Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

Κληρικός, Υπερ-Πράκτωρ

ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ  ΔΑΒΙΔ ΜΠΑΛΦΟΥΡ, ΜΕΣΩ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ



“Ανθ-Ύπατος” υποκαθιστά Αρχιεπισκόπους-Πατριάρχες

 

«Ἀπεκρίθησαν οἱ ἀρχιερεῖς͵
οὐκ ἔχομεν Βασιλέα εἰ μὴ Καίσαρα» (Ἰωάνν. ιθ’ 15).
[Ήτοι, Απεκρίθησαν οι Αρχιερείς 
τών 
Φαρισαίων πρός
 τόν Πιλάτο, πώς εμείς δέν έχουμε 
ουδένα άλλον
 Βασιλέα, ούτε αυτόν τόν Ιησούν, 
 παρά μόνον τόν Καίσαρα τής Ρώμης»].

Επίσημοι Πράκτορες, Κατάσκοποι καί κατάντημα
Οι Πράκτορες καί οι Κατάσκοποι ποτέ δέν έπαυσαν νά δρούν καταχθονίως
Κάθε διαχρονική αναλογία καί σύγκριση κινείται μέσα στά πλαίσια τής λογικής διεργασίας εκάστου.
Καί σήμερα μέσα στό Κάστρο τής Ελλάδος, κυριολεκτικώς αλωνίζουν οι Πράκτορες και σελαγίζουν οι Προδότες.
Κυριαρχούν οι δειλοί, τά μηδενικά,  καί οι λαγοπόδαροι τής Πολιτικής καί τής Εκκλησιαστικής νομιζομένης ηγεσίας.
Τό ζήτημα είναι εάν οι Βιγλάτορες βρίσκονται στίς θέσεις τους. Καί έάν οι θείοι Σαλπιγκτές σημαίνουν, ώστε νά συνεγείρουν τό ευσεβή λαό μας.

Β. ΑΡΧΙ-ΠΡΑΚΤΩΡ ΜΠΑΛΦΟΥΡ ΚΑΙ ΜΙΜΗΤΑΙ
Δολοφονία Μεταξά Κορυζή από Πράκτορα-Παππά
 Ο Βρετανός Πράκτορας Δαβίδ Μπάλφουρ, είναι ο Κατάσκοπος με την “αγιαστούρα”, ο αποκαλούμενος “π. Δημήτριος Μπάλφουρ”.
 Αυτός ο “Ψευτο-Ρασοφόρος” συμμετείχε ενεργά στή δολοφονία τού Μεγάλου Πρωθυπουργού τού ΟΧΙ, τού ενδόξου Ιωάννου Μεταξά.
Αλλά, καί μέ τά ίδια του τά χέρια εδολοφόνησε τόν διάδοχο τού Ιωάννου Μεταξά, τόν Πρωθυπουργό Κορυζή.
Τόν Έλληνα Πρωθουπουργό, τόν “Αυτοκτόνησε” μέ δύο σφαίρες επάνω στό κεφάλι. Μά είναι δυνατόν ποτέ κανείς νά “αυτοκτονήσει” μέ δύο σφαίρες στό κρανίο του; Μέ τήν πρώτη σφαίρα επέρχεται ο θάνατος καί τέλος.
Αμφότερα τά εγκλήματα, όχι όμως καί τά μοναδικά, συμπλέκονται μέσα στά πλαίσια τής Σατανικής απάνθρωπης εξωτερικής πολιτικής τής “Γεροκολασμένης Αυτοκρατορίας”.
Μερικοί αναρωτιούνται, τί σχέσι νά είχε αυτός ο Κατάσκοπος “Ψευδο-Κληρικός” μέ τό Άγιο Όρος καί μέ τόν π. Σωφρόνιο Ζαχάρωφ τού Έσσεξ (1896-1993);

Πράκτωρ τών Άγγλων
Ο  Δαβίδ Μπάλφουρ, ήτο καθολικός κατά το θρήσκευμα καί ενετάχθη σε νεαρή ηλικία στην Ιντέλιτζενς Σέρβις, τή μυστική υπηρεσία τών Άγγλων. Εξεπεδεύθη σε ειδικές Σχολές Κατασκοπείας, έμαθε αρκετές ξένες γλώσσες, ανάμεσά τους Πολωνικά και Ελληνικά και ανέλαβε ειδικό ρόλο σε Χώρες πρώτης προτεραιότητας για τη Βρετανική πολιτική.
Ο Δαβίδ Μπάλφουρ, υπήρξε γόνος μιας μεγάλης Αγγλικής οικογένειας, που ανέδειξε Πρωθυπουργούς, Στρατηγούς και Ναυάρχους. Ως σύνδεσμος της Βρετανικής πρεσβείας με τον αστικό πολιτικό κόσμο της χώρας, έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στα δραματικά γεγονότα της εποχής, από το δεύτερο μισό  της δεκαετίας του 1934 έως και το 1947.
 Ένας Βρετανός Πράκτωρ καλύπτεται από τόν Άθω
Στις αρχές της δεκαετίας του 1930 βαφτίστηκε ορθόδοξος σε εκκλησία Λευκορώσων εμιγκρέδων στο Παρίσι. Το 1934 μετέβη στο Άγιον Όρος, όπου συνεδέθη με το Ρώσο λόγιο Ιερομόναχο π. Σωφρόνιο Ζαχάρωφ.
Εκεί στον Άθω εκάρη μοναχός, επήρε το όνομα Δημήτριος.
David Balfour, ως Ιερομόναχος Δημήτριος Αγιορείτης (Πηγή: Αρχείο μονής Αγίου Παντελεήμονος).

Στό διαβόητο τάγμα τού Φωστίνης
Ένα χρόνο μετά, το 1935, στήν προπολεμική Ελλάδα, κατήλθε στην Αθήνα και ενετάχθη στο πανίσχυρο τότε Ιερατικό Τάγμα του Αγίου Παντελεήμονος, τό οποίο που είχε ιδρύσει ο τότε Μητροπολίτης Καρυστίας, ο διαβόητος Παντελεήμων  Φωστίνης.
Ο κακίστης φήμης αυτός Μητροπολίτης Παντελεήμων, χειροτόνησε τον Δημήτριο Ιερέα, ανοίγοντάς του έτσι την πόρτα των εκκλησιαστικών κύκλων της Αθηναϊκής Πρωτευούσης.

Ο Υπερ-Κατάσκοπος εισέβαλε στά Ανάκτορα
Ο δαιμόνιος αυτός Πράκτωρ, κατόρθωσε, νά διεισδύσει στά ανώτατα Ελληνικά Κλιμάκια τής Πατρίδος μας κατά τήν προπολεμική περίοδο. Έτσι δολοπλοκούσε μέ κάθε άνεση καί ανεμπόδιστα.
Ελθών στήν Αθήνα ο αναφερόμενος ως “π. Δημήτριος”, ενεγράφη στο Μοναχολόγιο της Ιεράς Μονής Πεντέλης και διορίστηκε εφημέριος στον Ευαγγελισμό. Γρήγορα απέκτησε φήμη μορφωμένου κληρικού. Ζούσε μέσα στο Νοσοκομείο και δίδασκε παράλληλα στο Βρετανικό Συμβούλιο.
Παράλληλα ανέλαβε ιερατικά καθήκοντα στο παρεκκλήσιο των Ανακτόρων. Με το ράσο του ορθόδοξου Αρχιμανδρίτη, ο “π. Δημήτριος”, όπως ήταν γνωστός στους κύκλους του Κολωνακίου, ήταν το μάτι και το αυτί της Ιντέλιτζενς Σέρβις, τών Βρετανών Κατασκόπων,  στις ανώτερες τάξεις της Ελληνικής κοινωνίας. Ήτο ο πραγματικός αρχηγός αυτής τής ξένης Μυστικής Υπηρεσίας στήν προπολεμική Ελλάδα.
Πολλοί Μεγιστάνες του πλούτου, Πολιτικοί, Στρατηγοί, Διπλωμάτες και τα μέλη των οικογενειών τους, είχαν ως εξομολόγο τον ρασοφόρο Πράκτορα, που είχε τή δυνατότητα πλέον να μαθαίνει όλα τα μυστικά της Αθηναϊκής ζωής από τα πιο μικρά έως τα πιο σημαντικά.
Ακόμη καί ο ένδοξος Αρχιστράτηγος Αλέξανδρος Παπάγος, ο καί μετέπειτα Πρωθυπουργός, τόν δεχόταν στο σπίτι του συχνά για να κάνει “Αγιασμό”,
Και το κυριότερο:  Ως Iερεύς των Ανακτόρων ήταν εξομολόγος μελών της Βασιλικής οικογενείας, όπως η Ρωσικής καταγωγής σύζυγος του Πρίγκιπος Νικολάου γιού του βασιλέως Γεωργίου Α΄, και μητέρα της γυναίκας του Αντιβασιλέα της Γιουγκοσλαβίας Πέτρου (Σόλωνα Γρηγοριάδη «Εllis Waterhouse-O Πράκτορας που ήρθε από την ομίχλη…», Αθήνα 1987).

Ο Αρχιεπίσκοπος Χρύσανθος κατεδίκαζε τόν Αρχι-Πράκτορα
Η κατάχρηση της ιδιότητας του Ιερωμένου δεν εμπόδισε τον Αρχιεπίσκοπο Δαμασκηνό να έχει συνεχή επαφή μαζί του. Άλλωστε ο Δαμασκηνός έγινε Αντιβασιλεύς και για ένα μικρό διάστημα Πρωθυπουργός και με εισήγηση του Μπάλφουρ.
Αντίθετα ο Αρχιεπίσκοπος Χρύσανθος, ουδέποτε του συνεχώρησε την ανάμειξη των ιδιοτήτων του Ιερωμένου και του Πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών. Ο Σπυρίδων Μαρκεζίνης, που χαρακτήριζε τον Μπάλφουρ «κλασσική μορφή κατασκόπου, που ήταν σε όλα πολύ καλά ενημερωμένος και αδίστακτος», ανέφερε τη χαρακτηριστική φράση που επαναλάμβανε ο Χρύσανθος όσες φορές μιλούσαν για τον Μπάλφουρ:
«Αυτός ο απαίσιος, ο οποίος ανακάτεψε τη θρησκεία με την κατασκοπεία».

Πέπλο μυστικότητος γιά Ανθ-Ελληνικά εγκλήματα
Άνθρωπος των παρασκηνίων ο Δαβίδ Μπάλφουρ δεν μίλησε ποτέ, ούτε έγραψε το παραμικρό για τη σκοτεινή δράση του. Ακόμη και το Φόρεϊν Όφις εκάλυψε μ’ ένα απόλυτο πέπλο μυστικότητας τη δράση του. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ιστορικός Χάγκεν Φλάϊσερ που ερεύνησε τα αρχεία του Φόρεϊν Όφις, για το βιβλίο του «Βρετανική επέμβαση στην Ελλάδα» (1985), ανακάλυψε μόνο δύο αναφορές στο όνομα του Μπάλφουρ, κι αυτές σε εκθέσεις του πρεσβευτή Λήπερ. Όσα έχουν γίνει γνωστά για τη δράση και την προσωπικότητά του “π. Δημητρίου” οφείλονται σε Eλληνικές πηγές, οι οποίες όμως είναι λίαν ελλιπείς.

Εμφανίζετο τό πνευματικό τέκνο τού π. Σωφρονίου
Μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση ο σκοτεινός Μπάλφουρ, αφοσιώθηκε σε “Θεολογικές Μελέτες” και στην καλλιέργεια της Βυζαντινής Μουσικής, την οποία είχε μάθει στο Άγιον Όρος και στα χρόνια της θητείας του στην Αθήνα.
Κατά τα τελευταία χρόνια της ζωής του επισκεπτόταν τακτικά τον πνευματικό του πατέρα, τόν π. Σωφρόνιο Ζαχάρωφ, στο Μοναστήρι του Τιμίου Προδρόμου στο Έσσεξ. Το Μοναστήρι αυτό ιδρύθη από τόν εν λόγω τον Ρώσο κληρικό καί υπάγεται στο Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως.
Σ’ αυτή τήν Μονή οι άλλοι επισκέπτες άκουγαν τον  υπερήλικα πια  Μπάλφουρ να ψάλλει ή να απαγγέλει ΤΙΜΗΤΙΚΑ το «Πιστεύω» σε άπταιστα Ελληνικά.
Τό καταλυτικό ερώτημα είναι, εάν τό “Φανάρι”, αλλά καί ο π. Σωφρόνιος εκάλυπταν καί αμνήστευαν τό βαρύ παρελθόν κατά τής Ορθοδοξίας καί κατά τής Ελλάδος τού εν λόγω πραγματικού Εγκλη ματία Ειρήνης καί Πολέμου.
Ο Ρασοφόρος Αρχι-Πράκτορας απέθανε  τό 1989 σε ηλικία 86 ετών…
Ο Δαβίδ Μπάλφουρ με τον Στρατάρχη Μοντγκόμερυ.

Β. ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΒΑΣΙΛΕΩΝ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ ΥΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ

Συστηματικές δολοφονίες στή Δύσι
Κατά τά τελευταία έτη του 19ου αιώνος (1870-1900 μ.Χ.), στήν πολιτισμένη Δύσι, οι δολοφονίες δημοσίων ανδρών συνετελούντο με συχνότητα ΜΙΑ κάθε χρόνο, δηλ. τριάντα (30)! Οι λίστες των θυμάτων περιλαμβάνουν τον Πρωθυπουργό της Γαλλίας, τον Πρωθυπουργό της Βουλγαρίας, την Αυτοκράτειρα της Αυστρίας.
Στή συνέχεια, κατά τις αρχές του 20ου αιώνα, μεταξύ τού 1900 και του 1913, οι πολιτικές δολοφονίες αυξήθηκαν κατακόρυφα. Υπερ-Τριπλασιάσθησαν.
Σαράντα (40) επί κεφαλής Κρατών, Πολιτικοί καί Διπλωμάτες δολοφονήθησαν, είτε με σφαίρες, είτε μέ εκρήξεις βομβών. Ανάμεσά στους βρίσκονται τέσσερεις Βασιλείς (δύο από τα Βαλκάνια, φυσικά καί ο Βασιλεύς τής Ελλάδος ο Γεώργιος ο Α΄, γιά νά ακολουθήσει ο Εθνοκτόνος Διχασμός), εξ Πρωθυπουργοί, τρείς Πρόεδροι!
Είκοσι οκτώ (28) από αυτές τίς δολοφονίες πραγματοποιήθησαν εδώ στην Χριστιανική Ευρώπη.

Ποίοι οι κρυφοί Σατανικοί ένοχοι;
Ποία Χώρα, η ποιά Αυτοκρατορία, ωργάνωνε αυτές τις δολοφονίες; Ίσως πολλές.
Από την προσεκτική ανάλυσι ίσως βγαίνει συμπέρασμα ασφαλές. Ποία Χώρα δέν είχε δολοφονικά θύματα; Ποία Χώρα ωφελείτο τά μέγιστα; Ποίας σκοτεινής διπλωματίας τίς γραμμές εξυπηρετούσαν;
Από διαίσθησι, η από αναλυτική σύνθεσι, ίσως, πρέπει να αποδώσουμε τις περισσότερες από αυτές, στό Ηνωμένο Βασίλειο, στη Γεροκολασμένη Αυτοκρατορία, όπως γράφει καί τήν αποκαλεί ο π. Σταύρος Παπαγαθαγγέλου, ο Εμπνευσμένος πνευματικός Ηγέτης της ΕΟΚΑ, που απελευθέρωσε την Κύπρο.

Οκτώ Έλληνες Πρωθυπουργοί νεκροί εν τάχει

Οφείλουμε κατά χρέος, να καταγράψουμε αυτό, που, για τους πολλούς παραμένει ως ένα Ιστορικό Ερώτημα. Όχι όμως  και για τους εμβριθείς ερευνητές των Εθνικών μας ζητημάτων, που μελετώντες ανακαλύπτουν, τα έργα των εσωτερικών Προδοτών εκείνων που λαμβάνουν εντολές από τους εξωτερικούς εχθρούς της Ελλάδος.
Αναφερόμεθα στον, σχεδόν ταυτόχρονο αιφνίδιο και ουσιαστικά παράδοξο θάνατο Οκτώ (8) Ελλήνων Πρωθυπουργών, εν ενεργεία η πρώην.
Πότε; Κατά τα καυτά χρόνια της ανθρωπότητος. Κατά τις παρομονές της εκρήξεως του αισχίστου Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Σχεδόν όλοι αυτοί  οι θάνατοι, αποτελούν «Φροντισμένες Δολοφονίες”, που σχεδιάσθηκαν και εξετελέσθησαν, μετά άκρας πονηρίας, από καταχθόνιες επεμβάσεις ξένων Μυστικών Υπηρεσιών, “Εχθρικών” και Εχθρο-Φιλικών” Kρατών.
Προφανής στόχος όλων αυτών των δολοφονιών ήτο να αφήσουν το Έθνος Ακέφαλο, κατά τις κοσμογονικές εκείνες εποχές, του αίματος, και τίς κατά τού πνεύματος.
Ιδού οι οκτώ σχεδόν ταυτόχρονοι παράδοξοι θάνατοι-εκτελέσεις:
1.        Γεωργ. Κονδύλης (14 Αυγούστου 1879-31 Ιανουαρίου 1936).
2.        Ελ. Βενιζέλος (Μουρνιές Χανίων, 23 Αυγούστου του 1864–Παρίσι, 18 Μαρτίου του 1936).
Στα χέρια της γυναίκας του Βενιζέλου έπεσε ένα έγγραφο, όπου εκείνος προέτεινε να συμμαχήσουμε με τους Ιταλούς. Η γυναίκα έπεσε κάτω αναίσθητη και έφεραν γιατρό. Ο γιατρός πήγε να συνεφέρει και τον Βενιζέλο που ήταν σε άσχημη κατάστασι.
Και ... ο Βενιζέλος πέθανε!!!
3.        Κων. Δεμερζής  (1876-13 Απριλίου 1936) (ο εν ενεργεία Πρωθυπουργός).
4.        Παν. Τσαλδάρης  (Κόρινθος, 1868-Αθήνα, 17 Μαΐου 1936).
5.        Αλ. Ζαΐμης (9 Νοεμβρίου 1855-15 Σεπτεμβρίου 1936)
6.        Αλ. Παπαναστασίου (8 Ιουλίου 1876-17 Νοεμβρίου 1936)
Και κατά τη διάρκεια του Ελληνο-Ϊταλικού πολέμου:
7.        Ιωάννης Μεταξάς (Ιθάκη, 12 Απριλίου 1871-Αθήνα, 29 Ιανουαρίου 1941).
Ηρνήθη τίς Αγγλικές εντολές πού τού μετέφερε ο Άγγλος Πρέσβης. Διετάχθη άμεσος εκτέλεσή του, η οποία συνετελέσθη εντός οκτώ (8) ημερών. Ο Μεταξάς, προσεκλήθη στο σπίτι του Γρ. Λαμπράκη. Του σέρβιραν μία πορτοκαλάδα. Αμέσως, αρρώστησε και πέθανε από ... αμυγδαλές. Υπογραφή του θανάτου από τον Γερουλάνο, που έγραψε, ότι θάνατος προήλθε από φλεγμονή αμυγδαλών. Σημειώνουμε πώς ο Γρ. Λαμπράκης ήτο Υπαρχηγός της Ιντέλιτσις Σέρβις της Μυστικής Υπηρεσίας των Άγγλων, στήν Ελλάδα μέ αρχηγό τόν Δαβίδ Μπάλφουρ.
8.   Αλέξανδρος Κορυζής (Πόρος, 1885–Αθήνα, 18 Απριλίου 1941).
Υποτίθεται ότι αυτοκτόνησε με δύο σφαίρες. Λένε ότι μπήκε μέσα στο γραφείο του ο περίφημος “π. Δημ. Μπάλφουρ”, ο αρχηγός της Ιντέλιτζις Σέρβις τότε στην Ελλάδα και τον εξετέλεσε. Προφανώς δέν γίνεται αυτοκτονία με δύο σφαίρες στό κεφάλι!!!!
9.        Θάνατος Γεωργίου Β’ 1947. Έκτακτος καί ανεξήγητος.
10.   Θάνατος Αλεξάνδρου Παπάγου 1955, μέ τήν έναρξη τού Αγώνος τής ΕΟΚΑ (Πληροφ. Δημοσιογράφος Χατζάρας, εκπομπή Blu Sky 1-4-11).

Παλαιότερες δολοφονίες
Σ’ αυτά τα δεδομένα, ας προσθέσουμε και άλλους παράξενους θανάτους-δολοφονίες.
11.  Τήν δολοφονία του Βασιλέως Γεωργίου Α’  στή Θεσσαλονίκη (1913), από κάποιον Σχινά.
12.  Τον θάνατο του Βασιλέως Αλεξάνδρου, από ... δάγκωμα μαϊμούς, κ.α..
Μετά από αυτά τα γεγονότα επήλθε ο Εθνοκτόνος Διχασμός και η φοβερή Μικρασιατική Καταστροφή.
Να μνημονεύσουμε ακόμη
13.  Την ξενοκίνητη και Μασονο-Κίνητη δολοφονία του Πρώτου Κυβερνήτου της Ελλάδος, τού Ιωάννου Καποδίστρια, του λίαν ευλαβούς, λίγο μετά την εξαπόλυση εγκυκλίου κατά της Μασονίας και κατά όλων των Μυστικών καταχθονίων οργανώσεων.

Εθνικές συμφορές, προκληθείσες μετά τίς δολοφονίες
Γνωρίζουμε πως, σύμπτωση επαναλαμβανομένη παύει να είναι σύμπτωση, κατά τους νόμους της λογικής και κατά τις αρχές της επιστήμης των πιθανοτήτων.
Μετά τίς αισχρές δολοφονίες πάντοτε ακολουθούσαν καί Εθνικές συμφορές.
Μικρασιατική Καταστροφή, ήδη είπαμε τινά.
Μετά τήν δολοφονία τών Οκτώ (8) Πρωθυπουργών, επηκούθησε η μαύρη Κατοχή, η πείνα, αλλά και ο φοβερός ξενοκίνητος εμφύλιος. Έτσι δέν επετράπη στήν Ελλάδα νά διεκδικήσει τά δικαιώματά της ως κύρια νικήτρια καί ως βασικός συντελεστής τής ήττας τού Άξονος. Η Ελλάς πονούσε καί αιμορραγούσε, όταν τα άλλα Έθνη έπλεναν τις βαθειές πληγές του φρικτού εκείνου πολέμου.
Προφανώς, καί στίς μέρες μας, όταν συντελούνται ανάλογα γεγονότα, όταν αλωνίζουν οι Ξένοι Πράκτορες καί οι εγκάθετοί τους, τότε θά πρέπει να επαγρυπνούμε καί νά λαμβάνουμε τά κατάλληλα μέτρα.
Υφίστανται μεγάλοι κίνδυνοι πού κατευθύνονται καί πάλι, κυρίως από τούς  Εθρο-Φίλους” πού αλωνίζουν στήν Ελλάδα.

Η δράση του Παπα-Πράκτορα συμπίπτει μέ πλήθος θανάτων
Ήδη καταγράψαμε τήν άμεσο δολοφονία τών Ελλήνων Πρωθυπουργών Μεταξά καί Κορυζή από τόν “Παπα-Πράκτορα”.
Όμως, συνολικώς, καί οι ΟΚΤΩ (8) έκτακτοι καί περίεργοι θάνατοι τών Ελλήνων Πρωθυπουργών, συμπίπτουν χρονικώς μέ τήν περίοδο τής εγκληματικής του δραστηριότητος τού “Πράκτορα-Ρασοφόρου” στήν Αθήνα από 1935-1941. Οι θάνατοι φουντώνουν, αμέσως μέ τήν δική του κάθοδο στήν Αθήνα, από ... τό Άγιο Όρος.
Προφανώς, η άτεγκτος λογική είναι η βασίλισσα τής αληθείας καί κάθε ανθρωπίνης επιστήμης.

Προκλητικές συναντήσεις μέ τόν “Ανθύπατο”

 
Ένας είναι ο Κύριος στόν Ουρανό,
μά στή γή, γιά μερικούς, δεσπόζει ο “Αφέντης”.
Αυτός πού Κατα-Δυναστεύει δεκάδες ρασοφόρους.
Επισκόπους καί Προκαθημένους.
Ιδού, δέκα έξ (16) “Δωσίλογοι” Επίσκοποι καί ένας (1) Ηγούμενος.
    
                                          Του  Σεραφείμ Νικολάου