Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

ΤΟΝ ΓΑΖΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ. ΑΝΗΜΕΡΑ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΤΖΙΑ, ΑΛΒΑΝΟΙ, ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΤΣΙΦΑ.

  «ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ» ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ. ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ. ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟ

Νεκρός είναι ο Έλληνας πατριώτης ομογενής, Κωσταντίνος Κατσιφάς ,που ύψωσε θαρραλέα την ελληνική σημαία στο Αργυρόκαστρο, σύμφωνα με αλβανικά ΜΜΕ, τα οποία έκαναν λόγο για σοβαρό επεισόδιο που προηγήθηκε μεταξύ του ιδίου και της αλβανικής αστυνομίας. Αλλά πάλι οι Αλβανοί φίλοι της ελληνικής κυβέρνησης ψεύδονται δολοφονώντας εν ψυχρώ έναν ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ.

Πληροφορίες για περιστατικό με πυροβολισμούς ανάμεσα στην αλβανική αστυνομία και σε ομογενή, ο οποίος φέρεται να ύψωσε την ελληνική σημαία, μεταδίδουν τα αλβανικά ΜΜΕ, η είδηση όμως δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται από Έλληνες στην περιοχή. Οι Αλβανοί ανήμερα 28ης Οκτωβρίου, αιματοκύλισαν το Αργιρόκαστρο για να μας προκαλέσουν. Άλλωστε εδώ και 78 χρόνια, δεν κατόρθωσαν να χωνέψουν ότι τους πετάξαμε στη θάλασσα με τους Ιταλούς φίλους και συμμάχους τους.
Σύμφωνα με το Αλβανικό syri, συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 35χρονο, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε κατά της αστυνομίας στο χωριό Βουλιαράτι στο Αργυρόκαστρο και στη συνέχεια ακολούθησε ανταλλαγή πυρών. Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, ο άνδρας φέρεται να είναι νεκρός.
Ο άνδρας φέρεται, σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ, να πυροβόλησε αρχικά στον αέρα και έπειτα κατά των αστυνομικών, όταν τον πλησίασαν. Επίσης, γίνεται λόγος για καταδίωξη της αστυνομίας, προτού ο 35χρονος χάσει τη ζωή του.
Όλα ψέμματα. Είχαν στήσει την προβοκάτσια, προκάλεσαν και σκότωσαν τον ομογενή.