργίου δήλωσε προκλητικά σε αμιγώς πολιτικούς τόνους παριστάνοντας την καρικατούρα του Νασράλα…’‘Πόσο καιρό θα παραμείνει ο λαός αιχμάλωτος στην πολιτική ενός εξτρεμιστικού κόμματος; Ζούμε σε μια δημοκρατία ειδώλων ή μια δημοκρατία μαριονετών; Πόσο καιρό θα παραμείνει φυλακισμένος ο Λίβανος; » Αναρωτήθηκε: « Αυτή η χώρα κυβερνάται από έναν άνθρωπο που όλοι γνωρίζετε και από μια ομάδα που μας κυβερνά με όπλα…Δεν ακούτε τι ζητούν τα παιδιά μας στους δρόμους;  »  »Ζητούν από τους αξιωματούχους να δώσουν προσοχή στα δικαιολογημένα αιτήματά τους. Αλλά τα δίκαια λόγια τους βρέθηκαν άλλοτε αντιμέτωπα με την τύφλωση, βία και αιματοχυσία.. Λένε ότι οι διαμαρτυρίες τους είναι ειρηνικές και θα παραμείνουν έτσι, αλλά υπάρχουν εκείνοι που παραμορφώνουν αυτή την ειρηνική εικόνα… »’

Επιτέθηκε στην Χεζμπολά χωρίς να την κατανομάσει…Ωστόσο κατηγορείται ότι είναι εξαγορασμένη συνείδηση και χρηματίστηκε από τις ΗΠΑ για 500 εκατομμύρια.
Ο επίσκοπος Elias Audi της Βηρυτού είχε πει στο Ρώσο Πρέσβη Alexander Zasypkin ότι το εκκλησίασμά του « ποτέ δεν ζήτησαν προστασία (από τη Ρωσία) »..Ο Audi και η μικρή ομάδα υποστηρικτών του είναι η μόνη οργανωμένη πολιτική δύναμη στον Λίβανο που προσπαθεί να αποτρέψει τις ρωσικές παρεμβάσεις στη χώρα. Το φιλορωσικό λόμπι είναι πολύ καλύτερα οργανωμένο και πιο ενεργό.

καταγγελία για εξαγορά του

Ο μουφτής jaafarite,ο σείχης Ahmad Kabalan, υπερασπίστηκε την Κυριακή την Hezbollah έναντι του Élias Audi.
« Ζούμε σε μια Δημοκρατία ειδώλων και μαριονετών;; Aυτή η χώρα διευθύνεται από ένα πρόσωπο που όλοι σας γνωρίζετε κι από μια οργάνωση που μας κυβερνάει με τα όπλα « ,είπε ο Audi με σαφή υπαινιγμό κατά του Hassan Nasrallah.
« Αυτό το πρόσωπο κι αυτό το groupe απελευθέρωσε, αντιστάθηκε, προστάτευσε, υπερασπίστηκε κι ανέκτησε την ελευθερία,εθνική κυριαρχία κι ανεξαρτησία της χώρας « ,αντέδρασε ο σείχης Kabalan.

Βηρυτός

 »Μεγάλο Σατανά » ονομάζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον Μητροπολίτη Elia Audi, μια ευθύνη για την ευθύνη του «ουδού του λαού».
O ελληνορθόδοξος μητροπολίτης είναι άνθρωπος των ΗΠΑ είναι ο μόνος εκκλησιαστικός παράγοντας του Αντιοχείας που συναντήθηκε με τον ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Πομπέο στην τελευταία επίσκεψη του στη Βηρυτό το 2019Στην κατ΄ιδίαν συνομιλία λέει ο Πομπέο στο twitter του είχαν συζήτηση για θρησκευτικές ελευθερίες κ.α ενώ φωτογραφίες της συνάντησης και αναφορά σε αυτήν γίνεται στο επίσημο λογαριασμό του United States Department of State..Πράκτορας ή εξαγορασμένη συνείδηση είναι το ίδιο.
Πρόσφατα υπήρξαν φήμες ότι ο εν λόγω επίσκοπος θέλει να σπάσει τη γραμμή του πατριαρχείου Αντιοχείας για ουκρανικό και να συμπλεύσει με Φανάρι.. Σε όλο αυτό το κλίμα υπήρξε συνάντηση στις 5/12/19 στη Δαμασκό του Πατριάρχη Αντιοχείας Ιωάννη και του ηγούμενου Αρσενίου (Sokolov), αντιπροσώπου του Μόσχας παρά το Αντιοχείας. Κύριο θέμα οι σχέσεις των Ορθόδοξων Εκκλησιών.
Tη Δευτέρα τα λιβανέζικα μέσα αναφέρουν ότι ο μητροπολίτης Βηρυτού διαψεύδει ειδήσεις που διακινήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με το νοσοκομείο του Αγίου Γεωργίου και τις ορθόδοξες σχολές της Βηρυτού για τα νοσήλεια και τα δίδακτρα.



Ο Αντιοχείας ανέφερε ότι το Φανάρι πορεύεται σε αντικανονικές βάσεις στο ουκρανικό και θεωρεί πάντα πως η αναγνώριση του σχισματικού μορφώματος από Εκκλησίες Ελλάδας κι Αλεξανδρείας είναι απαράδεκτες και θλιβερές.
YΓ. Η Χεζμπολά είναι αναγνωρισμένο πολιτικό κόμμα στο Λίβανο με μεγάλη κοινοβουλευτική εκπροσώπηση, έχει υπουργούς και στηρίζει τον χριστιανό Πρόεδρο Michel Aoun. Yπερασπίστηκε ορθόδοξες μονές όπως αυτή των Χερουβείμ στη Δαμασκό και ορθόδοξες πόλεις όπως τη al Sukalabiyah Maharda από τους τζιχαντιστές και την ισλαμιστική αντιπολίτευση του Ερντογάν την ίδια ώρα οι ΗΠΑ τους ΄΄εδιναν όπλα και πολιτική κάλυψη για να γενοκτονούν χριστιανούς ν΄ακρωτηριάζουν και να αποκεφαλίζουν απαγάγουν δεσποτάδες, παπάδες, χριστιανούς…