Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022

Η σφαγή της ανθρωπότητας πρόκειται να επιταχυνθεί, αφαιρώντας πολλά παιδιά και νέους ενήλικες, καθώς οι γιατροί, οι πολιτικοί και οι ιεροκήρυκες σιωπούν.



Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που αναφέρθηκα στους συγκλονιστικούς αριθμούς του κυβερνητικού συστήματος αναφοράς VAERS και σε ορισμένες από τις σπαρακτικές ιστορίες που περιέχονται σε αυτό, όπως ο πρόσφατος θάνατος ενός 9χρονου κοριτσιού στην Καλιφόρνια δύο εβδομάδες αφότου δέχθηκε το εμβόλιο.

Το κορίτσι έλαβε μία δόση της ένεσης της Pfizer-BioNTech. Δεν είχε καμία προϋπάρχουσα κατάσταση και δεν νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο.

Παρουσίασε δύο έως τρεις ημέρες "πόνο στο στομάχι, πονόλαιμο και πόνο στο στήθος- δύο εβδομάδες μετά τη λήψη του εμβολίου", αναφέρει η βάση δεδομένων.

Τα δεδομένα VAERS από τις 14 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 22 Ιουλίου 2022 δείχνουν 12.232 ανεπιθύμητες ενέργειες σε παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών, συμπεριλαμβανομένων 313 "σοβαρών" περιπτώσεων και εννέα θανάτων.

Η βάση δεδομένων καταγράφει επίσης 24 περιπτώσεις φλεγμονής της καρδιάς47 περιπτώσεις διαταραχών της πήξης του αίματος και 101 αναφορές επιληπτικών κρίσεων στην ίδια ηλικιακή ομάδα.

Οι αναγνώστες αυτού του ιστότοπου γνωρίζουν ότι η VAERS δεν αρχίζει να λέει ολόκληρη την ιστορία. Οι θάνατοι και οι τραυματισμοί με αναπηρία που αναφέρονται εκεί αντιπροσωπεύουν μόνο το 1% των πραγματικών αριθμών λόγω της τάσης των γιατρών να μην αναφέρουν τις περισσότερες από τις καταστροφές που βλέπουν να προκαλούνται από τους συνεργάτες τους στη Μεγάλη Φαρμακευτική.
 
Πώς μπορεί να συμβαίνει αυτό, θα ρωτήσετε. Και ποιες είναι αυτές οι "ελίτ";

Πολλές από αυτές τις λεγόμενες ελίτ είναι επίσης Εωσφορικές, αλλά πολλοί άλλοι είναι απλά άπληστοι. Άλλοι πάλι παραμένουν σιωπηλοί και συμπορεύονται από λόγους αυτοσυντήρησης. Δεν θέλουν να διακινδυνεύσουν να ακυρωθούν και να θέσουν σε κίνδυνο τον άνετο τρόπο ζωής τους.

Χάρη στην ενοποίηση στον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης που επιταχύνθηκε από το Obamacare, οι περισσότεροι γιατροί σήμερα είναι απλώς υπάλληλοι. Δουλεύουν για ένα μισθό. Αυτό σημαίνει ότι ελέγχονται εύκολα.

Και τι γίνεται με τους πολιτικούς; Δεν θα το αλλάξουν αυτό οι Ρεπουμπλικάνοι όταν αναλάβουν τον Ιανουάριο;

Αυτό είναι απίθανο.

Η γενοκτονία που βλέπουμε να εξελίσσεται σε πραγματικό χρόνο είναι τόσο διαβολική που δυσκολεύομαι να καταλάβω πώς κάποιος πολιτικός είναι σε θέση να μιλήσει για οποιοδήποτε άλλο θέμα.

Πληκτρολόγησα στη μηχανή αναζήτησης "πέθανε λίγες ημέρες μετά το εμβόλιο Pfizer Moderna" και μου εμφανίστηκαν σελίδες άρθρων για ανθρώπους που πέθαναν, συνήθως λίγες ημέρες ή εβδομάδες μετά το εμβόλιο.

Η εκτόξευση του πληθωρισμού, όσο οδυνηρή και αν είναι, δεν αντιπροσωπεύει τίποτα σε σύγκριση με τον πόνο και τη σύγχυση που πρέπει να αισθάνονται τόσοι πολλοί όταν η μητέρα, ο πατέρας, ο σύζυγος, ο αδελφός, ο φίλος ή ο 9χρονος γιος ή η κόρη τους πεθαίνουν "ξαφνικά" και "απροσδόκητα" λίγες ημέρες ή εβδομάδες μετά την ένεση. Τη μια μέρα είναι υγιείς, την άλλη φεύγουν.
 
Και όμως, είναι το απαγορευμένο θέμα. Κανένας πολιτικός, όσο συντηρητικός ή φιλελεύθερος κι αν είναι, δεν θέλει να μιλήσει γι' αυτό.

Η σιωπή τους παίζει στα χέρια των παγκοσμιοποιητών που βρίσκονται πίσω από αυτό το σκοτεινό σχέδιο αποανάπτυξης.

Θυμηθείτε τι είπε ο Ιησούς για αυτούς τους κακοποιούς:
"Καλύτερα γι' αυτόν να κρεμαστεί μια μυλόπετρα στο λαιμό του και να ριχτεί στη θάλασσα, παρά να κάνει ένα από αυτά τα μικρά να αμαρτήσει".
Μισούν τα παιδιά επειδή μισούν την ανθρωπότητα. Και πάνω απ' όλα μισούν τον Δημιουργό της ανθρωπότητας.

Ιστορικά, αυτές οι ελίτ πάντα μισούσαν την ανθρωπότητα, αλλά έπρεπε να μας ανέχονται γιατί μας χρειάζονταν για να λειτουργούμε τα εργοστάσιά τους, να πολεμούν τους πολέμους τους, να καθαρίζουν τα αρχοντικά τους, να συγκεντρώνουν τα τρόφιμά τους, να διασφαλίζουν ότι τα τρένα τρέχουν στην ώρα τους.

Με την πρόοδο στην επεξεργασία γονιδίων, την τεχνητή νοημοσύνη και τους αλγόριθμους των υπολογιστών, έχουν πλέον ρομπότ που μπορούν να κάνουν όλες τις παραπάνω εργασίες, συχνά καλύτερα και πιο αξιόπιστα από εμάς τους ανθρώπους. Οι καλλιέργειες που παλαιότερα μαζεύονταν στα χωράφια μπορούν τώρα να καλλιεργηθούν σε ένα εργαστήριο μέσω της γονιδιακής επεξεργασίας CRISPR.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να πάρετε μια ιδέα για το πόσο έχουν προχωρήσει οι εξελίξεις στη ρομποτική μέσα σε μόλις 10 χρόνια. Επίσης, να θυμάστε ότι αυτό το βίντεο προέρχεται από μία εταιρεία, την Boston Dynamics. Υπάρχουν εκατοντάδες εταιρείες που ασχολούνται με τη ρομποτική και ενώ η Boston Dynamics ισχυρίζεται ότι δεν θα συνεργαστεί με κανέναν που επιθυμεί να χρησιμοποιήσει τα ρομπότ της για στρατιωτικούς σκοπούς, πολλές άλλες εταιρείες επικεντρώνονται ακριβώς σε αυτή την εφαρμογή.


Δείτε τώρα αυτό το τρομακτικό ρομπότ από την Sword Defense Systems, το οποίο είναι ικανό να εκτοξεύει βαλλιστικές σφαίρες σε ταχεία διαδοχή με απόλυτη ακρίβεια στα 2.100 μέτρα. Όπως λέει ο αφηγητής, αυτό θεωρείται "το μέλλον των μη επανδρωμένων οπλικών συστημάτων, και αυτό το μέλλον είναι τώρα".

 
 
Ακολουθεί ένα άλλο βίντεο για τα ρομποτικά σκυλιά-φαντάσματα που χρησιμοποιεί η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ.

 
 
Είδα περίπου μισή ντουζίνα από αυτά τα βίντεο στο YouTube και βρήκα ενδιαφέρον το πόσο πολλά από αυτά αφηγούνται με σχεδόν κωμικό τόνο. Αυτό δεν είναι για γέλια, φίλοι μου. Αλλά υποθέτω ότι αυτός είναι ο τρόπος της Μεγάλης Τεχνολογίας να μας νανουρίσει και να μας κάνει να αποδεχτούμε με αυταρέσκεια το γεγονός ότι κατασκευάζουν μηχανές όχι μόνο για να μας αντικαταστήσουν αλλά και για να μας σκοτώσουν.

Πέρα από τις τεχνολογικές εξελίξεις που τους επιτρέπουν να μας αντικαθιστούν και να μας σκοτώνουν με μηχανές, η μαζική θανάτωση της ανθρωπότητας είναι επίσης απαραίτητη, στα μάτια τους, επειδή πιστεύουν ότι η ραγδαία πρόοδος της τεχνολογίας θα τους επιτρέψει να ζήσουν πολύ περισσότερο. Μεταβαίνουν, μας λένε, από το ένα είδος στο άλλο, από τον άνθρωπο, στον υπεράνθρωπο.

Αν πιστεύουν ότι μπορούν να ζήσουν μέχρι τα 125 ή ακόμα και τα 150, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να απαλλαγούν από όσους από εμάς θεωρούν "άχρηστους φαγάδες", προκειμένου να διατηρήσουν τους πολύτιμους πόρους για τους ίδιους.

Αυτή η Μεγάλη Επανεκκίνηση έχει να κάνει πραγματικά με τους πόρους.

Όπως έχει δηλώσει ανοιχτά ο Yuval Noah Harari σε περισσότερες από μία περιπτώσεις, το πρόβλημα δεν είναι ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι, αλλά ότι έχουμε πάρα πολλούς "άχρηστους" και "μη παραγωγικούς" ανθρώπους που δεν έχουν καμία αξία στη νέα ψηφιακή οικονομία.



Η ανάγκη για μια μαζική αφαίρεση του πληθυσμού ταιριάζει απόλυτα με τις μαλθουσιανές ιδέες που υιοθετούν τόσες πολλές από τις παγκοσμιοποιημένες ελίτ εξουσίας που ελέγχουν τους θεσμούς μας και πιστεύουν ότι θα ζήσουν για πάντα, ή τουλάχιστον σε μια ηλικία διπλάσια από αυτή των υπολοίπων από εμάς.

Οι ιδέες αυτές βασίζονται στις διδασκαλίες του Άγγλου φιλοσόφου-κληρικού του 19ου αιώνα Τόμας Μάλθους, ο οποίος πίστευε ότι ο πληθυσμός της γης πρέπει να έρθει σε ισορροπία με την προσφορά τροφίμων και άλλων φυσικών πόρων.

Υπάρχουν πολλές αποδείξεις ότι τα "ορυκτά καύσιμα", όπως το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο, αναπληρώνονται στην πραγματικότητα κάτω από την επιφάνεια της γης. Η φατρία Ροκφέλερ ήταν η πρώτη που αναφέρθηκε στο πετρέλαιο, το φυσικό αέριο και τον άνθρακα ως "ορυκτά καύσιμα", πιθανότατα επειδή ήταν οπαδοί του Μάλθους και ήθελαν να δώσουν την εντύπωση ότι αυτοί οι πόροι ήταν πεπερασμένοι και σπάνιοι.

Η αλήθεια είναι ότι το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο είναι άφθονα και επομένως θα έπρεπε να είναι φθηνά.

Αλλά αν ήταν φτηνά άνθρωποι όπως οι Ροκφέλερ και οι Μπους δεν θα είχαν γίνει δισεκατομμυριούχοι. Έτσι τα ψέματα συνεχίζονται.

Η δολοφονία μερικών δισεκατομμυρίων ανθρώπων ήταν πάντα μέρος του σχεδίου.

Η Έκθεση Κίσινγκερ, που δημοσιεύθηκε το 1974, ήταν ένα από τα πρώτα επίσημα έγγραφα που υποστήριζαν ένα σχέδιο αποανάπτυξης, και από τότε υπήρξε μια ατελείωτη χιονοστιβάδα τέτοιων εκθέσεων, βιβλίων και ομιλιών από τους παγκοσμιοποιητές που ζητούσαν έναν πολύ μικρότερο παγκόσμιο πληθυσμό. Οι Georgia Guidestones (Πλάκες της Τζώρτζια), που έγιναν πρόσφατα είδηση όταν μυστηριωδώς ανατινάχθηκαν σε κομμάτια και στη συνέχεια ισοπεδώθηκαν, ζητούσαν έναν παγκόσμιο πληθυσμό "συνεχώς σε ισορροπία με τη φύση" και περιορισμένο σε όχι περισσότερους από 500 εκατομμύρια ανθρώπους, από τα 7,5 δισεκατομμύρια που είναι σήμερα.
 
Ο αποπληθυσμός ταιριάζει επίσης με τη στρατηγική για τον έλεγχο όλων των πόρων -ζωντανών και μη- που ενσωματώνεται στους στόχους της Ατζέντας 2030 των Ηνωμένων Εθνών για τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Γιατί, λοιπόν, οι παγκοσμιοποιητικές ελίτ εξουσίας, οι πλουσιότεροι και ισχυρότεροι άνθρωποι στον κόσμο, να μην επιδίδονται σε ευγονική και γενοκτονία;

Το πρόβλημα με τη διεξαγωγή βιολογικού πολέμου ήταν πάντα, πώς θα παραδώσετε το όπλο με αποτελεσματικό τρόπο;

Έχουμε δει επιστολές με άνθρακα και άλλες μικρές επιθέσεις, αλλά τι θα γινόταν αν θέλατε να χρησιμοποιήσετε το βιολογικό όπλο για να εξοντώσετε το ένα τρίτο ή και περισσότερο του παγκόσμιου πληθυσμού; Πώς θα το κάνατε αυτό με τρόπο που θα κρατούσε τις ελίτ απομονωμένες από το θάνατο και την καταστροφή;

Μπαίνουν τα διεφθαρμένα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης, τα οποία ελέγχονται πλέον από έξι ή επτά μεγάλες εταιρείες με αλληλοδιαπλεκόμενους ιδιοκτήτες, και το πρόβλημα λύθηκε. Απλώς δίνετε εντολή στα σκυλιά των μέσων ενημέρωσης να εξαπολύσουν τη μεγαλύτερη προπαγανδιστική εκστρατεία που έχει δει ποτέ ο κόσμος, και τους πληρώνετε αδρά για να το κάνουν με χρήματα από κυβερνητικές διαφημίσεις και από ιδρύματα όπως το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς, και αμέσως πείθετε τις αδαείς μάζες να κάνουν ένεση του βιολογικού όπλου απευθείας στο σώμα τους.

Όποιος αμφιβάλλει γι' αυτό και εμπιστεύεται τις κυβερνήσεις του κόσμου ή τους εταιρικούς συνεργάτες τους στα μέσα ενημέρωσης, οι οποίοι έχουν αποδείξει ότι είναι απλά πιόνια των ελίτ του Νταβός που προσωποποιούνται από τον Bill Gates, τον Klaus Schwab, τον Yuval Noah Harari και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, σίγουρα έχει το κεφάλι του θαμμένο στην άμμο.

Ο Χαράρι το έθεσε με σαφήνεια όταν είπε: "Η κύρια αξία της επιστήμης είναι η εξουσία. Χρησιμοποιούν την αλήθεια σε κάποιο βαθμό, αλλά αυτή δεν είναι η ύψιστη αξία τους. Η επιστήμη ως θεσμός ενδιαφέρεται κυρίως να αποκτήσει τον έλεγχο του κόσμου". (δείτε το βίντεο παρακάτω)
 
Ο Χαράρι λέει ότι το αγαπημένο του βιβλίο είναι ο Θαυμαστός Νέος Κόσμος. Πόσο χαρακτηριστικό. Ο Άλντους Χάξλεϊ έγραψε τον "Θαυμαστό Νέο Κόσμο" για να μας δείξει πώς μια ελίτ τεχνοκρατών θα ανέβαινε μια μέρα και θα διοικούσε ένα κεντρικά σχεδιασμένο αυταρχικό σύστημα που θα διαχειριζόταν όλες τις ανθρώπινες δραστηριότητες. Και όταν οι άνθρωποι σε αυτή τη μελλοντική δυστοπική κοινωνία έφταναν σε μια ηλικία που δεν ήταν πλέον παραγωγικοί ή χρήσιμοι στο σύστημα, τους έδιναν ένα φάρμακο που τους έβαζε σε ύπνο, για πάντα. Κανείς, εκτός από τις ελίτ, δεν επιτρεπόταν να ζήσει πέρα από την ηλικία των 60 ετών στο αγαπημένο βιβλίο του Χαράρι, τον Θαυμαστό Νέο Κόσμο.

Αυτοί οι άνθρωποι είναι αδίστακτοι. Αλλά αυτό που αγαπώ στον Χαράρι είναι ότι, σε αντίθεση με τις περισσότερες από τις παγκοσμιοποιημένες ελίτ, δεν προσπαθεί να μας εξαπατήσει ώστε να πιστέψουμε ότι το αποτέλεσμα της ατζέντας τους θα είναι με οποιονδήποτε τρόπο καλοπροαίρετο ή ότι αυτά τα τέρατα έχουν κάποιου είδους αλτρουιστικά κίνητρα. Βγαίνει κατευθείαν και μας λέει τι είναι το κίνητρο των πράξεών τους: θέλουν να μας εξουσιάσουν και να μας υποδουλώσουν. Πρόκειται για την εξουσία και τον έλεγχο.

Πρέπει να γνωρίζουμε τον εχθρό μας και τα βάθη της διαφθοράς των ατόμων με τα οποία έχουμε να κάνουμε. Αν πρόκειται να τους λυγίσουμε, θα χρειαστεί σταθερή αντίσταση και θάρρος να σηκωθούμε, να μιλήσουμε και να μάθουμε να ζούμε με τις συνέπειες. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε έξω από τα συστήματά τους. Αυτό θα απαιτήσει να δουλέψουμε μαζί, όχι ο ένας εναντίον του άλλου. Όσο περισσότερους ανθρώπους μπορούμε να πείσουμε να ενωθούν μαζί μας, τόσο καλύτερα θα είμαστε.

Αλλά ακόμη και αν αποδειχθεί ότι δεν μπορούμε να τους νικήσουμε, θα τους σταματήσει το χέρι του Θεού. Δεν θα μείνει για πολύ πίσω και δεν θα αφήσει τον κόσμο να καταληφθεί από εωσφορικούς δολοφόνους και απατεώνες.

Θεός φυλάξοι να συμπεριφερθούμε όπως οι γονείς εκείνου του 9χρονου κοριτσιού, οι οποίοι εν αγνοία τους πρόσφεραν το παιδί τους σε αυτούς τους δαίμονες. Όπως είπε ο παντοδύναμος Θεός: "Ο λαός μου χάνεται από έλλειψη γνώσης".
 
________________________________
Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ