Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ κ.ΜΠΑΪΡΑΜΙΔΗΣ ΕΥΡΥΒΙΑΔΗΣ -ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ (βίντεο)

 

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ κ.ΜΠΑΪΡΑΜΙΔΗΣ ΕΥΡΥΒΙΑΔΗΣ -ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΔΗΓΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΒΑΝΑΥΣΑ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ


=======================================

===================================

Επανάληψη δημοσιεύματος από ΕΔΩ



Ο Νευροχειρουργός Ευρυβιάδης Μπαϊραμίδης και ο ογκολόγος Ηλίας Νικολαϊδης: Οι Ιεραπόστολοι Ιατροί που κοσμούν την ιατρική, και 7500 υγειονομικούς υπό διωγμό! Αυτούς τους γενναίους η φασιστική μισάνθρωπη κυβέρνηση του Μητσοτάκη - Πλεύρη τους στοχοποίησε με αναστολή εργασίας και απόλυση για να τρομοκρατήσει το λαό!

 

  Ποιους διώξατε!

 Ιατροί Ιεραπόστολοι, διωγμένοι απ' τον  αφορισμένο Μητσοτάκη κάνουν  εξετάσεις στο  παγκάκι του νοσοκομείου !

ΣΤΟ ΠΑΓΚΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ! Ο ΟΓΚΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΗΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΪ́ΔΗΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΕΥΡΥΒΙΑΔΗΣ ΜΠΑΪΡΑΜΙΔΗΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΒΟΣΤΑΝΕΙΟΥ NOΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ


Ουρά κάνουν οι ασθενείς για να δουν τους γιατρούς που βρίσκονται σε αναστολή και οι οποίοι βρίσκονται καθημερινά στο προαύλιο του νοσοκομείου.
Σε αδιέξοδο δεκάδες πολίτες που έχασαν τους γιατρούς τους μέσα σε μία εβδομάδα και δεν μπορούν να βρουν περίθαλψη.

Μπορεί το Υπουργείο Υγείας από την 1η Σεπτεμβρίου να τους έθεσε σε αναστολή καθώς όμως οι ειδικότητές τους είναι συγκεκριμένες και οι ασθενείς που παρακολουθούν δεν είναι λίγοι, τόσο ο ογκολόγος του νοσοκομείου Ηλίας Νικολαΐδης, όσο και ο νευροχειρουργός Ευρυβιάδης Μπαϊραμίδης βρίσκονται καθημερινά στον προαύλιο χώρο του Βοστάνειου κάνοντας διαγνώσεις και δίνοντας συμβουλές στους ασθενείς τους, οι οποίοι τους αναζητούν.

Αυτή είναι η άλλη πλευρά της αναστολής την οποία ενεργοποίησε το Υπουργείο Υγείας βγάζοντας στο δρόμο ένα μεγάλο αριθμό 7500 γιατρών, νοσηλευτών και υπαλλήλων άλλων υπηρεσιών που δεν έχουν εμβολιαστεί και αγνοώντας, δυστυχώς, ότι ειδικά για το ιατρικό λειτούργημα κάποιοι γιατροί είναι πραγματικά αναντικατάστατοι, όπως αποδεικνύεται και για τον νευροχειρουργό κ. Μπαϊραμίδη και για τον ογκολόγο κ. Νικολαΐδη σε επαρχιακές περιοχές, όπως η Λέσβος.

Ποιους διώξατε!

Κάπως έτσι χθες το πρωί συναντήσαμε τον νευροχειρουργό κ. Μπαϊραμίδη να γνωματεύει επί εξετάσεων ασθενών οι οποίοι απευθύνονται στον ίδιο ζητώντας τη βοήθειά του και μάλιστα αν και εκτός νοσοκομείου υποτίθεται ο γιατρός αυτό το διάστημα, ο ίδιος είχε χθες και φόρτο εργασίας, καθώς οι ασθενείς… έκαναν ουρά για να τον δουν! Ο κ. Μπαϊραμίδης μίλησε στα Νέα της Λέσβου υπογραμμίζοντας ότι «ποιος γιατρός που σέβεται τον εαυτό του και το λειτούργημα που ασκεί μπορεί να πει σε έναν ασθενή ότι δεν θα τον δεχτεί γιατί τον έβαλαν σε αναστολή; Προφανώς όχι εμείς που βρισκόμαστε εδώ στην αυλή του νοσοκομείου και ακούμε την αγωνία των ασθενών μας και απαντούμε σε απορίες τους. Δεν μπορείς να πεις όχι σε έναν ασθενή που παρακολουθούσες μέχρι χθες και τώρα ψάχνει με αγωνία να βρει το γιατρό του. Το ιατρικό λειτούργημα δεν έχει αναστολή» είπε ο κ. Μπαϊραμίδης, υπογραμμίζοντας ότι «θέλουμε να επιστρέψουμε στις δουλειές μας, είμαστε όμως αντίθετοι στην υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών. Δεν είμαστε αντίθετοι στα εμβόλια, αλλά στην υποχρεωτικότητα. Προσωπικά είμαι αισιόδοξος, υπάρχει Θεός και βλέπει», είπε ο διακεκριμένος νευροχειρουργός.
Αυτοί είναι οι γιατροί που τιμούν τον όρκο του Ιπποκράτη, ο Ευρυβιάδης Μπαϊραμίδης με τις εξετάσεις στο παγκάκι του νοσοκομείου
Και άλλοι ασθενείς τον ρωτούν για τα προβλήματά τους, ενώ ακόμα βλέπει τις εξετάσεις του προηγούμενου

Ο ογκολόγος

Ειδικά σε περιοχές, όπως η Λέσβος, όπου δεν περισσεύουν οι ιατρικές ειδικότητες, το πρόβλημα σε ασθενείς που έχασαν τους γιατρούς τους από την αναστολή είναι εντονότερο και ιδιαίτερα όταν αναφερόμαστε σε ειδικότητες όπου γιατροί που υπηρετούν είναι μετρημένοι, όπως οι νευροχειρουργοί, αλλά και ο μοναδικός ογκολόγος ο οποίος από την ημέρα που έχει τεθεί σε αναστολή δεν έχει σταματήσει πρωί και απόγευμα να δέχεται αποτελέσματα από αξονικές τομογραφίες και ιστολογικές εξετάσεις ασθενών του και να τους απαντά.

«Δεν έχει αλλάξει κάτι, αν δείτε το κινητό μου τηλέφωνο είναι γεμάτο από μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας με αποτελέσματα ιστολογικών εξετάσεων και αξονικών τομογραφιών», είπε ο κ. Νικολαΐδης στα Νέα της Λέσβου. Και συνέχισε: «Αν και βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση καθώς αυτή τη στιγμή δεν έχουμε εργασία και έσοδα από πουθενά, δεν υπάρχει άλλη επιλογή, είναι αυτονόητο για εμάς ότι συνεχίζουμε να βρισκόμαστε κοντά στους ασθενείς μας γιατί μας έχουν ανάγκη και γιατί αυτή είναι η ευθύνη μας. Δεν θα μπορούσα να διανοηθώ ότι θα έκλεινα το τηλέφωνο σε έναν ογκολογικό ασθενή λέγοντάς του ότι δεν εργάζομαι γιατί έχω τεθεί σε αναστολή. Είμαι γιατρός και όταν ο άρρωστος περιμένει από εσένα να του δώσεις μία απάντηση αλίμονο αν αυτό το ζυγίσεις στην ίδια ζυγαριά με την αναστολή ή με το «πάγωμα» των αποδοχών σου. Ελπίζουμε ότι το Υπουργείο Υγείας θα αντιληφθεί, όχι τις δικές μας ανάγκες αλλά τις ανάγκες των ασθενών και θα κάνει αυτό που πρέπει. Θέλουμε να γυρίσουμε στις δουλειές μας, αλλά σε ένα περιβάλλον που δεν θα σου λένε ή εμβόλιο ή άνεργος.    Αυτό η κοινωνία το καταλαβαίνει και τα μηνύματα που δεχόμαστε το βλέπετε και εσείς είναι πραγματικά αμέτρητα», μας είπε ο γιατρός.

Επί ξυρού ακμής η Πνευμονολογική

Από την αναστολή που τέθηκε σε εφαρμογή την 1η Σεπτεμβρίου υπάρχουν προβλήματα και σε άλλους τομείς του νοσοκομείου, οι οποίοι ούτως ή άλλως αντιμετώπιζαν έλλειψη γιατρών από τους προηγούμενους μήνες. Εξαιρετικά κρίσιμη είναι η κατάσταση στην Πνευμονολογική Κλινική του Βοστάνειου, η οποία τώρα με τον κορονοϊό που χτυπά στους πνεύμονες βρίσκεται στην αιχμή του δόρατος, αλλά χωρίς γιατρούς. Μόνο τρεις μόνιμοι υπηρετούν στην Πνευμονολογική ενός νοσοκομείου, όπως αυτό της Μυτιλήνης, και ένας που βοηθά επικουρικά όταν οι ανάγκες είναι τεράστιες.

Ωστόσο αυτό δεν το έλαβε υπόψη η Αθήνα όταν τον τελευταίο χρόνο μετακίνησε έναν πνευμονολόγο από το Βοστάνειο σε άλλη περιοχή της Ελλάδας, κατά πληροφορίες μετά από απαίτηση αυτοδιοικητικού παράγοντα της Νέας Δημοκρατίας με προσβάσεις στο Υπουργείο Υγείας από περιοχή εκτός Λέσβου, που φρόντισε να ενισχυθεί η δική του περιοχή αποδυναμώνοντας τη Λέσβο!

Πηγη: https://nealesvou.gr/sto-pagkaki-me-tis-exetaseis/

π. Αυγουστίνος Καντιώτης » Blog Archive » Στο παγκακι με τις εξετασεις! Ο ογκολογος του νοσοκομειου Ηλιας Νικολαΐδης, οσο και ο νευροχειρουργος Ευρυβιαδης Μπαϊραμιδης βρισκονται καθημερινα στον προαυλιο χωρο του Βοστανειου Noσοκομειου Μυτιληνης κανοντας διαγνωσεις και δινοντας συμβουλες στους ασθενεις τους, οι οποιοι τους αναζητουν. (augoustinos-kantiotis.gr)